הלוחש לסייחים

oehhe

New member
הלוחש לסייחים

אמש, בשעה שהתרנגולות ואנוכי כבר נוהגים לפרוש אל יצועם, התחוללו בביתנו כמה אירועים במקביל. רולן אירגנה מקומות לינה לסייחה וחברותיה באכסניה באילת. רולן ואנוכי ניהלנו דיון מעמיק וכואב בנושאי עבודתה של רולן, אשר נמצאת כזכור על פרשת דרכים. הסייחה וחברתה רצו ליסוע לעיר. אני, אמרתי לרולן את דעתי שלא הייתה מקובלת עליה וזכיתי להערה בסגנון בוטה, הערה אשר גרמה לי להתנדב להסיע את הבנות לעיר. יצאתי למגרש החניה וחיכיתי לבנות (הסייחה וחברתה) כשהתחלנו ליסוע שאלה הסייחונת החמודה: למה אמא כועסת עליך? הסברתי לה שאמרתי את דעתי ויש לנו חילוקי דיעות בנושא עבודתה של אמא. אמרה הסייחה: אמא יודעת הכי טוב וכל האחרים בעבודתה הם טפשים ולא מבינים כלום. אני אמרתי שלא יכול להיות שיש כל כך הרבה טפשים ושאולי אמא טועה במקרה זה, ושאולי אפשר לשנות קצת והכל יסתר. רק מאוחר בלילה, לאחר שחזרתי ולאחר שיחה נוספת וארוכה עם רולן (אנחנו לא הולכים לישון עם אי הבנות) הסתבר לי שבעוד אני מחכה ברכב בחוץ, ניגשה הסייחה לאמא רולן ואמרה לה: אל תכעסי על oehhe. אם הייתה הסייה לידי באותו רגע הייתה מקבלת נשיקה כזאת, שהייתה גורמת לרולן להגיש נגדי תלונה על הטרדה מינית. oehhe המשך יבוא (אולי יקראו לו "המנשק לסייחות")

b4icu

New member
ילדות ../images/Emo39.gif

שלום ברוח זו, ניתן לנחש איך הקשר הזה נתפס על ידן. פשוט וחמוד.

rolan

New member
עוד קצת ליתר דיוק

הסייחה המדהימה הזאת, לומדת לחיות איתנו מחדש. הרכב המשפחה שלנו השתנה, ואתם בוודאי זוכרים מה קרה כאן לפני שבועות מספר. מאז אני מרגישה שבבית חל שינוי מדהים. היא רכה יותר, מקבלת יותר, מתחשבת המון - מציעה את עזרתה, יוזמת ועוד ועוד. אתמול בדיוק כשיצאו - באמת כעסתי (לא על אוהי כמובן - כי איך אפשר לכעוס עליו) על כל מה שקורה כאן (כבר סיפרתי בפוסט אחר). אוהי אמר לי משהו ואז יצא לי מן כעס בוטה שמיד התביישתי בו, אוהי קם ממקומו ולקח את הבנות, יצאו מהדלת הראשית. עוד אני יושבת המומה (מעצמי), נכנסת הסייחה מהדלת האחורית, נותנת לי נשיקה ואומרת: לילה טוב אמא, אל תכעסי על אוהי, טוב?... תגידו - לא מדהימה?... האין זה חלק מהגשמת החלום?

עלמה 3

New member
אכן, הגשמת חלום ../images/Emo23.gif

הנה הוכחה - בהידברות בינכם ושיתוף הסייחה והענקת הבטחון ל- סייחה .. לאט לאט ויש תוצאות. הסייחה המדהימה לקחה את השרביט והרשתה לעצמה לומר משהו ברכות גם לך וגם לאוהי. אתם בכלל משפחה מדהימה

*יערית

New member
../images/Emo20.gif

ראשית הזכרת לי את שם הספר והסרט שכ"כ אהבתי...."לוחש לסוסים" שנית יפה עשית שהוצאת המפרשים מהרוח ויצאת עבור עצמך עבור רולן והטוב ביותר עבור הבנות
לא קל כשכועסים להוציא את המפרשים מהרוח...אפילו על דבר הקטן ביותר, שמחה שיישבתם דברים עד לרגע שנעצמו עינייכם ובטח ישנתם בחיבוק אוהב
הסייחה לי זה היה ברור ברגע שהכרתי אותה...היא לא יכולה להיות רחוקה באופיה מאימה....והיה לה חשוב ביותר תחושת השייכות והשיתוף בבית....ד"א גם מה שעשתה אתמול עשה לה בטח טוב.."אני מפייסת בין אמא ואוהי..אני המרגיעה" זה משהו שנותן תחושה טובה לביטחון...כן אוהי נשיקה ועוד איך מגיע...גם לא ממקום של
אלא סתם כי הרגשת צורך..... לפעמים כשהפתיל קצר....תמיד עדיך לחכות למומנטום נכון בכדי להדליק אותו באור אחר ולא בשלהבת האש

maof

New member
שלום אנשים ...ושלום לך מר' בחור../images/Emo13.gif

היתקבלת !! אני מאשר
תקופה קצת מטורפת ..... אני מקווה שבעוד יומים הכל יהייה מאחורי אבל לצערי בינתיים אני מחפש את הדקות
יש למישהו אולי להלוות לי איזה שעה או שעתים ליום??? אני מוכן להחזיר בעוד שבוע או שבועים עם ריבית
מעוף

קח

כמה דקות שתרצה ואפילו שעות בעצם קח שנים,ותחזיר לי כשאהיה בת מאה ועשרים...מתאים?

blonda3

New member
../images/Emo45.gifנהניתי לקרוא....../images/Emo24.gif

מה שנקרא "יש תמורה בעד האגרה...." בסוף זה מתחיל להשתלם....

למעלה