הלו.......... התייחסות בבקשה

קאתרין

New member
הלו.......... התייחסות בבקשה

בנוסף להודעה הקודמת שכבר השארתי פה!! : איך האוכל במסעדה-תאטרון הנייט ליין ברעננה, איך השרות של המלצרים? מהי רמת המחירים , האם היא סבירה?

25אירית

New member
כנראה שאף אחד לא יודע..../images/Emo4.gif

בדר"כ חברי הפורום ממהרים לתת תשובות קולעות ומדוייקות. אם לא ענו לך סימן שאף אחד לא מכיר ולא היה שם. אין צורך להציף את הפורום בהודעות, זה פורום מאוד ידידותי, אם היו יודעים- היו עונים. אם בכל זאת תלכי לשם, נשמח לשמוע אח"כ את חוות דעתך.

mica35

New member
מקום נחמד

זה מקום שבו המלצרים גם שרים ורוקדים ולכן מטבע הדברים המיקוד הוא באווירה ולא באוכל. אני הייתי שם די ממזמן ביום הולדת של ידיד. המקום מאוד חשוך ואפל (יחסית למקום שאוכלים בו - כי הרי זה גם רוקדים ושרים). האוכל לא הרשים אותי לטובה, כל מיני פלטות סלטים וכריכים לא רעים אבל יש טובים ממנו. המחירים בינוני-יקר ולדעתי יש גם מינימום הזמנה. כך שבקיצור לא מומלץ ללכת בשביל האוכל. אם רוצים לעשות שם ארוע אז בר-מצווה וכו´ לא נראה לי כל כך מתאים אבל ערב שירה נחמד לחברה או יום הולדת שמזמינים הרבה אנשים מאוד נחמד לעשות שם. ושוב זה מקום לאווירה נחמדה ושמחה לארוע וממש לא לאכול.

liti

New member
תוכלי לפרט מהו טווח המחירים?

מה מחיר המינימום להזמנה ואיזה סוג מוסיקה משמיעים ושרים שם?

mica35

New member
פירוט

המינימום היה משהוא כמו 35-40. המחירים הם כ35-40 ש"ח לסלט או פלטה של כל מיני מטוגנים (הייתי שם לפני כמה חודשים כך שיכול להיות שהשתנה). המוזיקה היתה בעיקר של כל מיני להיטים מהעשר שנים האחרונות, הרוב בעיברית וחלק באנגלית אבל נראה לי שזה נתון להשפעת הקהל כי יש DJ וסביר והמלצרים שרים את השרים אז סביר להניח שזה גמיש ומשתנה לפי התלהבות הקהל.

למעלה