הלוואי ש......... פרדי...(לא זוכרת איך קוראים לו במציאות...) יבוא לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!
T tipo2004 New member 28/6/04 #1 הלוואי ש......... פרדי...(לא זוכרת איך קוראים לו במציאות...) יבוא לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!
T tipo2004 New member 28/6/04 #2 ניזכרתי!!!!!!!! קוראים לו רוברט... אבל לא זוכרת תשם מישפחה... תודה למאיוש שהזכירה לי..... תנו כבוד לאיש!!!
ניזכרתי!!!!!!!! קוראים לו רוברט... אבל לא זוכרת תשם מישפחה... תודה למאיוש שהזכירה לי..... תנו כבוד לאיש!!!
T tipo2004 New member 28/6/04 #3 בקשר לגיסון (מפרדי נגד גיסון!!) חח אז יש מלא תמונות שלו בקשר לגיסון אבל מישו יודע איך קוראים לו... ואיך הוא נראה במציאות???????
בקשר לגיסון (מפרדי נגד גיסון!!) חח אז יש מלא תמונות שלו בקשר לגיסון אבל מישו יודע איך קוראים לו... ואיך הוא נראה במציאות???????
P pertal New member 29/6/04 #4 את גייסון שיחקו משהו כמו 12 אנשים האמת אין שום סיבה ששחקן אחד ישחק אותו לא רואים פרצוף
I i love usa New member 29/6/04 #5 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה רק אני או שגנבת לי את החתימה????
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה רק אני או שגנבת לי את החתימה????
• •°•LolliPoP•°• New member 29/6/04 #8 ../images/Emo66.gifעוד לא ראינו דם../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif
ש שוקולטה השולטת New member 30/6/04 #9 חחחחחחחחחחחח... בקשר לג'ייסון ג'ייסון שמשחק ב"פרדי נגד ג'ייסון" לא שיחק באף אחד מסרטי יום שישי ה-13.... ואני יודעת שהוא גבוה חחח... וחחחח מי הביא אולרים? סתם סתם
חחחחחחחחחחחח... בקשר לג'ייסון ג'ייסון שמשחק ב"פרדי נגד ג'ייסון" לא שיחק באף אחד מסרטי יום שישי ה-13.... ואני יודעת שהוא גבוה חחח... וחחחח מי הביא אולרים? סתם סתם