הלו הוייססססה

יום שהתחיל בהפצצות../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

מסתיים עם סירחון............
אני בוחרת מרגע זה לצאת מהסיפור ,לא מגיבה היכן שלא מתאים,ולא קוראת מי שלא מעוניין...ומתעלמת חד וחלק מטרולים. בקיצור עושה מה שטוב לי ונעים לחבריי בפורום.

yaeli4

New member
יונתי, אני איתך../images/Emo23.gif הלאה הטרולים

להגיב ולמוך ולהיתמך רק מאנשי האור, לא מאנשי החושך.

rolan

New member
מבוכה ../images/Emo4.gif

כך אני כעת מרגישה אצלכם, אצלי ובכלל אני לא רוצה לחזור שוב על דברים שנאמרו כאן, לא רוצה שוב למצוא עצמי מטיפה, אני רק רוצה שננסה יחד - להשתחרר... להרשות לעצמנו לחזור לשיגרה לספר לשתף לבכות לשמוח לחבק לתת כתף ספרו איך היה לכם בחג בחוץ בבית כמתארחים כאורחים אצלנו למשל, היה נחמד מאוד סיפרתי שהתחיל עם שבלולית שהגיעה לאחר 3 שבועות שלא ראינו אותה, חגגנו יחד עם כל הישוב שלנו את ערב החג, אתמול התרוצצנו על הכבישים אחרי סייחה שהשתתפה בתחרות רכיבה, היום הגיעו אלינו אמו, אחיו ואשתו עם בנם של אוהי ואף טליה וסייחה היו איתנו לארוחת צהריים. היה נחמד ומשפחתי... אז איך אצלכם? ספרו חויות...

יום חמישי היה מעט עצבני.

בן זוגי ואני היינו אמורים לבקר את אימי אך בגלל שהגיעו אליהם אורחים עקב אחיינו שנולד ביום שלישי הוא הגיע אליה שעה מלפני שהלכנו וגם זה היה מאוחר כך שבעקרון הייתי מעט עצבנית עליו ובסופו של דבר זה עבר לי. ככה אני, נרגעת מהר ולפעמים גם לבד. ביום שישי הוא שוב הלך חזר לבית הוריו (הוא גר שם עד שיעבור לדירה החדשה שקנה טפו, טפו, טפו,
...) וחזר מהר יחסית. היום, פרצה מריבה בינו לבין הוריו ואחותו כשאמרה כי בנו אינו רצוי בגלל תינוקה שזה עתה נולד אין זה נוח ואין זה עיתוי מתאים (שימו לב, כי לבן זוגי אין בית לבנתיים). אתם מתארים לעצמכם עד כמה כואב להורה לשמוע כי בנו אינו רצוי במיוחד כאשר מדובר באחותו שמתארחת לסוף השבוע בבית הוריו (והשתלטה לו על החדר בלי לשאול בכלל) אז היום, בצורה יוצאת דופן הוא לא הלך לארוחת צהריים (שמתקיימת בבית הוריו כל שבוע ביום שבת). בכדי להבהיר את התמונה בסופ"ש הזה בנו עם אמו אך בגלל שהוא לא ראה אותו מאז יום רביעי והתגעגע אליו הוא לקח אותו. אז הם הגעו לכאן (במקום מה שהיה בתכנון ללכת לבית הוריו לארוחת צהריים, להיות כולם ביחד ואז, להגיע אלי לשעתיים) מצד אחד הרווחתי מצד שני כאב לי מאוד הלב על סבלו של בן זוגי ועל היחס שהוא מקבל. אלה הם תלאותי מהסופ"ש האחרון.

rolan

New member
באמת לא קל

לחיות בבית שאינו שלך, שאינך יכול להחליט - איך, מתי, כמה ולמה... תפקידך כאן, פרי יקרה, לתמוך בו לעודד אותו ולשמור אל אורך רוח מול הטלטלות הללו... זאת תקופה קשה, בין הקשות שעובר מי שמתגרש... המעבר מהבית בו חיית עם אשתך לבית שהוא שלך תמיד (אך לא בהכרח) קשה... טוב שיש לו אותך... תמשיכי ל

