הלו אפרת,שרי42,ידידים,התגעגעתי

ציפורן

New member
הלו אפרת,שרי42,ידידים,התגעגעתי

לקפה טוב,ריחני, -בפינה, ביום שישי שכזה....המממ...טעים..

שרי42

New member
ציפורן....

רק הגעת וכבר נעלמת..... אנחנו כאן ישובים עם כוס קפה ועוגה טעימים, ריחניים, תאוה לחיך ולעיניים ממתינים....

ציפורן

New member
אני רק ``טועמת``...וחוזרת....אגב

נס, בלי סוכר/סוכרזית בבקשה, עוגת תפוחיעץ תהיה נפלאה עם זה...

ציפורן

New member
חזרתי .חזרתי..עוד לא התקרר?..גם

הICQ - בדיוק התחיל במלואו...את נשארת רק על הערוץ הזה? ויסלחו לי חברי מחוג הקפה על העזבה הרגעית- כדי לבדוק גם במחוזות זרים מה התחדש.....ולענייננו -מיד עם הנחת הכפית בצלחת.אגב - הדלקת נרות? זה מתאים. משרה אווירה נעימה .. איך הקפה?

שרי42

New member
האמת?

עד שהצצת שוב, התקשרו מהבית, רצתי לתלות כביסה, דיברתי עם חברה, קפצתי לאתר השכן - שם הפסקתי לכתוב - ייבשו המעיינות ועד שחזרתי, אפרת הציצה מהמטבח עם חיוך של שבת, כמו שהיא יודעת,``לאן גם את נעלמת?`` שאלה ``מה יהיה? את וציפורן מכה, אולי תשבו סוף סוף לשיחה?`` הניחה לנו כוס קפה חם... שאני אוותר על כוס קפה???????ושיחה של נשים????????? יאללה בואי כבר

ציפורן

New member
באתי..באתי...את הרי יודעת שיחת נשים

הטובה ביותר על כוס קפה ובין כביסה לכביסה - ואנחנו לפי התקן.... צוחקת ....צוחקת.... חכי נגיד שלום גם לאפרת שחזרה...

העלמה

New member
בנות... (-;

אם כבר, שיחת בנות - הטובה ביותר, אני אישית, על אחת כזו אינני מוכנה לוותר. אז... רציתי לשאולכן, חברות, אם אכפת לכן, את הצטרפותי לקומונה - לאשר? העלמה. המבטיחה לתרום תרומתה.

ציפורן

New member
פתוח..פתוח..רק תעירי את שרי הפעם

נראה לי שבין מכונה- למייבש ...הקפה מתקרר....והיא תפסיד ...

שרי42

New member
רגעעעעע בנות הצעת ייעול

אולי נקבע לנו בצט איזו שעה לשיחת נשים צמודה נחליט על שעה ונקרא לחדר על כוס קפה מה אתן אומרות?

אפרת.א

New member
יפה ככה????

בנותתתתת......יפה ככה?? מה זה לא מחכות ? עוד לא סיימתי את כל המטלות אבל - לא יכולה לוותר על הצצה קלה מידי פעם:)) ציפורןןןןןן - תשתדלי לדבר סדיר מתוקה, לא לתת לי להתרוצץ משולחן לשולחן - זה מה זה קשה בגילי המתקדם:) חחחחחחח הולכת למחוק את הכפיליות לא לברוח לי!!! אהלן שרי והעלמה - זוזו קצת....כן - ככה מספיק שרי - תשאירי משהו גם לאורחים:))

שרי42

New member
תני להנות....

איזו קרציה, לא נותר לי עוד הרבה - יום ראשון דיאטה

העלמה

New member
בננות (-;

בלית ברירה, פרשתי בשיאו של ערב יום שישי, אשר אותו, כאמור, הקדשנו, למפגש נשי. כן, צדקתן, כפי שאמרנו, המציאות זועקת אי שם, והקושי לעזוב את המסך, מתעצם מפעם לפעם. אך לא נורא... נסתדר. מחר נקנה עוד אבוקדו. ו...הצעת הייעול, מתקבלת מצדי בברכה. קדימה, נטען את מצבורינו, ונצאה לדרך. עד אז, חברות, שלום, ולהתראות. ואגב, איריס יקרה, בידי מתכון של עוגה א-ד-י-ר-ה! אתן חייבות לנסות... :) העלמה.

העלמה

New member
סבלנות!

לכשתבואנה הבנות... נקבע בבירור את השעות. הרי כבר אמרת, איריס יקרה, לכל אחת מאיתנו, זועקות המטלות.. מחוייכת. העלמה.

העלמה

New member
אמרתי שאקיים את חלקי...

אז, לשם התחלה (ציפי, שזה לא יהפוך להרגל:) שרי, התעוררי כבר, חברה. בין כביסה, למדיח, לסיר על האש, לטלפון.. אנחנו כאן ממתינות, לך ולאפרת, במלוא הרצון. ו..אל תלכי מוקדם מדי לישון. הלילה עוד צעיר... העלמה.

אפרת.א

New member
היי ציפי - הרמתי את הכפפה:)

ציפי יקירה, למה שלא יהפוך להרגל ? כיף לקרוא לך בשם. אז....אני איריס - נפלא להכירך. באשר לשרי - לא יעזור, היא בטלפון שחבל``ז - מחוברת לאינפוזיה נון סטופ:))חחחחחח . נעים ככה לשבת איתכן - אוףף, כמה עבודה! חשבתי , יום שישי, כיף - מנוחה - איפה!

למעלה