קוקו הנה אנחנו ../images/Emo6.gif
חזרנו, לפני שעה קלה... היתה נסיעה מעייפת ביותר. אבא דוב נהג כל הדרך, לידו ישבו לחילופין - הסייחה, שבלולית והחבר שלה. אנחנו תפסנו לנו את אחד הספסלים האחוריים, התפננו בין לבין בהלה שלי מדרך נהיגתו של אבא דוב. מצאתי את עצמי מעירה לו מדי פעם ואוהי משתיק אותי שאפסיק... כשהגענו היתה שמחה גדולה, שבלולית רצה קודם כל..... למי?... נו?.... נכון, לחבר שלה, אח"כ הגיעה אלינו לכווווווווולם כולל אוהי יקירי שזכה לתרועת התפעלות ממנה - על התגלחת כמובן... היה טכס מרגש משהו, קצרצר ולעניין בלי הרבה תס"חים וכן, היה הכתף שק(יערית
.....) משם הלכנו לשולחנות הפיקניק ופרסנו מזון לרוב.... שבלולית הצטרפה אלינו מאוחר יותר, תוך כדי לעיסה מתלהבת היא אומרת לאבא דוב: "אבא זה אתה אחראי כאן להכל?". אני כמעט נחנקתי, תקעתי לאוהי מרפק שישמע והוא קרץ לי
, אבא דוב ענה ללא היסוס: "מה פתאם זה גם אמא ואוהי הכינו".... יש!!!! בסיום הלעיסות, השתיה והצחוקים, העמסנו עצמנו חזרה למכונית, בדרכנו צפונה. נסיעה ארוכה ומתישה, לי לא הפריע בכלל כל המעמד הזה, נדמה לי שגם אוהי לא סבל אם כי קיטר לרוב.... זהו הסיפור בינתיים. טסה למיטה, הרוסה ועייפה מאוד. לילה טוב