הלווווווווווווווווווווווווווווווווו

הלווווווווווווווווווווווווווווווווו

מיטלי!!! כולם!! מה עניינים? לא, עדיין לא חזרתי... אבל אמצע הלילה וכבר כמה זמן שאני רוצה לכתוב. הזדמנות. עקבתי אחריכם קצת, אין אין, מרינה- מאיפה שאת מביאה את התגובות שלך...
אני פה בארץ החופש, עם החבר. כבר חודש אנחנו גרים פה יחד, זה רק הולך ונהיה יותר טוב בכל יום. רק שימשך
כבר מזמן לא היה לי כזה שקט וכזו שלווה, פנימית כזו. מה הפסדתי, יש תקציר? מבקשת מחילה על העלמותי! אעשה הכל. (אני מדברת פה עם המנהלת, לא להתערב ולא לחשוב מחשבות מיותרות
)

pain is MY love

New member
כפרההההה ../images/Emo13.gif

את יודעת שאני מיוחדת! ויש לי תגובות מיוחדות חחחח
בכל אופן אני לא חושבת שהפסדת פה הרבה.. אבל אני מאוד מאוד שמחה בשבילך!!! תמשיכי להינות ולעדכן כמובן

L y c a n

New member
לא טסה יותר לשום מקום?../images/Emo3.gif

ו.. ארץ החופש זה חזק מדי

Cobe Anan

New member
שששששששששש!!!!!!!

מה את צועקת? את לא רואה שהפורום רדום...? סתאאאם... ברוכה הקופצת לביקורי מולדת! מה העניינים אצלך את? הפורום לא סבל מיותר מדי שינויים, חוץ מאשר ביזור האדומים, העדרות ממושכת שלי בשל תקלה טכנית (וגם צו8..) *אה, היתה מלחמה בארץ. לפורום שלום. וזהו. שומדבר חדש חוץ מזה שהגברת המנהלת הסנובית ממשיכה להתעלם מההמונים *אייקון זדוני שמעורר פרובוקציות*.. קיצר- בואי, תישארי קצת, שתי קפה, תאכלי עוגה, משהו..

מיטללל

New member
../images/Emo7.gif

המנהלת הסנובית מתעלמת? ככה אתה פוגע בי, אין לך בושה!

מיטללל

New member
יו

לכמה שמחה ההודעה שלך גרמה לי. את לא מתארת :) גם כי התגעגעתי אליך (מאוד:) אבל בעיקר בגלל שממש עושה טוב על הלב לקרוא כמה טוב לך וכמה הכל הסתדר :) מתי את חוזרת?!?!?!?! איך עם החבר? (כמה טוב זה נשמע שמדובר *עליכם*
) חינכת אותו כבר כראוי? מה שלום הכלבה? (זו לא מילת קוד, התכוונתי לזו שעושה "הב הב") העלינו מספר נושאים חדשים (
) בזמן שלא הייית כמו: שבנים מניאקים, בנות רעות, מה עושים בדייטים ראשונים ואיך זה להתאהב בידיד הכי טוב... באחריות TalKz לעשות לך תקציר
בפורום כולם נעלמו, תום, קובי, זוהר, חיים, ChilD SouL, אורי, דבדבונית, בת אל, תמימה, רועי בקיצור כוווווווווווווווווווווולם. אפילו אין לי כוח להמשיך להזכיר שמות :( מסתבר שהפורום שלנו אף פעם לא היה בכזו תחתית, וחבל
חוץ מזה התחלתי עבודה חדשה וכאלה ודיי נעים לי :) עוד דברים חדשים אני אספר לך בדרכים יותר פרטיות...
ענק דברי איתי!

בכלל לא הגבתי לכל השאלות

*אמרת שהפורום מת, אז אני מחיה אותו על ידי כך שאני משרשרת את עצמי. מתי אני חוזרת? נראה לי עוד חודש וחצי לכמה שפחות זמן. איך עם החבר- ספרתי לך במסר מה עם הכלבה? למה את מזכירה לי???? אני כולי געגועים רק אליה, נשבעת לך, לא מתגעגעת לאף אחד אחר חוץ ממנה, מושלמת יפה שלי. אין אין, אם הייתם מכירים אותה הייתם יודעים על מה אני מדברת.תקציר- היא בוקסרית בת 6 חודשים, והיא התינוקת שלי, היינו כל הזמן יחד! מה עוד... גירדתי את האצבע בפומפיה- כואב לי! יאלה, ספרו על עצמכם גם.

נועם m

New member
חוצפה.

אני נעלמתי?? אני??!! לא כתבתי יומיים!! יומיים!! אין פה כבר אפילו טיפה של תמיכה מורלית לנפגעי פסיכומטרי ופעולות איבה??

זכוכיות

New member
אני חושבת שהגיע הזמן,

שכל אחד מאיתנו ינסה לגנוב כמה משתתפים נבחרים מפורומים אחרים שהוא כותב בהם, ככה גם נביא לכאן אנשים- וגם כאלה שנבחר בעצמינו.

משרשרת לעצמי, מותר?

איפה רועי? רועי, מותר לגלות להם? מאחורי החזות הגברית, מסתבר בעצם שרועי הוא מותק אמיתי. אני אומרת - בנות, נצלו את המצב. איפה הוא?

נועם m

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה השבה!
איזה כיף לשמוע שכל כך טוב לך... זה הולך להיות קאמבק אמיתי או גיחה קצרצרה ואח"כ שוב היעלמות? בכ"מ- כיף שחזרת

היי היי

תודה לכולם. טוב לראות אתכם זכוכיות, מה שלומך?? בפעם האחרונה ששמעתי משהו ממך היית מאוד מאושרת. מקווה שזה עדיין נמשך ואפילו יותר!

למעלה