הלוו מישהו חי? שניםםםםם חח
didalf Well-known member 24/6/08 #2 יאאא חח ספיר../images/Emo109.gif את עדיין אוהבת את רבלדה כמו פעם?
didalf Well-known member 25/6/08 #6 בדיוק השבוע נזכרתי בך../images/Emo109.gif שהיית עושה תהשוואה של רבלדה VS המורדים ואני הכי אהבתי את זה איזה כיף היה פה פעם מה שלומך חח? את כיתה י' נכון? והיה לך יומולדת לא מזמן לא?:-O ביוני?
בדיוק השבוע נזכרתי בך../images/Emo109.gif שהיית עושה תהשוואה של רבלדה VS המורדים ואני הכי אהבתי את זה איזה כיף היה פה פעם מה שלומך חח? את כיתה י' נכון? והיה לך יומולדת לא מזמן לא?:-O ביוני?
S sapir1000 New member 25/6/08 #8 כןן איך את זוכרת?:0 אמא חח וכן המשחק הזה חחחחח שחכתי ממנוD: ואכן אני בכיתה י' פעם באמת היה רועש פה חבל:\ אולי עם התוכנית תחזור יחזור גם הפורום לתחייה חח
כןן איך את זוכרת?:0 אמא חח וכן המשחק הזה חחחחח שחכתי ממנוD: ואכן אני בכיתה י' פעם באמת היה רועש פה חבל:\ אולי עם התוכנית תחזור יחזור גם הפורום לתחייה חח
didalf Well-known member 29/6/08 #14 נטשו חח../images/Emo109.gif הפורום מת, לאף אחד לא אכפת מהלהקה יותר
0 00in love00 New member 27/6/08 #13 היי (ליאור בת דודה של רוית)אם מישהו זוכר.. חח שלחו הודעה בתפוז למי שחבר פורום שהפסיק להגיב אז מה ככה? חח
היי (ליאור בת דודה של רוית)אם מישהו זוכר.. חח שלחו הודעה בתפוז למי שחבר פורום שהפסיק להגיב אז מה ככה? חח
צ צטלע New member 4/7/08 #15 אהלן ספיר! חח כשקראתי את ההודעה בדיוק נזכרתי גם במה שעדי אמרה, המורדים VS רבלדה. מה התחדש אצלך?