הלו"ז היומי
של

הלו"ז היומי ../images/Emo59.gif של ../images/Emo43.gif

"המופע המרכזי" שלנו הערב יתקיים בשעה 19:00 בפורום רוק ישראלי: להקת רוקפור, שהגיעה לביקור מולדת לאחר הצלחה היסטרית באמריקה, תענה לשאלות הגולשים בתפוז Live בהנחיית ערן פרבשטיין.
אמיר גוטפרוינד, מחבר רב המכר "שואה שלנו" וזוכה פרס ספיר לספרות יתארח בפורום ספרים בשעה 19:30 ויענה לשאלותיכם. רצוי לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פורום גאווה מסכם שנת פעילות האגודה עם דובר האגודה – יגאל רענן, שגם אחראי בין היתר על ליין המסיבות ההורס- Pop Ring ו- Big Boys. הערב ב-20:00, בהנחיית מנהל פורום גאווה.
העניינים מתחממים בפורום הרצליה לקראת הבחירות לראשות העיר. היום ב-16:00 ד"ר אריה חן, מועמד נוסף לראשות העיר, עונה על שאלותיכם ומנסה לפתור את בעיות התושבים בעיר. שווה להכנס.
תחרות הסיפורים של פורום תרמילאים בעיצומה. מחלקים פרסים לסיפור הטוב ביותר שקרה לכם בדרכים... אז קדימה, שלפו את הסיפורים מהזכרון והנציחו אותם למסך...
עדיין לא הצבעתם לקופסא??? לא יכול להיות! בואו להצביע ולהשפיע למצעד הכי מדורג בישראל!!! והשבוע זוכים בסינגל המדהים של ריצ'ארד אקס וקליס... שיר שלא יצא לכם מהראש...

Juli kleo rullz

New member
השיעור שלי... ../images/Emo15.gif

אוקיי אז השיעור שלי היה ממש טוב היום! כאילו לעומת כל הימים האחרים שרכבתי עליו (מאז שהוא חזר לעבוד) אז היה ממש טוב! הוא כל הזמן היה על המתג... והוא ממש היה מאמי והשתדל... עבדנו על הארכות צוואר... ועל זה שאני תמיד פותחת לצדדים את הידיים אז יותר לרכב עם ידיים קרובות אחת לשניה... והיה ממש טוב!!!!!! ואפילו סוף סוף עשינו קצת קנטר... חמוד שלי... כבר שבועיים וחצי הוא לא עשה קנטר!

איזה חוות יש ליד זיכרון יעקוב?

אני נוסע בסוף השבוע לסוף שבוע בזיכרון יעקוב ... אז תגידו לי איזה חוות יש באיזור ! ואם תזמינו אותי אני יבוא.....:) וסורי על ההודעה החדשה.......(אל תימחקו אני כבר לא פותח הרבה הודעות חדשות!)

ווינגז

New member
יש במעיין צבי...

חווה שקוראים לה החווה של גיזמו ואני רוכבת בחווה של גיזמו אבל בסניף אחר שנמצא בגבע כרמל שזה ממש לא רחוק משם נ.ב: מעיין צבי זה קיבוץ ממש מחובר לזיכרון יעקוב

אליעד שים בקשה את התמונות

שלי שאבא שלך צילם אותי.. במיוחד את זאתי מעל הטריפל שהיא ממש יפה..

Vintage Queen

New member
יאאאאאאא

שאני והסוסה שלי נתחדש הייתי עכשיו באודים וקניתי שמיכה לבנה לתחרויות (כי השניה לא מתאימה לי לאוכף-בצבע!) וקניתי לה גם מגיני הובלה ורציתי לקנות מגינים ועוד כל מיני (צ'פס לי וכל מיני שטויות!) ואז הוא אמר לי שםא יש לי סבלנות אז ביום שני מגיע משלוח מגרמניה של ציוד ממש טוב והוא הראה לי קטלוג ושיכנע אותי.... אז אני אחזור לשם יום שלישי ככה ועכשיו אני הולכת לרקום תשם של מיסי על השמיכה ולחרוט תשם שלה על הדיסקית של האוכף (כמו ששמתם לב לא הצלחנו להסתגל לשם שלה!) וקניתי גם דיסק חדש (רציתי של בלינק אבל הם כאלו מוכשרים שהדסיק שלהם נגמר!) אז קניתי של SUM41 בנתיים :))

טוי בוי

New member
השיעור שלי בביום חמישי....

ללטוי בוי יש דלקת בעין אז רכבתי על קלייד וקפצנו הוא עשה באקים אז כל השיעור היה על להרגיע אותי ובסוף קפצנו רק מכשול מסכן של-80 אז היה לי שיעור ממש רע!

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo70.gifאתמול והיוםבחווה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

אוקיי... אז אתמול : אוקיי אתמול הלכתי לחווה והוצאתי את ברמון ושחררתי אותו במנז'... עכשיו מחוץ למנז' יש ערמה של חציר... וזה מגיע קצת למנז'... אז המאמי שלי ברגע שהוא השתחרר הוא ישר רץ לשם ולא הסכים לזוז!
חחחחח איזה מצחיק זה היה.... אז הייתי צריכה לעמוד שם כדי לשמור שהוא לא אוכל ולגרום לו לזוז קצת!
אוקיי... ואז אחרי איזה 20-25 דקות הוצאתי אותו ושטפתי אותו... חיכיתי שהוא יתייבש ואז הברשתי אותו והחזרתי אותו לתא... היום: אוקיי היום הגעתי ב-1 ואז ישר איכפתי את ברמון המלך רכבתי עליו חצי שעה (הלך לא משהו... כי אתמול זה היה יום חופש והוא ממילא עדיין לא רגיל לעבוד אז הוא ממש צריך כל יום עבודה נכונה (אבל אי אפשר) אז לא הלך משהו...) בקיצור ירדתי ממנו ושטפתי אותו... ואח"כ הוצאתי את קליאו (סוסת ביצפר הכי חמודה בעולם!!! (סתכלו על השם שלי!
) ואז חפפתי אותה... במיוחד את הזנב כי במקום להיות בלונדיני-לבן הוא היה חום!!! אז חפפתי את כולה! ועל הזנב גם שמתי לה אקונומיקה קצת... ונחשו מה
הוא לבןןןןןןןןן איזה כיף זהההההההההה וזהו... אח"כ הכנסתי אותו לפדוק... ואז הברשתי וטיפלתי בברמון, החזרתי אותו לאורווה וישבתי איתו באורווה איזה חצי שעה וסתם הסתכלתי עליו... וזהו... חזרתי הבייתה בערך בחמש...

למעלה