הלו הלו!!

guysa2

New member
הלו הלו!!

מישהו שמע על המחיר ליוון!?!? אם זה מה שאני שמעתי אז חייבים לטפל בזה!! כי מישהו שם לממלה חושב שיש לנו כיס פתוח לשפוך ממנו כסף!! מה זה הדבר הזה!? 780 יורו להפלגה מסכנה של 11 יום!!? מה נהינו בורגנים?!?! יאללה עם מי צריך לדבר בשביל להוריד את הסחיטה הזאת למחיר נורמלי!!! זה לא יכול להימשך ככה!! קודם פולין ועכשיו גם יוון!!!

avrilevin

New member
פאק..

זה נשמע בהרבה יותר מדי יקר. כמה זה עלה בשנה שעברה?

70814

New member
גם מפס לא בדיוק זול...

ויותר יקר משנה שעברה...(לא הבדל גדול אבל בכל זאת, זה משמעותי...)

מתן ציח

New member
אצלי

שנה שעברה זה עלה לנו 650 דולר אבל לך תמצא מישהוא שיתן לך את אותו דבר בפחות אתה לא תמצא המחיר ככה כנראה בגלל עלית מחירי הדלק שהכפל את עצמו רק שתבין שכמות הדלק בהפלגה הזאת היא עצומה יש איזה כמה אלפי ליטר שניגמרים

P in the middle

New member
עזבו דלק וכאלה

אני אומר נפליג עם הליוויתניות למצרים או משהו...אין דלק אין שום בלאגן... למפ"ס נביא איזה אופטימיסטים או משהו...חחח

avrilevin

New member
אין ספק

אין ספק שמפס גם יקר מאוד, אבל ההבדל בין כמה שיוון היה עולה לפני שנתיים או אפילו שנה לכמה שהוא עולה עכשיו זה פשוט שחיטה..

המחיר בשמיים

גיא אחי,דיברנו עם הרכז שבט שלנו והוא הסביר לנו שבגלל שהדלק התייקר מאוד וגם האוכל בעקבותיו, אז גם הנסיעה התייקרה מאוד. אין מה לעשות אחי,אי אפשר להוריד את המחיר כי לא צופי ים קבעו אותו. אף שקל מההפלגה הזאת לא הולך לזברק או למישהו מהשבטים. זה המחיר שנקבע עם קציני ים אחרי שהיתה קצת הנחה. אני יודע שיש מצב שאף מהשבט שלי לא יצא לזה. נקווה לטוב... (וגם אם לא- תמיד יש את גדנ"ע חובלים
)

אוהד ט

New member
בראסמי

אני לא יודע לגבי יוון אבל אם תחלקו 3000 ש''ח ל22 יום זה יוצא בערך 135 ש''ח ליום, עכשיו תחשבו שזה מכסה את כל הדלק, אבטחה,תשלום לבית ספר ושלוש ארוחות ביום, אז 135 ש''ח ליום זה כבר נשמע יותר סביר. נכון שפעם זה עלה יותר זול, אבל פעם הרבה דברים היו יותר זולים... (מישהו זוכר כמה עלה כרטיס לקולנוע לפני כמה שנים?..אבל אתם עדיין הולכים היום לראות סרט,נכון?..)

אוהד ט

New member
גם לגבי יוון

הסכום של יוון באמת מאוד מוגזם, אולי הגיע הזמן ותמצאו (השכבה הארצית שלכם) פתרון חלופי ליוון ,בנתיים מהשכבה שלכם שמעתי מליון הצעות שונות לחלופה להפלגה ליוון, כמו לטוס לשם ולהשכיר סירה או כל מיני דברים בסגנון, מקווה שתמצאו איזשהו פתרון טוב ונפגש בעכו!

למעלה