הלו? זה רדיו?

מוּסקט

New member
הלו? זה רדיו?

והרי לפניכם ציטוט השבוע היישר ממקלדתו של אורי ברוכין: "... לא התאפקתי ושיחקתי קצת בעצמי עם פידברנר. מי שמעוניין לקבל את הלינקים של הקולקטיב וחומרים אחרים בטפטוף במהלך השבוע , מוזמן להירשם לפיד "קולקטיב נא" שיצרתי בפידברנר. בעצם יש שם שילוב לפיד אחד בין הפיד של הלינקים שאני אוסף בדלישס, רבים מהם מיועדים לקולקטיב ועם תיאור התחלתי, התמונות שאני מעלה לפליקר (בעיקר דוגמאות עיצוב ושיווק שאני נתקל בהן ברחוב ומצולמות במצלמת הטלפון הנייד (שיכול לשלוח לפליקר דרך מייל ב- GPRS ומשם – מיד אל כל המנויים על הפיד, כמעט בזמן אמת)), ועם פוסטים שקראתי בקורא הרסס שלי, ניוזגייטור, ושמתי בצד כי הן מעניינות. כך נוצר צינור דרכו משתמשים אחרים יכולים לקבל הצצה (שאני מקווה שתהיה מעניינת, כמו שאני מקווה שמעניין לכם לקרוא את הקולקטיב) אל התוכן המעניין/חשוב משעשע בעיני, תוך כדי שאני אוסף אותו. זה כמעט "כמו בלוג נטול בלוג"... (למי שלא רוצה הכול, אז כמו שאפשר לראות מהלינקים הקודמים, אפשר גם לקבל כל דבר בנפרד.) אני אשמח מאוד לקבל מכם הפניות לפידים דומים שאתם תצרו עבור עצמכם." אתה הבנת את זה, ברוך?

קא זו או

New member
אני לא הבנתי כלום

אבל מזמן חדלתי לקרוא מדורי "מועדונים" בעיתונים העירוניים, העברית שם מזמן שכחה מי אביה ומי אמה, היא בהחלט יודעת שהיא רוצה להיות אנגלית.

מוּסקט

New member
../images/Emo6.gif ממש לא מועדון

ולא עיתון עירוני... נורא הצחיקה אותי המובאה הזו כי תכלס, "במחשבית" עוד לא המציאו מילה ל-feed למשל ואז זה יוצא לפיד. טוב שלא אבוקה.

קא זו או

New member
הנה הקטע שאותי חיסל לגמרי:

"בעצם יש שם שילוב לפיד אחד בין הפיד של הלינקים שאני אוסף בדלישס, רבים מהם מיועדים לקולקטיב ועם תיאור התחלתי, התמונות שאני מעלה לפליקר (בעיקר דוגמאות עיצוב ושיווק שאני נתקל בהן ברחוב ומצולמות במצלמת הטלפון הנייד (שיכול לשלוח לפליקר דרך מייל ב- GPRS ומשם – מיד אל כל המנויים על הפיד, כמעט בזמן אמת)), ועם פוסטים שקראתי בקורא הרסס שלי, ניוזגייטור, ושמתי בצד כי הן מעניינות. כך נוצר צינור דרכו משתמשים אחרים יכולים לקבל הצצה (שאני מקווה שתהיה מעניינת, כמו שאני מקווה שמעניין לכם לקרוא את הקולקטיב)" קורא הרסס - מקצוע חדש לחוזי עתידות - קורא הרסס [RSS] מעלה לפליקר - פליקר= מחטיף המכות ניוזגייטור - ניוז גַּיְטור או ניוזגֵּיטור = כל החלטת הגיה מגדירה מייד את נטיתו המינית של הניוז, לא? מדליק

קא זו או

New member
לרופאי חדר מיון

יש סיפורים ארוכים על ירקות גליליים קשים שלא עברו מקרר בדרכם לחורים בגוף האנושי.

גנגי

New member
מי שמשחק ברידג' גם משחק לבד.

תסאבבו לו ותקשרו לו (לא! לא תִּקְשְרוּ!!! תְּקַשְּרוּ!), פליייייייז..

למעלה