הלוו הלו.. קארין קארין?

ש ל י ל י

New member
הלוו הלו.. קארין קארין?

אהלן אהלן..:) טובב קארין הבטחתי ביקור קצר בפורום של אורלנדו... הינה אני כאן.. טוב אין הרבה מה להגיד חוצמזה שאת הקוקאים הכי שווה בעיר!! תמשיכי להסניף והכי חשוב תתחילי להזריק!!! חח סתםםם אל תילחצו קוקה רק מוכרת ת'סמים לא יותר מזה.. האהא קוקה?? חח טוב דיי הבטחתי בלי פדיחות אז לסיום.. תשמעו הרבה גבסו! תשמעו הרבה מוניקה תשמעו הרבה שייגעצ תשמעו הרבה היהודים תשמעו הרבה פלצנים תשמעו הרבה גרפסונים.. טובבב שישי לכולכם יומטוב:) קארינוו אוהבת'ך!!!!! אין עלייךךךךך אנשים תנו לילדה היפה הזאת כבודדד..:) וסליחה על החפירה!

חחחחח שולההההה!!!!../images/Emo99.gif

י'קרועה אחתתתת...אםפילו לא הצגת ת'עצמך..ססס לא יפה..אז אנשות..תכירו את שלי..הטריפ הכי מטריף בעולם...ואממ טוב היא קצת חולת גבסו(
) אז תסלחו לה...

ש ל י ל י

New member
חח אוו קוקה שקסית שליי

חח באמת שכחתי להציד את עצמי אלב את עשית את זה חח... ואנשים אחממ אין מה לסלוח.. גבסוו הוא מלךך אסור להכחיש!!!!! אם מכחישים יותר מידי אתם תפגעו בבריאות שלכם.. :) חח מה קוקה??? הכל בסדר?

../images/Emo6.gif

אפאחד לא מכחיש...שאת גבסו צריך להעיף חיש חיש..
... חחח סתם סתם שולה את יודעת שאני לא מתה על גבסו אבל גם לא שונאת אותו... ואמממ טוב הכל בסדר..

ש ל י ל י

New member
אחמ אחממ

לאא שונאת אבל מגיעה לניצנים בהופעה של גבסו! אחמ אחממ.. בסתר ליבך את אוהבת אותו כל כך קשה לך להודות חח יהיה כיף!!!!!!1

אמממ..

אני מגיעה להופעה בניצנים כי אתם סדרתם לי וסתם בשביל הכיף..אני במילא לא מכירה שירים של הזמרים שם..
..ולא אוהבת אותו בסתר ליבי...אל תגזימי שלי...גבס שמור לך..את הוא תומר והדוקים..חחחחח

VIVIAN3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אני אביה
השתלבות נעימה בפורום4U

למעלה