הלו הלו!! אני לא אישרתי שביתה! קדימה להתלבש!
H Happy Goth New member 23/11/16 #3 יא וולי איזו שמלה מאסוס? כאילו הכי פשוטה אבל הצבע גורג', הגזרה מהממת עליך, והכיסים משגעים (מצוינים לפלח אוכל מחדר האוכל ) והשרשרת פה מאד מאד מוסיפה, קיצר לוק חורפי מהמם!
יא וולי איזו שמלה מאסוס? כאילו הכי פשוטה אבל הצבע גורג', הגזרה מהממת עליך, והכיסים משגעים (מצוינים לפלח אוכל מחדר האוכל ) והשרשרת פה מאד מאד מוסיפה, קיצר לוק חורפי מהמם!
S shmickey New member 23/11/16 #5 חחחחח, אילו רק היו לי אננסים לפלח.. אכן מאסוס, אבל נקנתה כבר לפני כמה חודשים טובים, לבשתי אותה כבר כמה פעמים, את לא שמה לב אלי!! מה איתך? לא התלבשת היום?
חחחחח, אילו רק היו לי אננסים לפלח.. אכן מאסוס, אבל נקנתה כבר לפני כמה חודשים טובים, לבשתי אותה כבר כמה פעמים, את לא שמה לב אלי!! מה איתך? לא התלבשת היום?
H Happy Goth New member 23/11/16 #9 באמת שלא שמתי לב בטח שהתלבשתי, צילמתי ועשיתי קולאז' ואני ממתינה בסבלנות שעוד יעלו לבוש יומי. פאסיב אגרסיב מאץ'?
באמת שלא שמתי לב בטח שהתלבשתי, צילמתי ועשיתי קולאז' ואני ממתינה בסבלנות שעוד יעלו לבוש יומי. פאסיב אגרסיב מאץ'?
R Rosie52 New member 23/11/16 #4 מדוייקת שמלה מושלמת לך והשילוב עם השרשרת מעלף. גם את השיער בבאן אני ממש מחבבת בלוק הזה. המגפונים והגרביונים כולם סתיו
מדוייקת שמלה מושלמת לך והשילוב עם השרשרת מעלף. גם את השיער בבאן אני ממש מחבבת בלוק הזה. המגפונים והגרביונים כולם סתיו