הלוואי והייתי רגילה...- כתבה (בערך)

PURPLE CHICKEN

New member
הלוואי והייתי רגילה...- כתבה (בערך)

חשבתי על משהו והחלטתי לכתוב אותו- תגידו לי מה דעתכן... זה כאילו מהראש של אשלי (בגלל שמשום מה יש תדמית שמרי קייט יותר "חכמה" והחלטתי לשבור אותה!)... "לפני כמה ימים קיבלנו מכתב ממעריצה... "הלוואי שהייתי כמוכן!", היא כתבה, "כולנו מקנאים באנשים מפורסמים, יפים ומצליחים... אבל בכן אני מקנאה במיוחד- אתן בקטע הזה עוד מלפני שאתן זוכרות את עצמכן... אני לא רוצה לזלזל בכן או משהו- אתן מושלמות! באמת! אבל אני פשוט כל כך מקנאה... למה אני לא כמוכן?" המכתב הזה לא כל כך הרבה יותר שונה ממה שמעריצים בדרך כלל כותבים... אבל הוא גרם לי לחשוב על משהו... אולי היא צודקת? אולי כל זה בכלל לא מגיע לי? מה אם אימא לא הייתה הולכת איתנו לאודישן של "צער גידול בנות"? או מה אם רוברט לא היה המנהל שלנו? אנשים עושים בשבילנו כל כך הרבה עד שאני חושבת שאולי... אנחנו לא מפורסמות ומצליחות בזכות עצמנו... אחר כך, חשבתי שוב... היה לי הרבה זמן פנוי לשם שינוי... והחלטתי שהמחשבות האלה טיפשיות- אני יודעת שהן לא נכונות- כולם יודעים שזה לא נכון! אז אולי רציתי לחשוב ככה? אולי, למרות שבעצם ידעתי שהמחשבות האלה לא ישנו כלום ושאי אפשר להחזיר את הזמן אחורה, קיוויתי ואפילו רציתי לחזור בזמן- ולא להצליח באודישן הזה... האודישן ששינה את החיים שלי! שלי ושל מרי קייט... זה כל כך מוזר לחשוב, שעוד מלפני שאני זוכרת את עצמי- כולם מכירים אותי! ולראות את עצמי בגיל שנה בטלוויזיה, בתור מישל, ופתאום לקלוט את עצמי אומרת "איזה חמודה!"...זה לפעמים קצת מפחיד להיכנס לאינטרנט ולראות תמונות שלי! זה לא נעים לפתוח עיתון ולראות רכילויות מגעילות עלי! אני לא מסוגלת לדמיין שיש אנשים שהחדר שלהם מלא בתמונות שלי! ולפעמים פשוט נמאס לי מזה!! לפעמים נמאס לי כבר להיות נחמדה לכולם, נמאס לי לחתום לכל המעריצים! ושלא יהיו אי הבנות- אני כל כך אוהבת את המעריצים! אני מודה להם מכל הלב כי רק בזכותם הגענו לאן שהגענו!אבל נמאס לי לחייך למצלמות, נמאס לי לצלם את אותן סצנות מיליון פעם רק בגלל שעשיתי פיפס לא נכון... אני לא רוצה יותר ללכת לטקסים טיפשיים, אני לא רוצה יותר להתאפר כל כך הרבה ולשבת שעתיים בכל בוקר כדי לעשות תלתלים מטומטמים! אני רוצה , רק ליום אחד, להיות ילדה רגילה... אני רוצה, שרק יום אחד, אני ומרי קייט נוכל לקום בבוקר- וללבוש בגדים ישנים ולא אופנתיים, לא להסתרק, לא להתאפר, לצאת לרחוב ולהסתובב בלי שאף אחד יגיד כלום, בלי שאף אחד יבקש חתימה, בלי שאף אחד יזהה אותי.... אולי מעריצים מתפללים בלילה לאלוהים: "הלוואי והייתי "מושלם" כמו מרי קייט ואשלי אולסן!" (ואנחנו כל כך לא מושלמות!!!)... אבל הם לא חושבים שלפעמים אני מתפללת בלילה לאלוהים: "הלוואי והייתי ילדה רגילה!"....

