הלו,הלו חבר'ה

ooommmr

New member
הלו,הלו חבר'ה

מה המצב? אני מתנצל על העילמות שלי לאחרונה.... פשוט הפסטיבל קרב ובא .. ויש לי תערוכה להכין..... שמח לחזור..... ובאשר אליך רועי, כפיות פלסטיק שקופות אכן צובעים (מבפנים!) בצבע אקרילים .זה מה שאני עושה, ומה שמריה לימדה אותי.... ועד כמה שידוע לי...הבובות של מריה מחזיקו "לא רע"....=)חחחח חבל מאוד להוציא כסף על צבע זכוכית, תקנה בזה פרווה או משהו.... אני מצרף לכם תמונה של בובה אחת מתוך כמה שיהיו בפסטיבל... אשמח לקבל חוות דעת... עומרי

ברוך שובך עומרי

לגבי הבובה- היא מדהימה אין ספק אבל הייתי רוצה לראות את הרעיון והסגנון שלך ולא של מריה. אתה לוקח מהבובות שלה השראה אבל לפי דעתי הכי יפה יהיה אם אתה תעשה את הבובה לפי הסגנון שלך. הייתי רוצה לראות את הפרופיל של הבובה, ואם המשקפיים לא מחוברים, הייתי רוצה לראות את הבובה בלי המשקפיים...בשביל לומר לך מה לפי דעתי יותר יפה. בהצלחה בבניית הבובות האחרות.

ooommmr

New member
תודה רבה

רועי לפני שהיתחלתי לייצר את הבובה הזאת היתיעצתי עם גב' גורביץ' בכבודה ובעצמה וקיבלתי אישור מיוחד שבובה זו אינה דומה לשום בובה אחרת.. שבת שלום, עומרי

ooommmr

New member
תודה על המחמאה! בובות שלי ? דומות לשל מריה?

תודה רבה!

אכן בובה מוצלחת. לעיניים הייתי מתאמצת.......

קצת יותר
יופי של עבודה. אהבתי מאוד מאוד את שילוב הצבעים. מריה ראתה???

עומר אני משתמשת בשיטה של מריה רק בבובות ענק.

הן צריכות עיניים גדולות ולכן אני צובעת בפנים ולאחר מכן מרססת בספריי לבן. לא הייתי ממליצה על הכפיות הקטנות אך כל אחד ושיקולו הוא.
יום טוב
דבי

למעלה