הלו! אדון מנהל נופש-חופש!

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
הלו! אדון מנהל נופש-חופש!

סליחה, כן, אבל מישהו היה באילת, נכון? ומישהו היה שם במלון פאר עם כל האקסטרות, נכון? ומישהו היה שם במסעדות על חשבון הברון, נכון? והכי חשוב - מישהו היה יומיים-שלושה בזמן איכות עם הילדה, נכון? אז איך זה שלא קיבלנו סיפורים/דיווחים?!

hag70

New member
מישהו רומז אלי?../images/Emo12.gif

כנראה שכן
. אז אכן היינו. והיה כל כך עמוס שאני מנסה כל היום להזכר בכל הדברים שעשינו, כדי שלא לפספס כלום. אז ככה: יום ו' התחלנו את הטיול אבאמאילדה. נסענו דרך מצפה רמון, כי ביננו - זו הדרך הכי שווה לאילת (וגם יותר קצרה). בדרך עצרנו בצריף בן גוריון בקיבוץ שדה בוקר. בשביל הקולטורה, אתם יודעים. המשכנו לדהור דרומה הגענו למלון (רימונים אם אתם ממש רוצים לדעת) ופגשנו את סבאסבתא. נחנו, קפצנו לבריכה והלכנו כולנו למסעדת "פדרו" באחד האיזורים הכי פחות צפויים באילת. היה מעולה
. יום ש' היינו יום שלם במצפה התת ימי (שיש לו היום שם קצת יותר מפוצץ. פארק המצפה התת ימי באילת), היה יפה למרות שפעם היה יותר מה לראות
אחה"צ נפרדנו מאמא שחזרה הביתה, קפצנו שוב לבריכה ובדקנו את מסעדת סנטה פה. היה טעים
. יום א' קפצנו לריף הדולפינים, השתככשנו בים, ראינו דולפינים (מסתכלים עליהם מהמזח בלבד). בהחלט חויה. והחוף פשוט מדהים. אמרנו שלום לסבאסבתא וקפצנו רק שנינו למסעדת פסטורי. היה מעולה
. יום ב' נסענו לטיול חמורים (מרכבות שלמה) על הבוקר ובמקרה זכינו ובגדול. הטיול המקורי הוא שעה וחצי וכולל הפסקה עם תה צמחים מדברי וופיתות על סאג'. למרות שהיינו לבד הוציאו אותנו בלי בעיה (שזה בכלל אחלה בחלה), אבל כשהגענו למנוחה למדריכה לא היה מצית שעובד, אז הוזמנו שוב לטיול, על חשבון הברון. למרות זאת לא חסכו דקה מהטיול וקיבלנו טיול מושלם. אפילו קיבלנו את רשיון הנהיגה על חמור המובטח לכל הילדים. באמת שאפו להם. חזרנו למלון, נחנו (אני יותר נכון התעלפתי על המיטה), קפצנו לבריכה ,אכלנו צהריים בפסטורי (עדיין היה מעולה
), שוב נחנו, עשינו טיול על הטיילת ואכלנו ערב בלובי של המלון. יום ג'. הגענו שוב לטיול החמורים. הפעם היו כמה משפחות וכיוון שאנחנו היינו ה"ותיקים" הובלנו את הטיול. אתם יכולים לתאר לעצמכם איזה אושר זה עשה לילדה. הפעם קיבלנו פיתות ותה כמו שצריך וחזרנו עייפים אך מרוצים לבסיס האם. שוב קיבלנו רשיון נהיגה על חמור. התחלנו להצפין, עצרנו בפארק תמנע והיה כיף גדול (למרות שהיה חום אימים): שטנו באגם, נחנו, ראינו נופים מרהיבים והמשכנו צפונה. אחרי מנוחה קצרה ביוטבתה ועצירה בפונדק נאות סמדר (מקום פנומנלי) נסענו שוב דרך מצפה ופעם עצרנו בקבר בן גוריון, הפעם במדרשה. כבר היה 18:00 והיתה רוח נעימה. והנוף
הנוף
. חזרנו הביתה עייפים אך רצוצים (כבר היה 20:15
). בהחלט שווה, אבל אוגוסט זו כנראה לא ממש העונה המומלצת לאילת. גם בגלל החום
, וגם בגלל עומס האנשים (למרות שבחמורים ובתמנע בכלל לא היה עמוס. כנראה זה סוג שונה של אנשים
). אז מה היה לנו שם (כמה המלצות
):
מסעדת פדרו (איפשהו בעיר).
מסעדת סנטה פה (ליד מלון קיסר).
מסעדת פסטורי (ליד מלון רימונים).
מרכבות שלמה (טיולי חמורים). למרות שקצת יקר למשפחה, הם הוכיחו פעמיים שהם אחלה מקום שלא עושה חשבון על קטנות.
פארק תמנע.
פונדק "נאות סמדר" (תוצרת אורגנית עצמית בלבד. חוץ ממים, סודה וקפה. דברים טעימים בטירוף.)
כביש 40 לאילת. אל תסעו דרך כביש הערבה. משעמם וקצת ארוך. נוף כזה לא רואים כל יום. תמונות בדרך. ותארו לעצמכם מה עברנו, אם זה מה שכתבתי ועוד צנזרתי
. אבל בסופו של דבר היה כיף
כיף
כיף
כיף
.