motib4

New member
יפה מאוד. ../images/Emo45.gif

קצת מפריע לי הקטע שלפעמים חושבים שסלבס רוצים להיות "רגילים" ועם פרטיות. לא כל אחד יכול להיות מפורסם, לא כל אחד זוכה להזדמנות הזו, ומי שכן, צריך להיות אסיר תודה על כך ולא להתלונן. זה להיות מישהו מיוחד- עם הכרה, ויכול להיות שלפעמים זה נמאס, אבל סה"כ זה משתלם. נראה לי שנוטים לחשוב שאם ממש אנחנו רוצים להיות כמוהן, הן רוצות להיות כמונו ואני לא חושב שזה נכון. הן הרוויחו- אולי במקרה ואולי לא, אבל ההפסד שלהן (הפרטיות) הוא קטן יחסית להצלחה לה הן זוכות. [URL='http:///'] זו לא תגובה על הכתבה של PURPLE CHICKEN אלא בכלליות.[/URL] תגובות?

PURPLE CHICKEN

New member
למוטי... ../images/Emo13.gif

דבר ראשון- תודה רבה! אני מקווה שאתה לא תהיה היחיד שמגיב... חחח... ובקשר למה שכתבת- זה נכון! המפורסמים באמת צריכים להודות על זה שהם מפורסמים! וגם עכשיו כשאני חושבת על זה אולי במקרה של מרי קייט ואשלי זה אולי קצת שונה כי הן לא מכירות מציאות אחרת! רב השחקנים יודעים איך זה לחיות כאדם "רגיל" אבל הן לא... זאת מבחינתן המציאות- אז כאן אתה צודק! זה בטח לא כל כך קשה להן כי אין להן למה להתגעגע! הן לא יודעות מה זה פרטיות... אבל אני כמעט בטוחה שכמעט לכל השחקנים (אם לא כולם!) לפעמים רוצים לברוח, ורק לקצת להיות "אלמוניים".... וחוץ מזה, עולם הזוהר לא כל כך זוהר כמו שהוא נראה! (ואני אומרת את זה ממקורות מוסמכים! שאמרו את זה לי!) ו.... זהו! אמרתי את מה שהיה לי להגיד!

Alexis14

New member
אני מסכימה עם מוטי לגמרי

ובלי שומדבר אישי לpurple chicken- הנושא הזה טחון וכבר די נמאס לשמוע עליו... אני מצטערת אם פגעתי בך- זה לא נגדך, זה פשוט שכתבו על זה כבר מיליון כתבות ומיליון דיונים ונמאס... ואני מסכימה עם מוטי, ואני גם חושבת שאם הן היו מנסות להיות רגילות הן לא היו מסתדרות, כי אם כבר אז כבר. זתומרת- מגה סטאר עד הסוף או ילדות נורמליות עד הסוף...

PURPLE CHICKEN

New member
אין בעיה... ../images/Emo8.gif

לא נעלבתי, זאת דעתך! אבל יש אנשים שדווקא כן אהבו... :) (כמו ענבר- תודה ענבר!!) ובזמן האחרון לא דיברו כל כך על הנושא... לפחות לא כשאני הייתי פה!! ובכל מקרה- לפעמים אפשר לקרוא כמה כתבות על אותו נושא אבל בכל זאת זה מעניין כל פעם מחדש כי כל פעם הכתבה כתובה אחרת.... ובקשר למה שאמת שהן יכלו לבחור- זה לא כל כך נכון כי כשהן היו קטנות יותר החליטו בשבילן כי הן לא בדיוק יכלו להחליט בשביל עצמן!!! וכשאתה עמוק בפנים זה קצת קשה לצאת... אני לא פוסלת את הדעה שלך, אבל כנראה יש לנו דעות שונות!!

PURPLE CHICKEN

New member
מה זאת אומרת?

מה יהיה השם של המאמר? אם כן אז לא יודעת... אתה יכול "הלוואי שהייתי רגילה..." ואם זה לא מספיק טוב אז תמציא משהו קליט! אני סומכת עליך!!

motib4

New member
עלה המאמר../images/Emo45.gif

בקטגוריה: מרי קייט ואשלי. כל הכבוד.
מחר אצרף לשם תמונה.

PURPLE CHICKEN

New member
ועוד הקפצה...

כי אתם מרושעים ולא מגיבים! נעלבתי!
חחח סתם... אבל תגיבו!

למעלה