הלו חבר'ה להתעורר שם! יאללה שאלון

lost my life

New member
הלו חבר'ה להתעורר שם! יאללה שאלון

דרגו את חמשת השירים האהובים עליכם של קלי (בא לי להרחיב לעשרה) טוב אז שיהיו עשרה חחח אפשר לפרט למה, האם זו הליריקה,ההזדהות, הלחן, הקצב, הקליפ או סתם כי בא לכם טוב בהצלחה

lost my life

New member
מתחילה ../images/Emo3.gif

10 ) Before your love - השיר הזה מעורר בי מחלוקת. מצד אחד יש משהו מעצבן בלחן, מצד שני אני מתחברת למילים. מאוד. בכלל תגלו שכל הבחירות שלי הן על פי המילים אז עדיף שאני כבר אצטט משפט אחד מכל שיר שעשה לי את זה במיוחד! I never needed anyone to make me feel alive But then again, I wasn't really living 9) Breakaway - אני אוהבת גם את הקליפ והלחן אבל בעיקר את משמעות השיר, את החוזק של קלי לרצות להגיע למקום טוב יותר גם אם זה כלול בלעזוב את כולם. טוב מכאן זה הולך להיות קשה מאוד חחח
8) Hear me- סגנון האבנאסנס הזה, כנ"ל כמו הראשון לפעמים יכול לצרום לי אבל ברגע שאני מתחברת למילים אני פשוט צוללת אל תוך השירים והמילים המדהימות. I'm restless and wild I fall, but I try I need someone to understand Can you hear me? I'm lost in my thoughts And baby I've fought For all that I've got Can you hear me? 7) Gone - שהתחלתי לאהוב רק לאחרונה. אהבתי לגמרי את הקונספט של השיר!!! קלי לוקחת משפטים ופתגמים ידועים ופשוט הופכת להן את המשמעות. There's no light at the end of the tunnel tonight Just a bridge that I gotta burn חוץ מזה שתמיד נחמד לשמוע שהיא חזקה בשיר ולא תמיד נשברת ובוכה... Always ending Always over Back and forth, up and down like a rollercoaster I am breaking That habit Today 6) A moment like this - זה מצחיק, אבל ככה חזרתי לשמוע את קלי, אהבתי את השיר עוד לפני שזכרתי שזה שלה בכלל, חשבתי שזה של ליאונה לואיס (כן כן תרביצו לי) ואז נכנסתי ליוטיוב וראיתי בתגובות השוואות בן השתיים ולא הבנתי עד שהגעתי לקליפ של קלי. מאז אני לא שומעת את ליאונה לואיס .... 5) Behind these hazel eyes - מתה על הקליפ! על המשחק של קלי, שובר את הלב. שיר מדהים שיצא מתוך כאב אמיתי. Here I am, once again I'm torn into pieces Can't deny it, can't pretend Just thought you were the one ומזדהה בעיקר עם -I told you everything Opened up and let you in You made me feel alright For once in my life 4) Irvine & Chivas - שזה קצת הזוי לשים אותם ביחד אבל כמו שקלי שמה מסיבה מסויימת את שני השירים הקיצוניים האלו ביחד גם אני אשאיר אותם. איירבין שיר קורע לב, תפילה לאלוהים, מהתחתית של התחתית של העצב, רק אתה רואה אותי... ודקה אחרי אנחנו מקבלים שיר של שיכורה עצבנית שמעדיפה לצחוק על הבחור ולקרוא לו crap לחבק את בקבוק השיבס ולהגיד לו i love you . גדולה !!!! 3) Cry - אין לי מה להוסיף חוץ מהמשפט הזה - Is it over yet? Can i open my eyes?1 מצמררררר 2) Sober - התלבטות קשה בין השיר הזה לראשון. הייתי מעדיפה להיות במקום בחיים שזה יהיה שיר הראשון. שגם אני אהיה כבר "אחרי". פיקחת. שיר ענק, מילים נדירות. And I don't know This could break my heart or save me Nothing's real Until you let go completely 1) Addicted - טוב זהו השיר. מילה במילה מתאר משהו שעברתי ואני כפי שאתם מבינים בין ה"סובר" ל"אדיקטיד". אחד השירים הענקיים וה- אמיצים ! ששמעתי , שלא לדבר כמובן על הביצוע, שזה כמובן מתאים לכל השירים שלה. It's like you're a ghost that's haunting me Leave me alone And I know these voices in my head Are mine alone And I know I'll never change my ways If I don't give you up now בעצם כל מילה בשיר אני אוהבת... נהנתי מהשאלון של עצמי חחח, קלי המלכה!
מקווה שלא שכחתי שום שיר
ביצועים נוספים שאני מאוד אוהבת = why - של אנני לנוקס respect - מאמריקן איידול behind these hazel eyes - במופע אקוסטי VH1

