הלו... זה פורום רקודי עם

הלו... זה פורום רקודי עם ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם זה פורום "כאסאח" או פורום ל"זהוי פלילים" ? ואני לתומי חשבתי שנכנסתי לפורום רקודי עם. תראו לאיזה "שרשור" גרמנו בגלל איזו שטות של זהויות מה חשוב מי היא מירי? מה חשוב מיהי שוגי? חשוב שנרקוד ונשמח ונדבר על דברים שעושים טוב על הלב. חברה תרדו מזה בחייכם לא שווה בזבוז אנרגיות. שנה טובה ורוקדת לכולם כולל אותך עדה מכל הלב.

יש אנשים שלא מבינים מתי להפסיק

ועדיין ממשיכים וממשיכים ולא מפסיקים ......... אולי בשנה הבאה יבינו יום כיפור מגיע וככה ילכו לבקש סליחה ממי שצריך

באה מנוחה ליגע ומרגוע לעמל

(ועכשיו תורי לצטט שיר שאהוב עלי) בואו נחליט שלקראת השנה החדשה כולם פותחים דף חדש וזהו.... ומה שנהדר בשגיאות, זה שלא חייבים לחזור עליהן פעם שניה. וסתם לשינוי הנושא..... מי מכיר ריקודים בסימן ראש השנה?

עממי

New member
ל- דינדוש

ישנם הרבה כאלה: ברך עלינו, כל שנה, כל יום מתחילה שנה, בשנה הבאה, השנה, השנה אינשאללה, עוד שנה חלפה, הנה שנה עוברת (ריקוד חדש יפה של אורן שמואל), ובודאי ישנם עוד - זהו על קצה המזלג. אני מקוה שלא תכעסי שקראתי לך דינדוש, שנה טובה. עממי

עלי כהן

New member
עוד ריקוד?!

יש עוד ריקוד - לפי מיטב זכרוני - שמתאים לחג הזה - "כל שנה מתחילה בסימן שאלה"-- טעיתי?

עממי

New member
ל- דינדוש

ישנם הרבה כאלה: ברך עלינו, כל שנה, כל יום מתחילה שנה, בשנה הבאה, השנה, השנה אינשאללה, עוד שנה חלפה, הנה שנה עוברת (ריקוד חדש יפה של אורן שמואל), ובודאי ישנם עוד - זהו על קצה המזלג. אני מקוה שלא תכעסי שקראתי לך דינדוש, שנה טובה. עממי

ברכות לאייל !

אייל ידידי ערב טוב. שמחנו לארח אותך בחוג שלנו בתעשיה האווירית וללמוד ממך את הריקוד היפה שלך "השנה אינשאללה". אני מקווה שנהנת מהארוח שלנו ומהחברים לחוג. ריקודך זכה למקום מכובד (5) בפסטיבל כרמיאל ונקווה שתצליח להפיצו בחוגים השונים בארץ ובעולם. אני מאחל לך הצלחה רבה כמרקיד וותיק ויוצר חדש. וכל זאת "השנה אינשאללה". דבל´ה. נ.ב. תודה על הבת זוג (כלילה) שהכרת לי בהדר יוסף, נהניתי מאד - רוקדת עשר.

צליל ב

New member
למירי החמודה

אני חושבת שאייל לא יוצר חדש, בדקנו באינטרנט וראינו שאת הריקוד "בתופים ובמחולות" אייל חיבר בשנת 1990. תקני אותנו אם את יודעת פרטים יותר נכונים. תודה ויום טוב.

לצליל בי - אייל עוזרי

לצליל בי היקרה, אייל עוזרי חיבר ריקוד נוסף על סמך שיר של אתניקס "תותים",והוא רשום באתר מרקיד משנת 1992. (את הריקוד אינני מכיר) אני בטוח שאייל עוזרי בעצמו ישמח לתת לך תשובה

תשובה לצליל 1

צליל יקרה וחמודה ! אייל אמנם אינו יוצר חדש. אייל עוזרי מרקיד וותיק ומומחה גדול לריקודים ישנים. אחת לחודש אייל עורך ערב ריקודי נוסטלגיה בהדר יוסף ובו אייל מפגין ידע עצום בריקודים שמזמן מזמן אוחסנו בבוידם ! אייל ניחן גם בכושר שירה מצויין ומלווה את הרקדתו בפארק הלאומי ברמת גן בשירה עוצמתית להנאת חיות הספארי. ובאשר ליצירותיו : 1. בתופים ובמחולות - מעגל - שנת 1990. 2. תותים - מעגל - שנת 1992. 3. מחוגי הזמן - זוגות - שנת 1994. 4. את הולכת - מעגל - שנת 2001. 5. השנה אינשאלה - מעגל - שנת 2002 ומקום חמישי בכרמיאל. שנה טובה. מירי.

צליל ב

New member
למירי

כל הכבוד על שליטתך בחומר, ציינתי רק את הריקוד הראשון של אייל בכדי להראות שהוא יוצר ריקודים משנת 1990 ולא חדש, אני רואה שצדקתי (הורי צדקו) שיהיה יום טוב ומהנה.

שנה טובה לדבל´ה

טוב אני יכול להסכים עם כל מילה של ידידי יום טוב.בקשר להרקדה עם עדנה קווה.זה באמת כיף.בקשר לריקוד .השם שלו הוא בתופים ובמחולות.וזה שיר שאני גם שר אותו .בנוסף ישנו עוד אחת שחיברתי לשיר שלי .מלכת שירי .ועוד ריקוד שנושא את שם הקלטת שלי שקוראים לו זמרי אחות.שחיבר לו ריקוד ידידי הטוב משכבר הימים יאיר אנקרי .שיש לו ריקוד.ישן ומטריף שקוראים לו מחול השלום..שיתגשמו כל משאלות ליבכם לטובה שנה טובה ובריאה...

מיסיס10

New member
השנה אינשאללה

אני רוצה לברך אותך אייל שאכן הריקוד יפה אך לא הצלחתי לקלוט אותו

2404311

New member
שנה טובה גם לך

לשוגי שתהיה שנה נהדרת ומשגשגת הרבה ריקודים והרבה הרקדות. לי-מור

למעלה