אני חושבת שמה שקשה במעבר הוא

השהייה אצל ההורים כאשר מלבדם אין לך אף אחד שיקבל אותך בדירתו. עצם העובדה שאתה חוזר לגור בצל קורת הוריך מונעת ממך את העצמאות שהייתה לך קודם. זה קשה, במיוחד כשלא שואלים אותך. אבל זה בסדר, כשאנחנו נמצאים יחד הוא ישן אצלי ותמיד דלתי פתוחה עבורו בכל עת שהוא זקוק לה. (למרות שגם לי אין עצמאות מלאה מכיוון שאני גרה עם אבי)

rolan

New member
הנה משהו מצחיק

שיעזור להשתחרר מהמועקה - מתוך הספר "ובנימה אופטימית זו" של לני רביץ: לא קל להיות גבר... 1. אם אתה מציב את האישה על כן מורם ומנסה להגן עליה מקשיי החיים אתה שוביניסט 2. אם אתה נשאר לעבוד במשק הבית כשהיא יוצאת לעבוד אתה לא גבר 3. אם אתה עובד קשה מידי, אתה טיפוס שמכור לעבודה ואין לך זמן בשבילה 4. אם אתה לא עובד מספיק אתה בטלן חסר ערך 5. אם יש לה עבודה משעממת וחג גונית- היא מנוצלת 6. אם יש לך עבודה משעממת וחד גונית, אתה צריך להזיז את הישבן ולמצוא משהו טוב יותר 7. אם היא זוכה לקידום בעבודה לפניך, זה שוויון הזדמנויות 8. אם אתה מקבל קידום בעבודה לפניה זה יחס מועדף בגלל שאתה גבר 9. אם אתה מציין שהיא נראית מצויין זו הטרדה מינית 10. אם אתה לא אומר את זה זו אדישות גברית טיפוסית 11. אם אתה בוכה אתה רכרוכי 12. אם אתה לא בוכה, אתה חזיר חסר רגישות 13. אם אתה מקבל החלטה מבלי להתייעץ איתה, אתה שוביניסט 14. אם היא מקבלת החלטה מבלי להתייעץ איתך, היא אישה משוחררת 15. אם אתה מבקש ממנה לעשות משהו שהיא לא נהנת ממנו אתה משתלט עליה מפני שהיא אישה 16. אם היא מבקשת ממך לעשות משהו שאתה לא נהנה ממנו, היא מבקשת ממך טובה 17. אם אתה מביע את הערכתך לצורה הנקבית ולתחתוני תחרה מסוסלים, אתה סוטה 18. אם אתה לא, אתה הומו 19. אם אתה אוהב שאישה מגלחת את רגליה ושומרת על גזרתה, אתה סקסיסט 20. אם לא אתה חסר חוש רומנטי 21. אם אתה מנסה לשמור על כושר, אתה גאוותן ריקני שעסוק בעצמו 22. אם לא אתה רשלן שמזניח את עצמו 23. אם אתה קונה לה פרחים, אתה מנסה להשיג ממנה משהו 24. אם לא, אתה לא חושב עליה 25. אם יש לה כאב ראש היא עייפה 26. אם לך יש כאב ראש , אתה כבר לא אוהב אותה 27. אם אתה רוצה את זה לעיתים קרובות מידי, אתה חולה מין 28. אם לא ודאי יש לך מישהי אחרת...

