עצ-לי הקול בסדר../images/Emo119.gif
לא ידעתי שמדובר בתיחור! זה לא פייר, יש לי התכווצות ופטור מפטריות.. יש לי מלא מלא שירים עם עצים צמחים ושאר ירקות (פלפלון עם אף ירוק לא ידע כיצד לירוק; בין העצים הירקרקים...לא זוכר את ההמשך; הכל קרה בגלל רותי הלכנו לקטוף לנו תותים [אגב, זה אחד השירים היחידים שבהם "תותים" מתכוונים לתות עץ ולא לתות שדה, מה שלא הפריע למפיקים של "זרעים של מסטיק" בגרסתו המחודשת והמחולטרת, לשתול את התותים בגינה, כמו את זרעי המסטיק, אגב גם את זרעי המסטיק שנזרעו מתחת הפלסטיק (ניילון, בעברית מדוברת) הם כיסו ב..דלי פלסטיק, שזה כבר יותר יצירתי אבל עדיין מגוחך; וראיתי שלא הזכרתם את השיר "הרדופים" בטבלה למרות שנראה לי כי מישהו העלה את זכרו "תאונה קרתה בגהה, סליחה, תאנה חנתה בגהה.."; ומה עם סתם עצים ויערות? יונתן הקטן שטיפס על העץ, והאב ובנו שיצאו אל השדה הידה בימבו הידה בימבו הידה בימ בם בום, אמר האב לבנו הקטן אל תטפס על העצים תרצה לרדת ולא תוכל והעורבים יכו על הפנים..הידה בימבו הידה בימבו הידה בימבמבום;ומדינה קטנה - שלושה עצים ושיר המכולת- אמרה שהיא אוהבת מנדרינות וגם אוכלת ת´קליפות של קלמנטינוטינוטינו תן עוד שמנת ותן חמ מה זה אין לך כסף אז לך הבייתה..; וראיתי גם שאין אף שיר בנון אז ב"נטעתי לה חיי" יש "מה בא קודם הביצה או התפוח"..; המון שירי זיתים החמצתם (וזיתים כידוע כובשים) - מחורצים ענפי הזית, יונה עם עלה של זית המעופפת בשירים רבים ועוד ועוד ועוד....]וכמובן ישנה גם להקת דבדבן שרק שתי יצירות נותרו ממנה... עוצו עצה ו TOO FAR....