הלוווו!!!

LoveMusicGuy

New member
הלוווו!!!

שלום!!! אני LMG (ואתם מוזמנים לקרוא לי יוניון) ואני באתי לפה בהשפעת דילן אהובתי ששלחה לי מסר והזמנה לבוא לפה. נראה לי פורום ממש נחמד. וחוץ מזה אני גם ממש חולה על קרי אנדרווד וליידי איי. אז תגידו לי ברוך הבא כי אני הולך להטריד אתכם בזמן הקרוב!!! חחחח לא סתם... אני גם חבר בפורומים אמריקן איידול וכוכב נולד, למי שמעוניין לדעת.

ברוך הבא../images/Emo24.gif

מחזרים של דילן תמיד מוצאים את דרכם לפה. חוץ מזה שאתה לא מאהב אמיתי עד שלא הוספת אותה לחתימה
וואי אתם זוכרים שהייתה את התקופה שלכולם היה דילן בחתימה. חוץ מחן שסירבה לשתף פעולה
אני זוכרת שרעות כרתה ברית עם דילן שאם היא לא תעיף את ווייסטד היא תרשום שהיא סוגדת לה בחתימה
ליידי איי וקרי זה אחלה, אגב איזה שירים שלהם אתה אוהב?

LoveMusicGuy

New member
אוקיי -

קרי - Before He Cheats וJesus Take The Wheel!!! ממש ממש חולה עליהם ליידי איי- אוהב מאוד מאוד את Need You Now וHome Is Where The Heart Is

ג'יזס טייק דה וויל? סרייסלי?../images/Emo12.gif

שאר השירים בסדר
עברת את המבחן אתה בסדר אתה

LeAnnDylan

Well-known member
וולקאם דיר../images/Emo140.gif

אתה לא מטריד אותנו ואתה יותר ממוזמן להישאר. תוכל להכיר אמנים חדשים או לשמוע חדשות על האמנים שאתה כבר אוהב. חן בדר"כ דואגת לעדכן אותנו בחדשות האחרונות על כל האמנים אבל בזמן האחרון היא קצת מחפפת. אנחנו סולחים לה כי היא עסוקה קצת (נניח)

אנחנו מזה לא סולחים לה../images/Emo46.gif

היא כל היום בפייסבוק! אל תאמינו לה שהיא אומרת שהיא עסוקה

West Doll

New member
אני הרבה מהפלאפון |הא|

וגם באמצע שיעור כשממש משעמם
עד שהמורה שלנו גונב לנו את המחשב
חוץ מזה באמת לא היה לי זמן

West Doll

New member
הלו הלו בלי תפוזים אדומים עליי ../images/Emo46.gif

רק תפוזים כאלה

West Doll

New member
שיואו ברוך הבא!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אתה יודע כבר שכל מעריץ קרי אנדרווד מבחינתי סגר את העסקה ואני סוגדת לו
חסר לך אם אתה עוזב
צחוקים איתנו!(כשאנחנו באמת כותבים פה
)

LeAnnDylan

Well-known member
צחוקים איתנו גם כשלא כותבים פה

באמת חסר לך שאתה עוזב. אני צריכה הרבה אנשים שאוהבים אותי סביבי. חן שונאת אותי מספיק בשביל חצי משתמשי תפוז

למעלה