|טנא הייתי במפגש פורום היה../images/Emo59.gif

היה מפגש פורום גרושים גרושות היה ממש כיף בקשו מכל אחד להביא מאכל לשבועות שכל אחד יביא מעבר מה רוצה יחד עם ילדים אני פעם ראשונה במפגש איזה התארגנות גינרטור, מערכת מוסיקה מקפיצה כמובן גם רקדנו שולחן אוכל מכל טוב פשטידות, בלינציסים,פירות, אבטיחים, פיצוחים, שתיה מכל הסוגים יינות ועוד היו מעל ל- 30 חברים וילדיהם היתה בשבילי חוויה מי את? מה הניק שלך? צחוקים, חיבוקים, ונשיקות אני הגעתי לבד ילדיי גדולים לא מצטרפים המושלם עדיין בחו"ל (מקוה שביום רביעי יחזור) בקיצור היה מושלם חזרתי בשתיים ואחרים עד לפנות בוקר מעבר לארוחות משפחתיות וארוחות שחברים הזמינו כי ידעו שהמושלם לא בבית אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

rolan

New member
הלו הוייססססה ../images/Emo124.gif

אני קוראת את כולם לסדר להתפקד לא הייתי כאן כמה שעות ותראו איך התחרבש לו הפורום... ממש בושה כל יגיע כפינו בשבועות האחרונים, יכולים לרדת לטמיון, ולמה? בגלל מישהי שמגיעה לחרחר ריב... כבר כתבתי כאן מספר פעמים על סבלנות, סובלנות וכו'... אין לי כוונה להתחיל את הסיפור שמבחינתי נגמר!!! אני מבקשת (בלי לנקוב בשמות, אבל מי שמבין יבין...) לא להתייחס להודעות "מעיקות" או עוקצניות... זה שלב אחד לפני מחיקה!!! זה לא איום, זה כלי שלי כמנהלת לעשות כאן סדר, אני לא מתכוונת להיות גננת של אף אחד, אבל אם ידרש, אמחק, אחסום או כל דרך שתראה לי, את מי שמחרחר כאן ריב... אז אנא בואו נחזור לסורנו... אפשר, רצוי ומותר להתעלם ממי שמציק לנו!!!

mipkin

New member
גם אני

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים (ואולי דווקא כן...) ובכל זאת... אני מחפשת אטרקציה מיוחדת לאירוע של בת מצווה. חוץ מתקליטן. יש למישהו מושג? רעיון? כל המלצה תתקבל בברכה

אופס,,,התבלבלתי

ההודעה נכתב בטעות בשם המשתמש של אחותי, כי אני משתמשת במחשב שלה ושכחתי לעדכן....

עלמה 3

New member
רולן, סליחה שאני מתערבת

מזה להתעלם, לדעתי ההודעות של אילנה " לגבי קורבן ומרחמת עליך , כלפיי יעלי - שוות מחיקה, זאת פשוט חוצפה........... לא מקובל עלי התבטאויות האלה.......... זה מעליב, בת אדם נכנסת לקבל תמיכה ולא העלבות רולן את לא רואה שזה מגמתי ??. כי לי עולה הג'ננה עלמה וסליחה עם אני ביקרותית כלפייך - מביעה את דעתי ???????

rolan

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאחרי מחשבות רבות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

והתלבטויות... החלטתי!!! מחקתי את כל ההודעות המתריסות, המעלות ריח רע של ריב ומדון... אני מקווה שלפחות חיצונית יראה יותר טוב עמוק בפנים ישאר כאב לחלק או אולי לרוב האנשים אני מקווה מאוד שמזה נצא מחוזקים לילה טוב
ושבוע טוב

../images/Emo52.gifלכל מי שנפגע../images/Emo45.gif

לאחר מחשבה מתנצלת על דברים שיצאו מגדרם לא היה שום כוונה לפגוע באיש נכון קשה להבין את כוונותיי אני באה מעולם אחר משפה שונה אך באמת ובתמים לא רציתי להכעיס גם לי נאמרו דברים פוגעים בחרתי לא להפגע מקוה שתקבלו את זו הפניה לילה טוב אילנה

rolan

New member
מודעות עצמית

אני מביאה לכאן מאמר בנושא שיפוטיות וקבלה אנא הכנסו קראו רצוי להפנים, גם אם לא ממש מקבלים... זה מה שאני טוענת כל הזמן... בזה בכל אופן אני רואה את העניין כסגור תודה למי שהגיב/הבין/התאפק/התנצל שבוע טוב

למעלה