הלוק הרטוב של הליפסטיק

ziqo10

New member
הלוק הרטוב של הליפסטיק ../images/Emo25.gif

ספרו כיצד אתם יוצרים מראה שפתיים רטוב ? מהי הדרך הפשוטה/ הקלה ביותר? בכל הפעמים שניסיתי פשוט התעסקתי די הרבה זמן ולא יודע בדיוק לשחזר חחח האם מישהו משתמש בפילטר plastik warp ? אתם מוזמנים להעלות תמונות וכמובן הסברים!

Nienna17

New member
או-אה רעיון מעולה ../images/Emo13.gif

צריך לפתוח אתגר כזה, אולי נעשה אחד כשאני אחזור מפולין
(מחר!!!! ) בכל מקרה אף פעם לא ניסיתי לעשות LUSHY LIPS אזזה הנסיון(ות) הראשון שלי. וכן, השתמשתי ב- ,Plastic Wrap התהליך די ארוך ומסורבל ולמען האמת אפילו אני לא זוכרת מה עשיתי, המון משחקים עם השכבות. מה שכן אני זוכרת שהשתמשתי ב-OVERLAY וצבעתי את הצבע האפרפר שהתקבל כתוצאה מהשימוש בפילטר

יש כמה דרכים..

1- עם ה plastik warp כמו שאמרת.. שזה ככה בקצרה: בוחרים את השפתיים, מעתיקים, מדביקים (שכבה חדשה), filter ->artistic -> plastic warp, ואז בוחרים overlay/lighten תלוי בתמונה ומשחקים עם השקיפות וזה.. אפשר גם להבהיר עם הכלי dodge וכו'... =) 2- מוצאים תמונה של שפתיים עם גלוס, עם הצבע שרוצים ופשוט שמים אותה על השפתיים וממזגים ביניהם.. זה כבר יותר קשה =) ויש עוד דרכים אבל אני ממהרת =)

coaxcable

New member
אפשר מברשות של "בוהק". לפחות 2

כמו שיש למטה-באמצע. אח"כ OVERLAY. המברשות צריכות להיות בצהוב, שקיפות נמוכה ביותר, אח"כ בשכבה החדשה בצבע לבן. הבוהק יצא חלש אבל עדין. ואז שוב משחק של שכבות. אפשר לעשות שימוש בפילטר LENS FLARE ואחר כך פילטרים כמו LIQUIFY. אחרי שנים שלא התנסיתי בכך, אני רק זוכר תיאורטית. עם לנז פלייר, מסמנים איזור ואז משתמשין בפילטר הזה!

למעלה