הלווווווו?? מישו בבית???
|קפה

הלווווווו?? מישו בבית???../images/Emo124.gif|קפה

וואו. שקט פה. דממה. אפ'חד לא כותב מאתמול כבר. מקווה שכולם בריאים ושלמים. אנחנו לא נסענו לטיול כפי שאתם מבינים. עובר עלינו יום ביתי וחמים. עמית, לעומת זאת, נסעה לטיול של הנוער העובד לנחל איילון. מקווה שהיא נהנית. תחזור בשש בערב. ואנחנו פה בכל מיני התפנקויות של שבת. מחכה לשמוע מכולם. מקווה שאף אחד לא חולה ושכל החולים כבר הבריאו. יעל

במקרה נכנסתי ושמחה לראות...

שאת פה, כי גם אני בסוף נשארתי בבית בטח ילך להורים בצהרים אבל מרוב שתכננתי, פתאום נעלמה השמש והשאירה אותי עם פה פעור. וואו עד שש בערב את לא מתה מגעגועים אליה??? אנחנו כבר מרגישים טוב, ואפילו... יצאנו אתמול בערב, לא האמנתי שזה קורה, אבל זה פשוט קרה השארנו את תמיר אצל ההורים של ליאור, ונפגשנו עם חברות וחברים, היה נחמד, קצת לשבור שגרה במיוחד אחרי השבוע המעייף. תמשיכו להנות מהקן המשפחתי, הכי כיפי. שבת שלום ויום נעים אורית

שבת שקטה ../images/Emo1.gif

עד עכשיו לא הצלחנו להיכנס לאינטרנט, וכך רוח המחשבים עזרה לי לבצע את החוק החדש. יום כיפי, שקט ומשפחתי לכולם. עידית צירפתי לאתר של אושרי את המכתב הראשון שלנו לפונזטי עוד בהריון, הז היה ממש מרגש לקרא אותו.

טוב לקרוא אתכם ../images/Emo13.gif

יעל, איך נהנתה עמית? ומה את אומרת על השביתה בגנים ובתי הספר? לא מרגיז?
אורית - טוב לקרוא שאתם בריאים וכל הכבוד על היציאה
ועידית - את כבר רגילה בלי טלביזיה, אז עכשיו גם בלי מחשב?
לנו היתה שבת שקטה עם ביקור אצל סבא. אבל היה מעונן וקר

עמית נהנתה מאוד מאוד

חזרה מלאת חוויות. אצלנו אין שביתה. הגנים עובדים כרגיל. הגננת עם סייעת של משרד החינוך. וגם בבית ספר הכול כרגיל. תודה לאל. בינתיים לפחות. אורית, שמחה שאתם בריאים. עידית, את חסרה, שובי הביתה. יום שמש היום, מקווה להספיק את כל המטרות שלי להיום. יעל

חס וכרפס, בלי מחשב

מה השתגעתי! רק מידי פעם כדי לזכור שכדאי להיות קצת גם כשלישיה או אפילו עם עודד...

למעלה