הלוחם שהכי הייתם רוצים לראות חוזר לUFC?

talhorm

New member
הלוחם שהכי הייתם רוצים לראות חוזר לUFC?

אז השאלה היא לא מי הלוחם שלא היה בUFC ושהכי הייתם רוצים לראות בUFC, שבטוח 99% היו רוצים לראות את פידור השאלה היא מכל האופציות חוץ מקוטור שזו האופציה גם הברורה פה(והאמת שהוא נחשב עדיין תחת חוזה בUFC), את מי הכי הייתם רוצים לראות חוזר לUFC? בשבילי יש תחרות פה בין שלושה לוחמים. רובי לולר - אני פשוט רואה את רובי לולר פורח לאחרונה, והוא תוצר של הUFC נטו, נתן שם כמה קרבות טובים והיה הצעיר המבטיח שלהם, הפסיד כמה קרבות ועזב, עכשיו הוא אלוף הMW של ELITE XC והוא נראה יריב רציני עם KO POWER פשוט מהטובים בעולם. פרנק שאמרוק - הבחור פשוט יודע לבנות סביבו קרב, לכל קרב איתו יש הייפ אדיר, כמו ברוני, גרייסי, קונג לי. והמאצ'אפ המתבקש זה שלו ושל טיטו. לא צריך להסביר הרבה. ומירקו קרו קאפ - הוא נכשל בגדול בקנדציה האחרונה שלו, אבל הוא הבטיח שבחזרה שלו הוא יהיה קטלני, ובעיקרון הוא גם אחד מהלוחמים האהובים עליי, לא אכפת לי שהוא הפסיד פעמיים ברצף ליריבים שהיה צריך לנצח, אני מאוד מקווה שהוא יחזור לUFC, יצבור קצת ניצחונות מול לוחמים מעניינים, ואולי גם יהיה אלוף העולם במשקל כבד של הUFC, מי יודע

favor

New member
הכי הרבה

מישהו מהכבדים: ארלובסקי (למרות עדיין לא נלחם במקום אחר) או אפילו ג'וש בארנט. במידלווייט אז כמובן רובי לולר.

2המרפא

New member
אהם שאלה טובה

מצד אחד באמת הייתי רוצה לראות את קרוקופ בחזרה אך אלוף עולם הוא לא יהיה כל עוד נוגיירה מחזיק בחגורה. כי נגד נוגיירה הוא נתן את קרב חייו ועדיין הפסיד וגם כי כלוב וסטרייקרים שמשחקים על זוויות זה לא מסתדר ביחד. בארנט אולי אך בכל אופן כשזה מגיע למשקל כבד אין היום בשביל מה להיות בUFC אז הייתי רוצה לראות לינדלנד (הוא היה שם לא?) בשביל להחיות קצת את הMW

talhorm

New member
כן לינלנד היה שם

והצליח דווקא לא רע היו בסוף 2007 שמועות שהוא עתיד לבוא, אבל הינה זה עדיין לא קרה.. והוא עצמו הכריז לפני שבוע שהולך להיות לו קרב באירוע של אדרנלין נדמה לי עוד חודשיים בערך.

favor

New member
באירוע עם פידור

זה לא יהיה באירוע של אדרנלין, למרות שזה חלק מ-HDNet Fights של מארק קיובן (שאחראי גם על אדרנלין). הולך להיות שם חתיכת קארד מטורף, אולי קארד השנה וזה עדיין לא גמור. הנה התכנון: HDNet Fights- אפליקשיין 1 19/7/08- דאלאס, טקסס מידלווייט: מאט לינדלאנד (5-20) נגד הביווייט: אלכסנדר אמיליאננקו (3-13) נגד הביווייט: ג'וש בארנט (5-21) נגד פדרו ריזו (7-16) לייט הביווייט: רנאטו סובראל (7-29) נגד מייק ווייטהאד (5-20) הביווייט: בן רות'וול (4-29) נגד אנדריי ארלובסקי (5-12) הביווייט: פידור אמיליאננקו (1-27) נגד טים סילביה (4-24)

2המרפא

New member
לדעתי לא רק קארד השנה

אלא הקארד הכי טוב מאז התפרקות פרייד!!!

sandman2

New member
אין פה בכלל ספק

עידו ורועי פריינטה!! :) ועוד הרבה ישראלים אחריהם

talhorm

New member
עזוב שלא קראת את התוכן

אבל לפחות היית קורא את הכותרת, כי רק מהכותרת אפשר להבין את השאלה

sandman2

New member
צודק

כנראה שהייתי ממש עייף (עדיין במשרד) בכל מקרה אם ככה אז כמובן שארלובסקי

elad547

New member
ללא ספק!!!

אורלובסקי! למרות שהוא עדיין לא עזב באופן רשמי אני מאוד מקווה שיחתום על חוזה חדש.

jackinthebox1

New member
באבלו סוברל

המסכן כבר ריצה את עונשו והוא מספיק טוב כדי לעמוד מול הטופ של ה- LHW. קרב חוזר מול שוגון או מאצ'ידה יכול להיות אדיר.

ומייד אחריו..

מאט לינדלנד. הוא ופאולו פילהו הם בערך המבחנים האחרונים שנישארו לאנדרסון סילבה.. אוף, שמצ

הבחירות שלי

קווין רנדלמן יכול לתת פייט לרמפייג בזכות הכוח וכישורי ההאיבקות פרנק שמרוק כי כל קרב שלו הוא הצגה אבל זה לא מסיט את העניין העובדה שהוא לוחם נהדר ועדיין בשיאו לדעתי ארלובסקי היחיד שיכול היום לנצח את נוגיירה וקחת את התואר בכבד חזרה למרות שאני מעריך שנוגיירה ינצח

אורלובסקי היחיד שיכול לנצח את נוגרה?!?!?!

רק מבין הלוחמים שעזבו את הUFC יש את בארנט שכבר ניצח אותו, יש את קוטור ויש עוד רבים וטובים כמו וורדום, וורה, אורלובסקי ואחרים.... שלא נדבר כמובן על פידור....

2המרפא

New member
הוא היחידי שיש לו סיכוי גם אם קלוש

נוגיירה הפסיד רק לבן אנוש אחד (ההחלטה עם הנדרסון היתה בושה) והיחידי שיש לו את הסגנון לנצח את נוגיירה זה אורלובסקי וגם זה קלוש

2המרפא

New member
אה שכחתי לציין

לדעתי פידור לא אנושי ולכן אי אפשר להחשיב הפסדים נגדו /tapuzforum/images/emo6.gif אז ההפסד הלגיטימי היחידי של נוגיירה זה בארנט

2המרפא

New member
אה שכחתי לציין

לדעתי פידור לא אנושי ולכן אי אפשר להחשיב הפסדים נגדו /tapuzforum/images/emo6.gif אז ההפסד הלגיטימי היחידי של נוגיירה זה בארנט

t-man

New member
אני הולך על אורלובסקי של 2004

אני לא מבין למה אורלובסקי לא מצליח לעשות את הצעד הזה ולחזור לימים הגדולים. וכמובן מיקרו קרו קאפ שלדעתי היה לו הרבה מה לתת בדוויז'יה. יש לי מתמודד שאני יודע שהוא לא קשור לאבולוציה של הספורט-אבי אני מת על קאביג'...היה לו סנטר מדהים שפשוט אי אפשר היה להפיל אותו...אולי להופעה חד פעמית

למעלה