hag70

New member
אז יש כמה תמונות

טוב. לא כמה. די הרבה
. אז הנה התוצרת אחרי צנזור, הן מבחינת כמות והן מבחינת אאוטינג. ומשהו מעניין. לא מעט תמונות פה (בוכלל בטיול) הילדה צילמה. מעבר לעובדה שהיא מצלמת מאד יפה
, מאד מעניין לראות איך נראה העולם מגובה 120 ס"מ. אז נתחיל לפי הסדר. צריף בן גוריון בקיבוץ שדה בוקר. הבעיה שאסור לצלם שם עם פלאש אז רב התמונות של ההדיוטים יצאו חשוכות מדי.

hag70

New member
וקצת מצפה תת ימי

מגובה 120 ס"מ. בלי עזרה כמובן.

hag70

New member
תמונה שצולמה מהריף.

לא ממש שייכת. סוג של נוף
מגובה 120 ס"מ.

hag70

New member
וטיול חמורים

מסתבר שלא רואים הרבה כשאתם נמוכים

hag70

New member
והנוף מהקבר - אחרונה ודי

את זה אני צילמתי. בעיקר כי מסתבר שבגיל הזה עדיין לא יודעים להעריך נוף per se. מעניין באיז גיל זה מגיע.

akavishon

New member
נראה נפלא. אנחנו נהיה שם שבוע הבא ואז להשוות

תמונות :) מאיזה גיל מומלץ טיול החמורים ? אתה חושב שילד בן פחות משנתיים ישרוד טיול חמורים ?

hag70

New member
לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ילד בגיל הזה

זו צריכה להיות חוויה לגדולים ולקטנים. אבא אמא וילד יושבים במרכבה אחת. אאלט ילד מתחת לגיל 3 בכלל לא משלם כך שאין בעיה. זה רק שני מבוגרים. אם אתה רוצה את הטלפונים של המקום, אני יכול להעביר לך במסר.

חבר משק

New member
איזה כיף לכם

מעבר לזה שאתם עכשיו נהגי חמורים מדופלמים בריבוע, הכל נשמע כל כך מגניב והתמונות ממש נחמדות. אין כמו חופש שמשאיר אותך עם חשק לעוד.

shno

New member
או, ככה נראה דיווח ראוי!

רשמתי לפני את המסעדות שסבלתם בהן..... נראה, אולי על הדרך נעצור גם לביקור אצל דב"ג. קצת נוסטלגיה מימי התיכון (אני כבר רואה איך חנול מגלגלת עיניים תוך פיהוק משועמם
). כמה עולה בימינו כניסה למצפה התת ימי? לא שהקטנה שלנו בשלב שדורש יותר מדי הפעלות, אבל למקרה של מנת יתר מהבריכה.... גם אצלנו יהיה הרבה זמן אבא-בת, כי אמא תהיה בהשתלמות מקצועית. יאללה, עוד שבוע!!!

hag70

New member
לגבי דב"ג אני לא חושב שאני צריך להסביר לך כמה

יפה שם
. ולא חייבים ממש לעצור, אפשר רק לעבור. קשה לי לראות מי ממש מסוגל לעמוד אדיש מול הנוף הזה. ובכלל הדרך של כביש 40 היא אחלה דרך. רק צריך לזכור שיוצאים את מצפה מתודלקים ברכב ובגוף, כי יש איזה 100 ק"מ בלי כלום וכלום וכלום
. ולגבי המצפה (התת ימי, לא זה של המכתש
): אאלט המחיר הוא 97 ש"ח למבוגר כולל כל ההפעלות ו 85 ש"ח בלי הסירה. יש לי תחושה שהילי לא תשלם... אמנם לא ממש זול, אבל אם תצליחו להיות שם שעתיים שלוש, זה שווה את המחיר. וסביר להניח שגם הילי תצליח להנות מדג פה דג שם. יש בלובי של מלון נפטון (בחוף הצפוני) נציגות של סוכנות נסיעות שמוכרת כרטיסים בבהנחות. שווה לקנות אצלם. אולי יש גם במלון שלכם. שווה ללכת אליהם או למישהו דומה. ההנחה היא שווה. תהנו

למעלה