הלוואי עלינו הלוואי עליי לשכב עם לואיס כל יום לא שאני איזה פרחה או משהו אבל בשביל לואיס זה שווה
C crazy jennifer New member 28/2/04 #1 הלוואי עלינו הלוואי עליי לשכב עם לואיס כל יום לא שאני איזה פרחה או משהו אבל בשביל לואיס זה שווה
B Bow Wow2004 New member 28/2/04 #2 אוקי, א. את כן פרחה ב. נטלי/ספירה/ג'ניפר או איך שלא קוראים לך: תלמדי לשרשר. הכוונה להגיב להודעות קיימות ולא לפתוח הודעות חדשות כל שנייה, זה לא הפורום הפרטי שלך ולכן אין לך זכות להרוס ולהציף אותו. אוקי?
אוקי, א. את כן פרחה ב. נטלי/ספירה/ג'ניפר או איך שלא קוראים לך: תלמדי לשרשר. הכוונה להגיב להודעות קיימות ולא לפתוח הודעות חדשות כל שנייה, זה לא הפורום הפרטי שלך ולכן אין לך זכות להרוס ולהציף אותו. אוקי?
L LauraLF New member 28/2/04 #3 באוו וואו שלי בטח עכשיו היא תגיד שהיא אחות שלישית ושהיא ספירה ונטלי הן שלישיה סיאמית שהופרדו בילדותן.
באוו וואו שלי בטח עכשיו היא תגיד שהיא אחות שלישית ושהיא ספירה ונטלי הן שלישיה סיאמית שהופרדו בילדותן.
B Bow Wow2004 New member 28/2/04 #4 לא, זה לא הגיוני אם כבר, היא בטח תספר שג'ניפר זאת גרסת הזומבי של נטלי ושספירה נשאבה לגיהנום דרך הארון בחדר שלה.
לא, זה לא הגיוני אם כבר, היא בטח תספר שג'ניפר זאת גרסת הזומבי של נטלי ושספירה נשאבה לגיהנום דרך הארון בחדר שלה.
L LauraLF New member 28/2/04 #5 חחחחח כן אה והן איבדו את הזכרון כתוצאה משריפה אשר פרצה ב"אורח פלא" בביתן.