לא התעצבנתי עליך, ממש ממש לא
אבל אני הייתי שם ויודעת איך הוא אמר לי את המשפט המפגר הזה בציניותו הידועה, כמו שהוא אמר לי כשבאתי אליו אחרי שבוע כשעברתי את הלפרסקופיה, לשאול אם הכל בסדר ואם אפשר לחזור ולשחק "טניס" כהגדרתך, הוא אמר לי: "יש לך ביקורת בעוד שבועיים, תבררי אז" ואני רציתי לברר באותו זמן כי במקרה זה יצא באמצע של כל מיני דברים שמתרחשים באמצע חודש בגוף הנשים (אני מקווה שהבנת למה התכוונתי), וזה נשמע בדיוק כמו שזה נשמע, בציניות מגעילה כהרגלו וזו פעם שלישית וחבל, כי בתור ראש מחלקה הוא צריך להיות קשוב יותר ובמיוחד שזו פעם ראשונה שלי, רק חבל שזו האלטרנטיבה שלי, כי אין לי כרגע כסף מיותר להוציא באופן פרטי ובאמת חבל על זה. דרך אגב, גם הרופא השני הוא כידוע לכם כבר לא הרופא שלי (לא בבית חולים, אלא בקופת חולים). יש לי סבלנות ואני ממש אבל ממש ממש לא לחוצה וברור שהבריאות שלי חשובה מהכל, המטרה שלי הייתה להביא לידיעתו מצב מסוים שקרה לי בזמן מסוים ולא לתגובה המגעילה הזו ציפיתי ממנו. ואת יודעת מה? בתל השומר לא היו מתייחסים אלי ככה. וגם שם יש רופאים טובים ומומחים, הציפיה שלי ממנו הייתה שהוא יתייחס בצורה אמפתית ויעילה ולא בצורה מזלזלת.