הלוואי שהייתי יודעת מה עובר עלי

DoubleInfinity

New member
הלוואי שהייתי יודעת מה עובר עלי

לפני שלושה וחצי חודשים יצאתי מקשר של שנתיים. אני סיימתי את זה, ממש יפה בהתחשב בנסיבות (גיליתי שהוא בגד בי מס׳ פעמים). מיותר לציין שאני אהבתי אותו בלי סוף, הייתי נאמנה, לא הסתכלתי לצדדים. הוא היה הראשון שלי ואני שלו, ולרגעים תמימים אפילו חשבתי שנהיה היחידים. ובלילה אחד, הכל נגמר. בכיתי שבוע, ואז זהו. הפסקתי לבכות, לקחתי את עצמי בידיים. אבל, וזה אבל גדול. אני עושה דברים שאני לא רוצה... יומיים אחרי הפרידה שכבתי עם מישהו שרודף אחריי כבר כמה שנים, ותפס אותי ברגע קשה (הוא לא עשה משהו לא בסדר, הראיתי עניין- לגמרי. למרות שאני ממש לא נמשכת אליו) חודש אחכ התחלתי לצאת עם ידיד שלי, שאליו אני לא נמשכת- ושוב, אני ׳משחקת אותה׳ כאילו אני נמשכת אליו. חודש אחכ, לאקס יש יומולדת, אני מפתיעה אותו מתחת לבית כדי לאחל לו מזל טוב, הוא מנשק אותי - אני זורמת ... אבל אני לא שלמה עם זה. והכי גרוע- לא הרגשתי כלום. פשוט ריק לי... היום ידיד שלי (אותו אחד) נישק אותי, זרמתי.... אוף. אני לא יודעת למה אני כותבת את השטויות האלה פה. אני לא יודעת מה אני רוצה שתגידו... אני פשוט לא מבינה את עצמי. אני מפלרטטת, אני מחפשת יחס, אני זורמת, מראה שאני ׳רוצה׳ את זה, אין לי זכות להתלונן. אבל הספקתי לפגוע כבר בשני בחורים ואני שונאת את זה.. אפילו כשהתנשקתי עם האקס לא הרגשתי אהבה, הרגשתי ריקנות. לפני שנפרדנו... לא הסתכלתי לצדדים. מגיל 17 אני רק שלו, מאז שגיליתי את ה׳מיניות׳ שלי- אני רק שלו. רק איתו. אני לא מתמודדת עם החופש הפתאומי הזה... אני שונאת שמישהו אחר מנשק אותי ועכשיו אני גם שונאת שהוא מנשק אותי אני שונאת את המצב שאני נמצאת בו, אני מרגישה אבודה. כולם אומרים לי כמה אני חזקה ואיך קמתי מהר על הרגליים אחרי שכל כך אהבתי אותו, והוא בגד. אבל אין, אני מתפרקת כי אני פשוט מרגישה ריקה. אני מרגישה ריקה ולא מצליחה למלא את זה באף אחד. בשום דבר. ואני בנאדם ככ הגיוני... שלא עושה דברים שלא בא לו... ופתאום אני הולכת לי לאיבוד... ועושה דברים מטומטמים...

צריך לבדוק שאין חיידק שולט בתחתונים.

או לקחת אחריות גם על מה שלא נעים לקחת אחריות.
ובאמת לקחת את עצמך בידיים ולמלא לעצמך את החיים במשהו אחר
חוץ מאנשים שרוצים להכנס איתך למצב אינטימי ולנצל את חוסר
השליטה שלך בעצמך....

Cade Foster

New member
את מתנהגת כאילו רצחת מישהו

כולה שכבת עם כמה בנים (אהבתי גם שאמרת שאת עוד "פוגעת" בהם. יזיזה עם רגשות אשמה, מה עוד אפשר לבקש?). אם לא באמת היית רוצה לשכב איתם, לא היית שוכבת איתם.

זה לא פשע לחפש יחס.

רואה 6 6

New member
ההתנהגות שלך נראית לי כמו של מישהי ששמה

שסתום על הרגשות שלה ומנסה כל דבר רק לא ליהיות שבורה וזה לא עובד ככה.
צריך לתת לדברים ליהיות מה שהם ולא להילחם בהם. זה יעבור.

