הלוואי והיית

Queen Of Rain

New member
שאלה..../images/Emo62.gif

יש לפינק פלויד פורום ישראלי רשמי..? ואם כן מהו? יום טוב

kraska

New member
אווו אתם מפחידים אותי ...

אתם פסדר אנשים כי אתם נישמעים קצת חולים??? חולה

Solstice Coil

New member
שיר חדש של להקה

להקה אשר מנגנת מוסיקה, באמצעות כלי נגינה, בעיקר גיטרות, קלידים, תופים, ומדי פעם גם קול אנושי. Accidents הוא השיר, ואתם רשאים להוריד אותו ולהתרשם!

weird dust

New member
מה הבעיה?

אני לא רועה כאן הרבהשיעולים. וזה גם לא מזכיר לי תור לקופת חולים.

oribarak

New member
תמיד נחשב...

מזל טוב ג'ו דו..למה אני לא זוכר אותך כותבת פה כל כך?

flowerboy69

New member
אם האנגלית שלך טובה

את יכולה להרשם לאתר הרישמי העולמי.הם פנו אלי לפני כמה ימים שארשם מחדש...אבל שם זה משהו קשה כי כל הזמן מתווכחים בכל מיני נושאים וזה מעצבן!

אתר רשמי

האתר הרשמי של הפלויד הוא של חברת התקליטים שלהם, EMI, ומקומו באנגליה (ראי ב"קישורים" של הפורום). עד לפני כמה ימים היה שם פורום, אך הוא נסגר בגלל טרולים. (או, יותר נכון, בגלל שלא מצאו מי שיהיו מנהלים לפורום, שזו משרה מלאה). אין אתר רשמי לפלויד בישראל, ולהערכתי גם לא יהיה. וגם אין צורך בכך. במידה ויהיה חומר חדש של הפלויד, סיבובי הופעות וכו' - הפורום שלנו יכול לקבל ולהפיץ את המידע, תוך שמירה על עמדה נייטרלית.

היום בתפוז../images/Emo43.gif 30.11.04

הערב ב-18:00 תתארח הנטורופטית הילה נווה בפורום להיות הורים ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להשאיר שאלות בפורום.
הערב ב-20:00 תתארח בפורום עולם המיסטיקה מיכל גזית, מנחת סדנאות "דרך האמן" ויועצת פסיכו-אסטרולוגית. שרשור השאלות בעיצומו.
ואחרון חביב... הערב ב-22:00 יגיע אלינו בטיסה הראל מויאל, הכוכב הנולד שעושה הפוגה מיוחדת בחזרות האינטנסיביות של הפסטיגל כדי לבוא ולענות לשאלותיכם live ב- blogtv. שאלות להראל נאספות כאן

tomer115

New member
דרוש גיטריסט להקמת להקת רוק..

גיטריסט דרוש להקמת להקת רוק - הסגנון הוא בעיקרון רוק ישראלי, יש כבר חומר מקורי טוב, ואני מחפש גיטריסט רציני שירצה להתחיל לעבוד ביחד אני כותב, שר ומנגן גם בגיטרה. הגיליים: 16-19 אני גר באשקלון ואם יש מישהו באיזור או בכלל מישהו שחושב שזה יסתדר לו הוא מוזמן לדבר איתי. אפשר להשיב פה והכי טוב בהאי סי קיו שלי 226509572

למעלה