הלו..אלוהים?אתה מוכן להקשיב לי דקה?

הלו..אלוהים?אתה מוכן להקשיב לי דקה?

תראה, אני יודעת שאתה מה זה עסוק, ויש לך המון על האג'נדה, אני גם יודעת (אל תשאל איך, פשוט יודעת) שסידרת לחברים שלי כמה פתרונות, שואללה מגיע לך כל הכבוד...ואני אלוהים, מסירה את הכובע לפניך, בכל הזדמנות. בנית לכמה חברים חיוך מאוזן לאוזן, וזה כשלעצמו משהו שרק אתה יכול, כן! אני יודעת.. יותר מזה אתה הרי יודע - שאני לא מרבה לבלבל לך את המוח, אני כזאת שאומרת לך תודה על מה שאתה נותן ותודה על מה שאתה לוקח, ומתפללת לכוחות שלך, ואוהבת את האור והטוב שנטעת בי, כן. ממש אוהבת... רק מה? לא תמיד אני מקשיבה לצו הלב, לא תמיד אני עושה את מה שצריך מתי שצריך, לא...לא מדברת על חטאים חלילה, לא על משהו מי יודע מה... אבל... היום, ממש היום ..אני צריכה זוג כנפיים... כן, אני יודעת שאולי דרכון וויזה היו מסדרים לי את העניין בקלות - אבל אמרתי לך - לא כך כך עשיתי את מה שצריך מתי שצריך.. אז אני ממש מוכנה לוותר על הכנפיים, אבל אולי אתה מוכן להיות שם, היכן שאני צריכה להיות...במקומי? אני לא מבקשת הרבה, רק שמור לי עליה. תן בה כוח. תן לה מעט שלווה ואמונה כי הכל יעבור בשלום. הראה לה בדרכך שלך, את שאיני יכולה להראות לה בגלל המרחק.. אני רק חברה, אלוהים.. אני רק חברה... ואותי היא צריכה היום ואני איני יכולה להגיע... היה שם אלוהים.

seaגל

New member
הלילה אתפלל

שאלוהים יהיה בשבילך בשבילה הוא יהיה הכנפיים הוא יהיה המנחם הוא יהיה עם הכוח הוא יהיה שם עם תשובה והלילה אתפלל שאת בדרך שלך תיהיי שם איתה

למעלה