כוכב Venus

New member
היי

היי לך

נשמע לי שלא כל כך הצלחת להתאושש מהפרידה שלכם, ובצדק- גם אם את זו שיזמת אותה. פרידה מאהוב לוקחת זמן, זהו תהליך וצריך "להתאבל" על התקופה היפה ועל התקוות שהיו ונעלמו, גם אם בשליטה שלך. נכון, יש בך חוזק מסוים, בכית ועמדת על הרגליים והמשכת הלאה. אך כל זאת למראית עין. בפנים את שבורה ומרוסקת.

אני חושבת שמה שאת עושה עכשיו הוא לעבור איזה שהוא תהליך של ניסיון להבין את הבגידות של החבר שלך בך, וכאילו "להעתיק" את ההתנהגות הזו בעצמך, כמובן על האנשים הזמינים בסביבתך, הידידים שלך וגם האקס. אולי את מנסה לחקות את ההתנהגות שלו כדי שמתישהו תוכלי לקבל את הבגידות שלו "בהבנה" ואיכשהו לסלוח לו, שהרי אם אנחנו אוהבים מישהו, קשה לנו לכעוס עליו ועל המניעים שלו וההתנהגות שלו. יכול גם להיות שאת בכלל מנסה להבין עם עצמך מה זה סתם סקס שאין לו שום משמעות. יכול להיות גם שזה סוג של "להעניש" אותו מבחינתך.

וכן, את חשה בריקנות כי את מבינה שעבורך אין שום טעם בלשכב עם מישהו "סתם בשביל". את יודעת לאהוב, את יודעת להיות נאמנה לבן זוגך, את יודעת לקיים קשר, והיית רוצה להיות עם מישהו שאת אוהבת. נקודה. סקס סתמי לא מתאים לך, זה לא משהו שאת מסוגלת לעשות. האמת? את לא צריכה לעשות. עוד סיבה שאת חשה בריקנות, לדעתי, היא שמתקופה של קשר מלא באהבה, בשמחה ובתקווה- יצאת לעולם "ריק", אין לך כלום בו, כלומר מבחינת ההרגשה שלך. זו עוד סיבה לכהות רגשית. כרגע כל הרגשות שלך מופנים אל האקס. בהמשך, כשתצאי מתקופת האבל, תתחילי למלא את עצמך באהבה, תקווה ושמחה חדשים שקשורים לדברים שאת עושה, לתחביבים ובהמשך גם לבן זוג חדש.

יש בך גם צד מספיק מוסרי כדי לקחת אחריות על הפגיעה שלך בידידים שלך, ולכן אני מקווה שתדעי לנווט בין הרצונות שלך לבין הפגיעה בקרובים אלייך, וכמובן- בלי לפגוע בעצמך. היית שם, ניסית כמה פעמים, הבנת שאין בזה שום דבר ושאת מרגישה עדיין ריקנות. סלחי לעצמך על שפגעת וגם על שניסית (והיה לך חשוב לחוות ולנסות כדי להגיע למסקנות) והמשיכי הלאה בחייך.

בהצלחה,

ונוס

צריכה הסבר?

קיבלת חתיכת סטירה לפנים מהאקס שלך. הוא בגד באמון שלך ועכשיו במקום להתאבל, לכעוס, לצעוק ולהרגיש את כל הרגשות הקשים שיש בתוכך- אטמת הכל בממ"ד של הנפש שלך והפכת לזומבי מהלך.

אם תאפשרי לעצמך להרגיש את הכאב ולא לפחד ממנו- תוכלי להתאבל ולהתגבר על האקס. אחרי כל זה, תהיי מסוגלת לאהוב שוב מישהו חדש.

שלום

רצוי לבסס את קשרינו על אהבה ולא על צורך ביחס, כך גם את הקשרים החומריים. השקיעי בעיקר בדיבור וברגש, וצרי את המגע כמחוות רגש ואהבה לאדם. קשר חומרי מתוך אהבה זוגית הוא נעים יותר לנפש, והנפש חשובה מהגוף. בנוסף פתחי את קשריך לאט ובהדרגה בגלל התעצמות הרגש, ובסוף תגיעי להנאה שלמה מהם.

למעלה