הלוח העברי- קורס כללי!

טל חלץ

New member
הלוח העברי- קורס כללי!

אהלן, כל החבר'ה של הלוח העברי. אני פותחת לנו שרשור משלנו.... אפשר להעלות פה חומר אם רוצים, לשאול שאלות וכו'.... וגם סתם לדבר.... וירוסלב, אתה עוד חייב לנו תשובה על החידה שלך...נראה לי שאורי לא ישן כבר כמה ימים ומנסה לפתור אותה....:) יום טוב:)

היי

תגידו, יש לכם אולי סיכומים של זה ? של השנה או של שנים שעברו? לא הצלחתי לעקוב והחסרתי כמה שיעורים.. תודה מראש

טל חלץ

New member
אתה לומד איתנו.?

כי אם כן,אתה לא קיבלת את מה שאורי שלח? ואם לא,,,,אז....בטח אורי יהיה מוכן להעלות לפה את כל החומר
סתם... אני אנסה להתחיל להעלות חלק מהחומר לפה...

כן אני לומד

יש לי את כל המיילים.. עדיין לא פתחתי אפילו 1.. רשום שם הכל? לא צריך כאילו סיכומי שיעור?

טל חלץ

New member
כן

כן, כתוב שם הכל...למיטב ידעתי,... מעולם לא כתבתי משהו בשיעור הזה..... ואני מעלה עכשיו גם את הכל לפה... למאמרים. אבל תדע שבשיעור האחרון,יום שלישי הקרוב נראה לי שכדאי להיות. הוא נותן תרגילים ומבחנים לדוגמא ומסכם את החומר וכו'......

טל חלץ

New member
שימו לב!!!!

כנסו למאמרים, העלתי שם את רוב החומר.... אני בהמשך אעלה עוד. בהצלחה בנתיים תהנו. ואתם מוזמנים להעלות גם דברים שיעזרו לנו.

טל חלץ

New member
יווווואוווו

אם יש פה חבר'ה מהלוח העברי... בוא נקבע איזו שעה ביום שני וכולנו ניכנס ונוכל לשאול שאלות וכו'.... ואם אתם רוצים- אפשר לקבוע עם המרצה איזו שעה שהוא יענה לנו על שאלות... הוא בטוח יסכים! מה אומרים?

למעלה