הלונג'

Juli kleo rullz

New member
הלונג'../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

הלונג'! 1.האם עשיתם אי פעם לונג'?
כן! ברור! מלאאאאא פעמים!
לא... בחיים לא...
מה זה לונג' לעזאזל?!
כן... פעם או פעמיים... 2.מה אתם חושבים על הלונג'? האם עשיתם לסוס שלכם/לסוס ביצפר לונג'?כן... עשיתי לסוס שלי ועשיתי לסוס של מישהו מהחווה... אני חושבת שזה טוב! 3.למה עשיתם לו לונג'?|לסוס שלי אני עכשיו עושה לפני כל רכיבה לונג' עם גוג... כדי שייפתח מהצוואר ושיהיה יותר משוחרר בגב... לסוס של מישהו מהחווה שלי עשיתי כי הוא נסע לשבוע ולא היה מי שירכב עליו... אז כל יום הייתי באה ועושה לו לונג' 4.באיזה מקרים עושים לונג'?
כל פעם שרוצים אפשר לעשות...
אפשר לעשות לונג' בתור עבודה (כמו רכיבה), בתור שחרור שרירים, בתור הוצאת מרץ (וגם לפעמים לשחרר גזים אם כואבת לסוס הבטן מגזים...)
אסור לעשות! NEVER! התשגעתם?!?!?!?!? 5.ספרו על מקרה מיוחד שנוגע ללונג'. כמו שאמרתי עשיתי לסוס של מישהו מהחווה שלי (נדב לביא למי שמכיר) עכשיו הסוס הזה (מיי-טרן מי שמכיר נראה לי שהוא התחרה לפני שתי עונות) בקיצור הסוס הזה ע-נ-ק-י!!!!! זה פשוט מפחיד! אבל הוא היה כזה מתוק! הוא בכלל לא עשה בעיות!!!!

צדק8

New member
../images/Emo13.gif

הייתי מגיבה אם הייתי עושה... אבל הרצתי סוסים...בלי חבל...נחשב?

Juli kleo rullz

New member
חחחחח תודה לצדק! ../images/Emo15.gif

מצטערת... אני לא יודעת את השם שלך... יש לי קצת בעיה עם שמות... ו... לא... חחח זה לא ממש נחשב.... חחחחחחחחחחחחח

צדק8

New member
טחחח..סבבה ../images/Emo13.gif

אני מעדיפה שיקראו לי צדק (קוראים לי שחר(
) אבל אני לוסובלת ת'שם הזה)

עונה - למרות שבטח לא יהיה לי יותר

מידי מה לענות 1.האם עשיתם אי פעם לונג'?
כן... פעם או פעמיים... 2.מה אתם חושבים על הלונג'? האם עשיתם לסוס שלכם/לסוס ביצפר לונג'? לא ממש עשיתי רק לכמה אנשים שהתחילו לרכב והיו צריכים לתרגל טרוט קימה. 3.למה עשיתם לו לונג'? עניתי על זה כבר. 4.באיזה מקרים עושים לונג'?
אפשר לעשות לונג' בתור עבודה (כמו רכיבה), בתור שחרור שרירים, בתור הוצאת מרץ (וגם לפעמים לשחרר גזים אם כואבת לסוס הבטן מגזים...)

לא הייתי פה כל כך ../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif

כן... פעם או פעמייים... לסוס בצפר.. כי אין לי סוס
כדי להראות לילדים קטנים את הצעד של הסוס. האפשרות השניה... גם התשובה השניה... אין לי כל כך... חוץ מזה שאולי עשו לונג' לסוסה החדשה וזייהו. לא יודעת לא נראה לי שיש מקרה כל כך מיוחד.

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

האים עשיתם לונג'?
כן ברור מלאאאאאאא פעמים. ל'רי, לטוי בוי 3 פעמיים, לג'סיקה 873987943 פעמים, להמלט פעמיים...ולשוקי מה אתם חושבים על הלונג'?
ממש טוב מצוין נחוץ ותמיד במקום! והא טוב להרבה דברים ובצורה נכונה הוא גם מלמד את הסוס דברים! למה עשיתם לולונג'? כל סוס והצרכים שלו... ג'רי- כי היה לו עודף מרץ והיה לי שיעור איתו. ג'סיקה- עשיתי לונג' לילגים איתה איזה 6 פעמים והחזירו אותה לעבודה אז עשיתי עוד פעם וגם עשיתי כי היא לא עבדה...תעשו לבת את החישוב...... טוי בוי- כי הוא לא עבד וכי פחדתי שהיה לו עודף מרץ. המלט- היו עליו 3 שיעורים... ... באיזה מיקיריםפ עושים לונג'? המון! יותר מידי. שסוס חוזר לעבוד. באילוף. שיש לסוס עודף מרץ. שהסוס יעבוד עם הצוואר. כידי שימתח. שיש שיעורי לונג'. וולטיג'. או סתם שעובדים על לונג'..חחייח ........ ספרו על מיקרה מיוחד...
איי....אווץ...שוקי...

