הלוואי שזה לא היה לחינם..

g a z

New member
הלוואי שזה לא היה לחינם..

בסוף יוני הכרתי את ד' בבסיס. סגרנו את אותה שבת ביחד, ואז אני יצאתי הבייתה, והוא עזב. כהרגלי בקודש השגתי ת'מספר שלו, ומאז אנחנו בקשר שהפך לאינטנסיבי לפני חודש בערך. העניין הוא שמאותה שבת לא יצא לנו להפגש כי לא היינו באותו סבב, מה שגרם לקשר להיות טלפוני בלבד. שנינו חיכינו המון זמן מתיש ומייגע עד שאתמול סוף סוף יצא לנו להפגש. כבר חשבתי שזה לא יקרה אף פעם, אפילו חשבתי לעצמי שאם השבת לא נתראה אז אני "אחתוך" את זה, כי נמאס לי כבר (ולא, במעמקי ליבי לא באמת התכוונתי לזה, כי אני כן רוצה את זה איתו). אז אמנם חיכינו, והשקענו, אבל כנראה שיש יותר מידי מכשולים בדרך
הוא גר ליד חיפה, ואני במרכז. אני מגיעה הבייתה כל שבועיים, והיציאות שלו בכלל לא קבועות. אני לא רוצה "חבר טלפון", ואני לא רוצה לספור שבתות ולחשב מתי אני אראה אותו בפעם הבאה. גם הוא לא. זה לא אמור להיות ככה.. מצד שני, יש לי חברה שגרה בחיפה, וחבר שלה גר ממש קרוב אליי. היציאות שלה הן כמו שלי, ושלו כמו של ד'. הם דווקא מסתדרים טוב. אז אתמול בערב הוא סוף סוף בא, אספתי אותו מהרכבת ונסענו אליי. ישבנו קצת בגינה ודברנו, הראתי לו את היחידת דיור שאבא שלי בונה לי מאחורי הבית ואז ישבנו יחד על הנדנדה והתנשקנו
"כמה חיכיתי שתעשי את זה כבר", הוא אמר לי
אחר כך נכנסנו קצת הבייתה, ואז יצאנו לשתות משהו באיזה מקום על הים. קצת טיילנו על החוף וחזרנו הבייתה. היינו ביחד כל הלילה ובבוקר הקפצתי אותו בחזרה לרכבת. הייתי כל כך עצובה. רציתי שהוא ישאר עוד, גם הוא רצה.. אפילו קצת בכיתי אחר כך, סתם כזה להתפרק, וגם כי אני לא יכולה עם הבלבלות האלה של לא לדעת מה קורה מעכשו. לפני חצי שעה דברנו, קצת "יחסינו לאן". שאלתי מה הלאה, הוא אמר שהוא באמת לא יודע, כי זה נורא קשה ככה, המרחק והכל. הוא אמר שהיה לו ממש כיף, ושהוא שמח שהוא בא, אבל זה יהיה קשה... אמרתי לו שאני רוצה לדעת, שיחשוב על זה, כי אני לא יכולה להיות ככה באויר, זה קשה לי. הוא אמר שנדבר יותר מאוחר. הלוואי שלא בזבזתי חודשיים של ציפייה והשקעה ענקית לחינם. כי כרגע אני מרגישה שחפרתי לעצמי תהום עמוקה ולאט לאט אני מתחילה ליפול לתוכה. באמת שלא בא לי שהלב שלי ישבר שוב.

מיטללל

New member
../images/Emo24.gif

אמרתי לך כבר פעם שאת "נקראת" לי ממש מקסימה?... עם יד על הלב ? בגדול אני יכולה לחשוב על כמה סיבות "הגיוניות" לא ללכת על קשר כזה אבל נשמע חזק, נשמע מקסים, מה שהתחיל ביניכם. אני מקווה שהרגש ינצח אצלכם את ההיגיון. תעדכני אותנו. ושיהיה המון בהצלחה

Cobe Anan

New member
הי..../images/Emo20.gif

אני יכול לנחם אותך בזה שגם ודקלה ואני לא בדיוק שכנים, וגם לא יכולים להיפגש על בסיס יומיומי- ואנחנו כבר מעל שנתיים ביחד. אם מצאת חן בעיניו כמו שהוא מצא בעינייך, יש סיכוי סביר מאד שהוא לא יוותר עליכם בכזאת קלות, כי קשר רציני ואיכותי קשה למצוא, ובת זוג מתאימה היא מצרך יקר מאד בימינו.. חוצמיזה, אני לא חושב שזה היה לחינם, גם מפני שאפילו אם הקשר לא יוכל להתקיים, היה לך מישהו בלב במשך חודשיים. היה לך על מי לחשוב ולחייך כשאת נרדמת; היה לך למי להתקשר כשקצת קשה, למי לספר כשקורה משהו טוב, ועם מי סתם להעביר את הזמן- גם אם זה בטלפון. ובסופו של דבר, אם כל זה לא עוזר, לפחות תזכרי את שני הדברים הבאים: א. בטווח הארוך, אני בטוח שלא תישארי לבד. לא משנה מה, בסוף יהיה לך את מי לאהוב ואת מי לחבק- אם זה ד', או אם זה יהיה איש יקר אחר. ב. יהיה מה שיהיה, כולנו פה בשביל לתת לך
ענק, ולחזק אותך אם קצת קשה.. זהו

g a z

New member
../images/Emo13.gif

וואלה, צודק..
יש משהו במה שאתה אומר, בקטע שזה לא היה לחינם, שהיה לי מישהו בלב במשך חודשיים.. זה כיוון טוב להתנחם בו.. תודה
חוצמזה, קודם דברנו קצת.. שאלתי איך הייתה השבת, הוא ענה שהייתה נחמדה, ושביום חמישי היה לו ממש נחמד. שאלתי מה הוא עשה, הוא ענה שהוא יצא עם מישהי
אמרתי שגם היא מאוד נהנתה, ושהיא תשמח להמשיך עם זה
הוא אמר "סבבה" ושמעתי חיוך גדול בקול שלו. ואז הוא היה צריך ללכת כי הוא יוצא עם חברים.. נדבר אח"כ... זה קצת עשה לי הרגשה טובה. בכלל, נראה לי שהבכי של אתמול די שחרר אותי, ועכשו גם אם בסוף זה נגמר, אז יהיה בסדר, ויום יבוא ואני אחליף את החתימה שלי פה.... :)

RVD18

New member
אפשר להתגבר על מרחק

אני מכיר מספיק שהסתדרו עם זה כשהיו בצבא. את גם משתחררת מתישהו לא?
וזה גם נחמד שכל פעם מדברים ומחכים להיפגש...לראות אחד את השני כל יום זה לא כזה טוב...יכול להימאס... anyway, שיהיה בהצלחה..!!

זה ישמע נקבתי,

אפילו מאוד נקבתי, אבל היה לי נחמד לקרוא את זה. הדבר היחיד שיש לי להגיד - ואני בטוח שאמרו אותו הרבה כאן - זה שלפעמים אסו רלחשוב כלכך הרבה. תני לקשר לבחור את השביל בעצמו, אל תתדחפי את המערכת יחסים הזאת להגדרה כלכך מוקדם. וכמו שאמר Cobe Anan, גם אם לא יסתדר, היה לך מישהו בלב למשך חודשיים. :)

למעלה