באמת שניסיתי לעשות 10 שירים...
אבל התחלתי עם 24 שירים צמצמתי אותם ל 20 ואז צמצמתי ל-15, ובאמת שאני לא יכול לצמצם יותר מזה.. אז הנה ה TOP15 שלי.. 15.
If I Can't Have You - כמעט אף אחד לא יסכים איתי, והאמת שלפעמים גם אני חושב שהשיר הזה משעמם, אבל בהופעות הוא כ"כ טוב, ואני מתאר לעצמי בהופעה של קלי, קלי שרה את השיר הזה, ואני יודע שאני אתחרפן מאושר וארקוד כאילו אין מחר. אז השיר הזה חייב להכנס לרשימת השירים האהובים עליי. 14.
Irvine - אני עצבני על עצמי שהשיר הזה ממוקם כ"כ נמוך ולא בשלשייה הפותחת כי השיר הזה כ"כ עצוב, שומעים גוון קול חדש ומעולה של קלי, והמילים, אחח המילים.. אבל בכל זאת, כמה שאני אוהב את השיר הזה, לא קרה לי עוד שחשבתי לעצמי "וואו בא לי לשמוע אירביין"
. 13.
Already Gone - תאכלס תאכלס, זה שיר יפה. אבל אני לא הכימת עליו. הבעיה עם השיר הזה, זה שיש בו את אחד המשפטים הכי יפים... "you couldn't have love me better, but i want you to moved on, so i'm already gone.." 12.
Behind these hazel eyes - שיר מדהים, חזק, אבל יש יותר יפים 11.
All I Ever Wanted 10.
Never again - בא לי קצת מאוחר, אבל היום אני לא מסוגל להעביר יום בלי לשמוע את השיר הזה. וגיליתי שאני יותר אוהב את הרמיקס שיצא יום לפני הדיסק
. 9.
Just Missed The Train - השיר הזה כ"כ אנדרייטד וחבל.. אם הוא היה יוצא היום, אני בטוח שזה היה השיר הכי מצליח של קלי אי פעם. 8.
Be still - איזה מילים
איזה רוגע
7.
Maybe - אין לי מה להרחיב
6.
Hear me - בעיקר ההופעה מהרולינג סטון. 5.
My Life would suck without you - השיר הכי כיפי של קלי אבר!!|מגניב| 4.
Addicted ועכשיו ל TOP3 מדכא במיוחד!! 3.
Cry - יש לי הרגשה שחסר משהו בשיר הזה כדי שהוא יהיה ממש ממש ממש מושלם. אבל הוא ממש קרוב לזה 2.
All I Know - קשה לי להאמין שעד לפני שנה זה היה השיר הכי אהוב עלי בכל הזמנים... הוא עדיין כזה, אבל קצת פחות. 1.
SOBER - שאלוהים יקח אותי עכשיו.