הלו הלו -חדשה בפורום-

סתיוית

New member
הלו הלו -חדשה בפורום-

היי מה נשמע? אני מעריצה של באסטד כמה כמה זמן, בערך חצי שנה (לא הרבה אני יודעת) מאז אני מתכתבת בפורום הבריטי של באסטד (www.busted.com) וממש שווה שם. אבל החלטתי לחפש כבר פורום ישראלי אז החלטתי להצטרף לפה (מקווה שיהיה נחמד כמו שם) אז הנה אני- סתיו, בת 15. ויש לי כמה שאלות: 1. מאיפה קניתן את הדיסק? חיפשתי לפני שלושה חודשים בקניון (בחדרה) ולא מצאתי :S 2. מה ההבדל בין הגרסאה הבריטית והישראלית? רק ההעטיפה כאילו? 3. איפה אפשר להשיג פריטים של באסטד? תודה רבה רבה רבה.

CharmeD3

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

מממ אני נופר! בקשר לשאלה על האלבומים....האמת....גם לי אין מושג איפה להשיג....פשוט צריך לחרוש על חנויות....

fight star

New member
היי היי הייי!!!

מה המצב? אני דניאל מעריצה ישנה...חחחח איך באמת בפורום הרשמי? גם שם ראיתי שלא זז הרבה האמת... אז בקשר לדיסקים את שניהם קניתי באנגליה אבל נכנסתי פעם אחת לדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר וראיתי שיש שם את הדיסק השני שלהם... 2.הגרסה הישראלית יותר מקוצרת... יש איזה שני שירים (נראה לי בשני הדיסקים)שאין בגרסה הבריטית 3.את יכולה או באתר הרשמי שלהם או אתרים בריטיים אחרים ואז שישלחו לך את זה כי חברות שלי חיפשו לי ליום הולדת וגם אני חיפשתי לבד ולא מצאתי בארץ פריטים שלהם... באסה! אז מקוה שתהני! נ.ב סורי על האורך ...ואהבתי את החתימה שלך!!!

סתיוית

New member
תודה תודה

תודה.. ממ..אנלא חושבת שאני יכולה להזמין משם כי זה דיי עובד על אירו ודיי אין לי אירו חחחחחחחח ממ..אני שמעתי שיש אז אני אחפש יותר פעם הבאה, פשוט חשבתי שזה כנראה לא הגיע לארץ. בפורום שם נחמד מאוד, דווקא העיניים כן זזים.. חחחח נחמד שם מאוד!

DawnR

New member
היי סתיו

אני שחר, המנהלת של המועדון הישראלי הרשמי (יחד עם עוד 3 בנות...) בשביל להרשם את צריכה לשלוח הודעה עם שם מלא,גיל,כתובת וטלפון לשני: [email protected] או אליי: [email protected]
חוצמזה : ניתן להשיג את האלבומים של בסטד כמעט בכל חנות בארץ בתנאי שאת מתקשרת ואומרת להם קודם שאת רוצה... בעיקרון הגיע מלאי של אלבומים לארץ הוא פשוט מפוזר מאוד... ודי קטן! ההבדל בין האלבומים בחו"ל ובארץ הוא גם בעטיפה וגם בשירים. באלבום הראשון (שנקרא ע"ש הלהקה Busted) חסרים: When Day Turns Into Night, הגשר הקטן (מנגינה מס' 13) ו-Everything I Knew. באלבום השני חסרים שני שירים (אני לא בטוחה איזה, לי יש את הגרסא המלאה). חוצמזה את יכולה להזמין את האלבומים מאתרים או מחברות בפורום הרשמי ב-busted.com, רובן מאוד חביבות ויסכימו לעזור. וד"א- השימוש הוא לא ביורו אלא בלירות שטרלינג - את יכולה להמיר את הכסף בלי בעיות בסניפי Change כאשר לירה שטרלינג שווה בערך 7.5 שקלים. מקווה שעזרתי לך, שחר.

סתיוית

New member
10X

ואווו תודה על העזרה חחח מממ.אני מעדיפה תגרסה הבריטית (מעניין למה? חחח) מה זה המועדון הרשמי? מה עושים בו?

DawnR

New member
בינתיים...

כלום
רק נרשמים. ברגע שנוכל לאסוף הרבה אנשים (=יותר מ100 איש בטוח....אפילו מעבר) נוכל לתת את הרשימה להליקון ולעשות עם זה משהו כמו למשל לקבל תקציב ולהכין איתו כל מיני שטויות בשבילכן...כובעים וכאלה כמו שתכננו להכין בתחילת הדרך ופשוט לא היה תקציב. חוצמזה יהיו פליירים ושטויות כאלה. כל אלה שמכירות אותי כבר שנים - תזכירו לי מה עוד הבטחתי שיהיה....חח עבר כבר מלא זמן, אני יודעת, ולא קורה הרבה - אבל צריך להתחיל לעבוד יותר קשה מבחינת פרסום. ת'אמת, אני עדיין לא מבינה איך הם לא היו במצעד של גלגל"צ!!! הצבענו והצבענו והם לא נכנסו! תמשיכו לנג'ס, Luv, שחר.

DesertRose7

New member
כבר שמעתי עלזה הרבה פעמים..

שבגלגל"צ לא שמנה כמה תצביעי.. בסופו של דבר יכנסו השירים שהעורכים או מה שזה לא יהיה אוהבים.. משהו כזה... קיצר.. אני יודעת שאנ יהצבעתי.. ועוד מלא הצביעו ובאמת מעניין איך הם לא נכנסו!

DawnR

New member
הפתרון:

לנג'ס והרבה. כי הייתה תקופה שאני ושני ממש ניג'סנו להם עד שהם השמיעו...
אז תעשו את זה! נראה לי שפעם נתתי פה למישהי את כל המספרים של גלגל"צ\100 אף.אם וכל שאר התחנות שמשמיעות שירים כאלה.....תפרסמו את הרשימה שוב! שחר.

blink me1

New member
היייייייייייייייייייייייייייייייייי

גמני סתו!! בת 15....וחצי......
מוזר...................

סתיוית

New member
אבל אני סתיו חחחחחחח

אני רושמת עם י אגב, קרה לחברה שלי מקרה מוזר. היא פגשה ילדה דומה לי שקוראים לה סתיו ומכנים אותה סתיוית כמוני חחחחחחחחחח

Hypnotise

New member
היי.. ברוכה הבאה..

אני מעיין.. גם אני מחפשת את הדיסקים של באסטד...

blink me1

New member
חחחח במקור גם אני סתיו...

השנה החלטתי להשמיט את הי' כי מספר המזל שלי זה שבע....ואם מחברים את האותיות של השם שלי זה יוצא 7.... חחחח נישמע מוזר?!

למעלה