הלוו חן!!!

אליתוש

New member
הלוו חן!!!

קודם כל- אהבתי את המועמאועעמואעמואע.... ואני מה זה לא טובה בלפצוץ בשאלות, אצלי זה בה בהתקפים- אז- בורגראנץ' או מקדונלדס? העין השלישית או FOX? צבע מועדף? מה את מאחלת לכולנו לקראת ל"ג בעומר?!?! <אני מאחלת לכולכם שיהיה לך חג ~אש~!!!>

חניניתה

New member
יששש אני עונההההה

בורגראנץ' או מקדונלדס? מקדונלדס שולט!!!! העין השלישית או FOX? FOX צבע מועדף? כחול, סגול מה את מאחלת לכולנו לקראת ל"ג בעומר?!?! שיהיה לכולכם את החג הכי שולט בעולם!! תהיו מהמדורות!! מהתפוחי אדמה. בעיקר מהמרשמלו!! תהיו זהירים!! תקחו הרבה בקבוקי מים כדי למנוע שריפה.. שאתם מכבים מדורה תבדקו שכיביתם אותה עד הסוף ושלא במקרה יקרה דלקה.. בקיצור תהנו מכל רגע!! ושיהיה לכולנו חג שמח!!

danina the 1

New member
שאלות שאלות שאלות

מזל: אוהבת ספורט? לא מבינה באנשים ש.... מה הדבר שעושה אותך למאושרת? את אוהבת להיות בבית? איזה פתגם אומר לך הרבה? מה המשפט שמאפיין אותך? סגנון לבוש: מה את אוהבת לעשות? מה היית לוקחת לאי בודד? אם היית מאכל היית.... אם היית איבר בגוף איזה איבר היית....? אם היית דמות מסיפור ילדים היית..... קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? כלב או חתול? קולה או פפסי? אוכל או ממתקים? עברי לידר או אביב גפן? קצת מוזיקה.... שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר הכי מפגר ששמעת: קצת על אהבה.... היית מאוהבת? את מאמינה באהבה וירטואלית? את מאמינה באהבה ראשונה? מאוהבת? ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? פעם אושפזת בבית חולים? פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר?

חניניתה

New member
עונההההה

מזל: דלי אוהבת ספורט? ריקוד לא מבינה באנשים ש.... אמממ לא יועדת מה הדבר שעושה אותך למאושרת? יש הרבה דברים את אוהבת להיות בבית?כן אבל גם בחוץ איזה פתגם אומר לך הרבה? תחייה ותן לחיות מה המשפט שמאפיין אותך? אממ לא יודעת סגנון לבוש: ג'ינס וטישרט מה את אוהבת לעשות? טלויזיה, מחשב, חברים תאטרון שזה אהבת חיי מה היית לוקחת לאי בודד? את הכלב שלי אם היית מאכל היית.... שוקולד אם היית איבר בגוף איזה איבר היית....? אמממ לא יועדת אבל אני הכי אוהבת אצלי את העיניים.. אם היית דמות מסיפור ילדים היית..... בילבי.. היא מבניבה קצת זה או זה: מועדון או מסיבה בבית? מועדון כלב או חתול? כלב אבל גם חתול קולה או פפסי? אני לא אוהבת שתיה מוגזת.. אני רק מיץ ענבים או מים אוכל או ממתקים? ממתקים ברור!! מתוק שולט!! חח עברי לידר או אביב גפן? בעיקרון אני לא מתה על שניהם..א בל אם כבר אז עברי לידר קצת מוזיקה.... שיר אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שורה משיר הכי מפגר ששמעת: קצת על אהבה.... היית מאוהבת? את מאמינה באהבה וירטואלית? את מאמינה באהבה ראשונה? מאוהבת? ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? פעם אושפזת בבית חולים? פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר?

danina the 1

New member
לא אוהבת מוגז?!?!?!?!?!

מי לא אוהב קולה?! בחיים לא שמעתי על בנאדם שלא אוהב קולהההה!!!! אבל נסלח לך.... חחח סתם סתם..... אמממ קצת לא ענית על השאלות שבסוףף.... :/

חניניתה

New member
חח אופס לא שמתי לב..

כן אני יודעת שאני מוזרה..חחח קצת מוזיקה.... שיר אהוב: וואוו יש המון!! בעיקר שירים ישראלים.. אני לא יכולה להצביע על שיר מסויים שאני אוהבת... אבל עכשיו אני ממש מכורה לשיר גשם חזק של מוניקה סקס... אחרי ששמעתי אותם ברוק עצמאות ממש התמכרתי אליהם שוב זמר\ת אהוב\ה: מירי מסיקה שורה משיר הכי מפגר ששמעת: של הראל סקעת החדש.. היתי עושה אותך..... (אחרי הפסקה של כמה שניות)מאושרת.. זה ממש מצחיק אותי כי יש הפסקה בין המשפט לבין המילה מאושרת אז כולם חושבים שזה היתי עושה אותך זאת אומרת שוכב איתך...חחחח ואז הוא אומר מאושרת אז זה ממש קורעעעע קצת על אהבה.... היית מאוהבת? כן את מאמינה באהבה וירטואלית? לא את מאמינה באהבה ראשונה? כן מאוהבת? כן.. יש לי חבר ועוד קצת שאלות לסיום: פעם ישנת יותר מ30 שעות ברצץ? לא!! פעם אושפזת בבית חולים? גם לא פעם ראית יותר מ5 סרטים ביותר? לא

אליתוש

New member
הלווו

האמת היא שאני מכירה הרבה שלא אוהבים מוגז.. אני אוהבת אבל יותר את כל הסוגי מיצים של ספרינג וכאלה... אבל מכיוון שאותי כברשאלו וזה לא מעניין אף אחד אז אני אשאל כמה שאלות..חח: 1.עגילים- יש? כמה? 2.בעד צבע לשיער בגיל שלנו? 3.איזה סוג של בגד ים הכי יפה? (ביקיני, גופיה+תחתונים, שלם, מכנסון..) 4.שמה לק? תודו שגיוונתי בשאלות.. חח

חניניתה

New member
עונהההה

1.עגילים- יש? כמה? אין 2.בעד צבע לשיער בגיל שלנו? וואוו זה אחד הדברים שכל יום בערך אני משנה את דעתי!!! 3.איזה סוג של בגד ים הכי יפה? (ביקיני, גופיה+תחתונים, שלם, מכנסון..) ביקיני 4.שמה לק? לא

משה 102

New member
שאלות:

מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? איזה אוכל את מעדיפה - בשרי או חלבי? שרית חדד או שירי מימון? כדורגל או כדורסל? פיפא או NBA? אייסי או מסנגר? ביסלי או במבה? פיצה או שווארמה? באיזה חוג את נמצאת?

חניניתה

New member
עונה

מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? מחשב, טלויזיה, להפגש עם חברים.. איזה אוכל את מעדיפה - בשרי או חלבי? אמממממ פרווה...חח שרית חדד או שירי מימון? שירי מימון!!! כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה.. אבל אם חייבים להחליט אז כדורסל פיפא או NBA? יש הבדל? אייסי או מסנגר? מסנג'ר שולט!!! ביסלי או במבה? במבה לנצח!! פיצה או שווארמה? שווארמה!!!!!!!!!!!!! באיזה חוג את נמצאת? תאטרון!!!!

למעלה