הלו אנשים

firerez

New member
הלו אנשים

יש סקר תצביעו רק 5 אנשים הצביעו זה עצוב ודרך אגב יש לי הצעות לסקרים שבטח כבר נעשו כאן אבל לא נורא אם יעשו שוב כמו הדיסק הטוב השיר הטוב וגם אפשר סתם דברים שפחות קשורים כמו על להקות דומות או משהו כזה

doh doh

New member
אמטיוי בערך כשהייתי כיתה ז

שמעתי את basket case והתאהבתי עד אז שמעתי רק הדלתות ופינק פלויד ואייטיז קניתי את הדיסק קניתי גיטרה ולמדתי את כל דוקי ולאט לאט את כל השירים האחרים בדיסקים האחרים סתם כמעט הכל P: אין כמו הראשון כשהם עוד היו בlook out records כבוד!!!!

Tre CooL

New member
אמממממממ

אני הכרתי אותם דרך אחי....הוא הראה לי פעם אחת את השיר שלהם bascket case אז התחלתי להוריד כל מיני שירים שלהם(בודדים)ראיתי שזה טוב ומעניין אז הורדתי עוד אחרי כמה זמןאחי הביא לי את דוקי אינסונמיק ונימרוד...ופשוט התאהבתי בהם, אמא שלי קנתה לי עוד שני דיסקים(אינטרנשיונל, וקרופלנק)

שמעתי את

time of your life ברדיו, הורדתי אותו ושמעתי אותו משהו כמו 200 פעמים( אני רציני כל הלילה!), הורדתי עוד כמה שירים ואחרי שנה נזכרתי בהם וקניתי את דוקי ווויטינג, אחרי זה גם את נימרוד וינסומניאק, והורדתי את רוב השירים מהדיסקים האחרים ומאז אני מאוהב בהם....

Yodi Paparnuk

New member
לא זוכרת מאיפה ../images/Emo19.gif

אבל אני חושבת מחברים... לאט לאט זה הגיע... ויום אחד גיליתי שיש להקה ממש טובה שקוראים לה גרין דיי... ומשם.... סיפור אהבה. או שלא. חחחחח.... העיקר שאני משועשעת...
שוקולד קטן
ושוקולד גדול
שוקוקולד יקר
ושוקולד בזול
שוקולד אגוזים
ושוקולד סתם
לעשירים
ולכולם
והריח בחינם וכל האזרחים.. פאפאפאפאפאם עוצרים ומריחים...

Princess Grace

New member
בחתונה של אחי (לפני 4 שנים בערך)

כמה מזעזע, שמו את time of your life בסוף וחיפשתי כמו משוגעת את השיר בערך חודשיים עד שמצאתי וקניתי את כל הדיסקים תוך שנה...כן כן, אני מהירה.. חסר לי רק את הראשון....

Yodi Paparnuk

New member
רק אני לא מצליחה למצוא ../images/Emo19.gif

שום דיסק במחיר סביר... ובכל מקום יש רק את אינטרנשיונל ודוקי... והם נורא יקרים... טוב... רק עוד חודשיים ותשעה ימים! חבל שאף אחד לא יזכור... אווו.... רעיון.... שרשור ימי הולדת... שניה אני מתחילה אחד...

למעלה