הלו אנשושים

הלו אנשושים ../images/Emo9.gif

ממצב? אני חדשה פה כמו שכולכם רואים, אז נא לקבלני יפה
אז............. על מה מדברים? אולי תכירו לי את עצמייכם? Kisses, Hugss & Drugs! P.S תראו כמה לינקים שווים =)

על מה באמת אנחנו מדברים

אהמ....... זה פורום של חופש גדול...... ...עכשיו חופש גדול........ אנחנו בני עשרה..... אז אני מתארת לעצמי שאנחנו לומדים איך לתפור כובעים..... חחחח סתם אנחנו מדברים על החופש הגדול ועל בעצם כל מה שקשור אליו אם זו אהבה חדשה .......בילויים חופשות עצות התיעצויות......מורים(בעע יאק) מבחני קיץ......(בלהההההההה) וכל מה שקשור לזה......(אני חושבת)....... תהנייייייייייייייייייייייייייי אני נוני מבאר7...........ואם יש לך אי סי קיו או אודיגו תכתבי אלי.......... 120247051......icq odigo......4672779

יש לי טיול עם הצופים וכדי לארגן את

התיק שלא יקרה מה שקרה שנה שעברה (שחכתי נייר טואלט....) אבל כולם נתנו לי........ איכס מה אני מספר לכם את זה......?

חחח לי יש קטע מוזר עם גרביים

כל טיול שאני הולכת לא משנה כמה זמן זה או כמה זוגות גרבים אני יביא בסוף כולם הופכים להיות מלאות חול בוץ או מים!!!!!! היה רק טיול אחדג ששרדתי עם 3 זוגות גרבים נקיים כל הטיול!!!!!!

חחח ../images/Emo3.gif

עוד מעט יש לי מחנה ל4 ימים...וויש מי לאק! נכון שהשירותים זה הקטע הכי מעצבן ?
זה מזכיר לי זכרונות נוסטלגיים מטיולי ביצפר...זה הדבר היחיד שאני מתגעגעת אליו..!

שירותים מזכירים לי משהו לא נעים!

טיול שנתי כיתה ח´... אני מתקלחת לי.. שלפתע אני רואה לי עקרב צהבהב מטייל לו לאורך החלון
! אני מתלבשת בשיא המהירות ורצה להביא נעל.... ושתבינו המסכן היה קטן מאוד ממש תינוק... ואני רצחתי אותו... אך אין כמו אכסניית עין גדי.... (נחשים, עקרבים והרבה הולנדים חתיכים ושוודים שהיה נורא כיף לדבר איתם אנגלית.... למשל אריק וברט שקראנו להם אריק ובנץ שהיו שני אחים נורא חמודים מהולנד.. אוייי אני מתגעגעת לבלונדים האלה....
)

וואלה?

כשאני התקלחתי לי באכסניה בקיבוץ שלוחות- נכנסת המורה הנחמדת (כן, בטח) לדירה שלנו והמקלחת הייתה ממש ליד דלת הכניסה. ואני שומעת את חברותיי המקסימות אומרות למורה "יש שם מישו"... טוב, לא רוצה לדעת מה היה קורה אם הייתה נכנסת

משעתי כףכף יותר אופנתי

זה משאיר אחלה סימן על העין פחחח אם המורה שלי הייתה נכנסת לי למקלחת הייתי תופסת נעל ורודפת אחריה בכל האכסניה והייתי מתוננת עליה חחח הייתי עושה לה סקנדלים

חחחחח

מורה אחר שלי הביא את הבן שלו לאכסניה...מתוק עולמי- בן 4 :)) כמובן שכל הבנות רדפו אחריו כל הזמן..

חחח רציני

לנו כל המורים מזב מוזרים יש לי מורה אשכרה הוא כמעט קרח מלא קמטים הוא נמוך כזה שמןמן.........הוא פעם אמר לנו תנחשו את הגיל שלי כולם התחילו לזרוק מספרים 35 40 לא רצו להגזים חחח אני באתי אליו אמרתי לו 50 בערך.....הוא כזה מסתכל עלי....הוא אומר לי 50?!?!?!?!?! אני אומרת לו כן הוא אומר לי אני כולה בן 28 חחחחחח מורה אחרת שלי אותו סגנון כמוהו .....מכוערת שמנה נמוכה קמטים קצת חצקונים.....נראית בת 40 ככה ..חחח היא בת 26 אמא זה מפחידדדדדדדדדדדדדדד

זה ככה ב...

כל ביצפר. בכל ביצפר יש מורים כאלה... ומי לא מכיר את המורים הקולים- למשל המורה שלי ללשון (מצטערת שאני מזכירה לכם לשון בחופשה חמימה זו)- בת 20 ומשו ומנסה לשחק אותה שיא הקוליות..נגיד חברה שלי קמה והלכה לזרוק משו לזבל- היא אומרת לה: "אני לא רואה פה ים". ...יעני היא בטיילת. נכון שזה קורע????
או שזה עצוב

חחחח

הם מזה משחקים אותה קולים ובעינינים והם עושים צחוק מעצם חחחח זה כ"כ מצחיק......יא אלק המורה הזקן שלי זה שאמרתי שהוא בן 28 ונראה בן 50 חח הוא מנסה לספר בדיחות והוא כזה נראה מזה מפחיד אז כזה לא נעים לאף אחד אז הם צוחקים חח ויש רק מישהו אחד שמיבש אותו מחדש ואומר לו כל מיני משפטים....בדיחות של תשע באף וכאלה חחחח יש לו גם אף ארוך...

חחחח

הם מזה משחקים אותה קולים ובעינינים והם עושים צחוק מעצם חחחח זה כ"כ מצחיק......יא אלק המורה הזקן שלי זה שאמרתי שהוא בן 28 ונראה בן 50 חח הוא מנסה לספר בדיחות והוא כזה נראה מזה מפחיד אז כזה לא נעים לאף אחד אז הם צוחקים חח ויש רק מישהו אחד שמיבש אותו מחדש ואומר לו כל מיני משפטים....בדיחות של תשע באף וכאלה חחחח יש לו גם אף ארוך...

למעלה