TauraMan

New member
עונה..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

1.האם עשיתם אי פעם לונג'? כן ברור! מלאאאאאאאאא פעמים! 2. מה אתם חושבים על הלונג'? האם עשיתם לסוס שלכם/סוס ביצפר לונג'? אין לי סוס.. אבל עשיתי לונג' לכמעט כל סוס מהאוורוה שלנו.. אני חושבת שזה עזר מעולה אבל לא תמיד תחליף לרכיבה... 3.למה עשיתם לו לונג'? תלוי במקרה.. לפעמים אין לי זמן/כוח לרכב והסוס צריך לעבוד באותו יום, לפעמים אני מדריכה ילדים קטנים, לפעמים אני סתם מתרגלת את כישוריי וכישורי הסוס בלונג' ולפעמים אני מקפיצה את הסוס בלונג', או שבודקת אם הסוס צולע או דברים כאלה... 4. באיזה מקרים עושים לונג'? מתי שיש לי כוח
5. מקרה מיוחד שקשור ללונג'.. אני זוכרת שהקפצנו את אלמוגי מעל 130 בלונג'... גאד זה היה מדהים!!!!!!!! מצורפת תמונה של דיזל בלונג' לפני שבוע...

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gifשיילי../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

1. תשובה אחרת: אני עושה כל יום ו' לסוס עם ילד עליו- רכיבה טיפולית. ויצא לי פעם או פעמיים לעשות לונג' בלי רוכב על הסוס שעושים לו את זה. 2. לסוס ביצפר, ואני חושבת זה מצויין!! 3.ו- 4. נגיד סוסים שבפנסיה, אז חשוב לעשטת להם לונג', שבכל מקרה יהיה להם קצת כושר, שמחת חיים, ושלא יהיו כל היום בתא ויהיו בדיכאון מתמשך, גם חשוב, לעשות לונג' לסייחים, לפני האילוף, ובתהליך האילוף. 5. פעם המדריכה עשתה לונג' ליויו- סייח שעכשיו כבר בתהליך האילוף שלו, אז הוא משך אותה, ושהיא ניסתה לעצור אותו ולתת לו גזר, אז הוא תקע טיל ומשך, ונתקע בעמודים, אז לא קרה לו כלום, (מזל שלמדריכה היו כפפות) ואני חושבת שחשוב עכשיו להזכיר שכל מי שעשה לונג' ללבוש כפפות, כי אם קורה מקרה שס=הסוס מושך את מי שעושה לו ת'לונג', יכול לתלוש לו ת'יד.

narretrulz

New member
בלאט משעמם

1. כן מלאאאא. 2. לונג' זה טוב גם לשחרור של הסוס, למרות שאני מעדיף לשחרר אותם לבד במנז' שיוציאו לבד את המרץ. והוא מאוד טוב לסוסים מסוימים לפני העבודה. עשיתי לונג' לסוסים שלי ברור, וגם לסוסים שצריכים לזוז קצת פרטיים או לא פרטיים זה לא ממש משנה. וגם בתור שיעורים למתחילים שכחת את השימוש הזה. 3.אמרתי, להוציא מרץ, לבנות שרירים נכון ומשוחרר, ללמד מתחילים כל פעם סיבה אחרת. 4. בתור שחרור שרירים הוצאת מרץ, גזים ועוד שימושים שכבר אמרתי. 5. אמממ סוס קופיף מאצלנו שפשוט לא מגיבבב לשוט לונג'...נתקע במקום ולא זז. סוס מטומטם פפפ עכשיו הוא השתפר אבל עדיין.

narretrulz

New member
ואיך שכחתי

תמיד טוב שמישהו יעשה לך לונג' עם תרגילים לשיפור הבלנס! זה פשוט מעולה...

TauraMan

New member
צודק..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לונג' בלי מושכות/ארכובות זה מעולה!

למעלה