הלו..בוקר טוב..יש מישהו בבית?

glitter8

New member
הלו..בוקר טוב..יש מישהו בבית?

איפה כולם? שבועיים עברו חלפו ועוד לא עברנו דף בפורום? יצא דיסק חדש, והפורום יבש כמו צנון, מה קורה פה? קרן, לילך, עמרי??? תראו לפחות סימן חיים שנדע שכולם בסדר...(על שרית אני כבר בכלל לא מדברת..היא כבר לא זוכרת מי זה דיויד,אבל אל תדאגו, אני מזכירה לה....) דוקא עכשיו כשדיויד חוזר לכבוש את המצעדים, מה שלא קרה כבר שנים כולם נעלמים?

alti26

New member
בוקר טוב למשכימים קום

חזרתי מערב נוסף של עבודה סזיפית ,אך מסופק מאוד הייתי מהלכידה של בני בצפון עשה את כולנו מאושרים . בעניין דיוויד אז זו יש דיסק כפול מדהים שמצמרר כל פעם מחדש .למשך אכשו אני שומע את השיר בוכה אל הקירות התחלה מהממת ושיר סוחף .הדיסק מעולה החיבורים טובים .מי בא ב30/12 להופעה במיומנה התחלתי התפקדות.ומי יודע מתי ההופעה של ברוזה עם נגני הגז שהשתתפו בברוזה 5 זו השאלה הראשונה שאני אשאל אותכם ?חוץ מזה ענבל באמת צודקת איפה הפילפל בפורום עידכונים הופעות צילומים וכולה.שבת נעימה דודי

sarita4

New member
לא שכחתי מי זה דיויד

וכמובן לא שכחתי אותכם פשוט עברתי כמה שינויים בחיי כמו: עזיבת הקולנוע אחרי 6 שנים עברתי ליוסי ומתחילים לתכנן חתונה אז חברים יקרים אני כאן עדיין ואם לא מוחשי אז נפשי אני כל הזמן חושבת עליכם וכמובן אפשר להרים טלפון הרי לכולכם יש את הטלפון שלי ואם מישהו או מישהי שומעים על עבודה אז בבקשה להעביר למקום הנכון שלכם תמיד באהבה רבה

glitter8

New member
חח..ברור שלא..אבל הצלחתי להעיר אותך

ואגב, זה הזמן- אם מישו מכן, בנות שכבר עברו חופה וקידושין-הילה, קרן א. שני..שלי..אם יש לכן טיפים לכלה החדשה שלנו, מכירות צלם טוב, סלון כלות נחמד ולא יקר, או אולם שלא כדאי להתקרב אליו, או שכן, זה הזמן לעזור לשריתנו לצלוח את הפקת חייה בשלום ובהנאה, אז כמובן אני ממונה על נושא בחירת הצלם ועל ע. הפקה ראשית, וכולם מוזמנים לתת כתף, ולהציע עזרה או סתם תמיכה מוראלית לשרית. וכן, דיויד, גם אתה מוזמן לעשות משהו, למשל לתרום איזה שיר או שניים, ככה בלייב על הגיטרה...(אתה מוזמן לדואט איתי!) יאללה, לעבודה!

alti26

New member
היי גינגית כנסי להודעה

יש תאריך לחתונה של שריתוש? אפשר להפתיע?יש לי משהו מקורי כאילו דהה צרי קשר דודי

glitter8

New member
ובלי כינויי חיבה בפורום

בבקשה.. עוד יכולים להבין בטעות דברים לא נכונים.
ולגבי החתונה של שרית, אני משאירה לה כמובן את ההחלטה את מי להזמין ואם בכלל, ואת התכנית האמנותית, בחתונה המטרה היא להתחתן, אם אתה רוצה להפתיע אותה אתה יכול בלי קשר לחתונה. אני לא בטוחה שהיא רוצה הפתעות בחתונה שלה ואם התכוונת לדיויד, ברור שהוא יוזמן וברור שהוא יגיע אז זו לא תהיה הפתעה...

alti26

New member
מצטער באם אני יענה בחדות

ראשית הכינוי גינגית היה כבדרך אגב לא התכוונתי שום דבר לא מתכוון ולא אתכוון במילה את ושרית סולדים ממני אז מה אני עוד שורד .!!!!לגבי המוזמנים של שרית לא התכוונתי להיות מוזמן (לא מזמינים אדם שלמעשה אין לך כלפיו כל תחושה רגשית ) כך אני חושב . לא העלתי את זה כרעיון חשבתי רק על דיווד ושלא יובן לא נכון אני חד אומר לא מנסה לפגוע באיש דברי נאמרים מתוך הרגשה ואינטואיציות שלפעמים הן נכונות וזהו לא מזמין

glitter8

New member
זה לא המקום לדון על זה.

בשביל זה יש מסרים זה לא עניין של כל הפורום.

למעלה