Rontwins

New member
ה10 שלי ../images/Emo13.gif

10.One Minute - אחד השירים שהכי נדבקתי אליהם מהשניה הראשונה שהאלבום מיי דצמבר דלף, יש כאלה שיגידו שזה שיר דפוק אבל לדעתי זה אחד השירים החזקים שאני מכיר, מלא אנרגיות ומעלה חיוך תמיד, ההפקה דיי מדהימה והכל נותן תחושה של הופעה חיה. שיר מעולה לריצות ואני מת עליו שאני עושה ספורט. לא פלא שהוא פתח את הסיבוב הופעות הקודם, וקצת כואב לי שקלי שחכה אותו (או שלא) ולא הכניסה אותו לסיבוב הופעות הנוכחי. 9.Walk Away - הקסם, הקליפ , הקצב, הגיטרות החשמליות בכל מקום, ומילה מעבר מיותרת. 8.Since U Been Gone - יהיו כאלה שירימו גבה שהוא בכזה מיקום, הוא בין האהובים עליי ביותר אבל בחרתי לשים אותו פה גם כי אני כבר כמעט ולא שומע אותו אבל תמיד איכשהו הוא משתלב לי בול עם מצב רוח שמח במיוחד. אחת השירים הנוסטלגיים שלי. 7.Long Shot - למרות שבשניה שהאלבום החדש דלף לא אהבתי אותו, הוא אחד השירים המדהימים של קלי והיא עשתה בשכל שהיא לקחה את השיר הזה מקייטי שפשוט עשתה לשיר הזה עוול. שיר קצבי, הפקה מעולה וקלי נשמעת אנרגטית וחיובית. 6.Save U- יש לי אחלה סיפור עם השיר הזה. עמדתי בבוקר בחורף ביום ממש ממש קר והיה גשם דיי מטורף והיה לי קר בעצמות, ואז כולי הייתי רטוב כמו משוגע ומחכה בגשם לאוטובוס. ששמעתי את השיר בנגן כל האווירה של השיר השתלבה עם הגשם ונכנסתי למן צמרמורת מטורפת עד דמעות. שיר מרגש. 5.Sober - אני חושב שמה שאגיד פשוט יהיה פעוט ליד מה שאני חושב באמת על השיר הזה. 4.Already Gone - רציתי לתת לו מקום ראשון, באמת, אבל החלטתי לתת לו מקום רביעי סתם כי אני קמצן.
שיר מדהים באמת, המילים, ההפקה, האווירה של הקסם האהבה והשלווה שפשוט נוזלת מהשיר הזה מכל פינה. 3.All I Ever Wanted - בטח אתם עושים הרמת גבה מטורפת, אבל לדעתי למרות שהשיר לא כ''כ מדהים לא מבחינה ההפקה ולא מבחינת המילים, יש משהו בשיר הזה שמקפיץ את כל הגוף וזה מעבר להבנה האנושית. הקול של קלי מקפיץ כזה וכל הגיטרות באס עושות חשק לעשות תנועות מוזרות עם הגוף. שיר עם קצב מדהים שלדעתי יכול לקחת בקלות את השיר הקצבי של השנה. 2.Maybe - באמת דרוש הסבר? 1.Irvine - וואו,החלטתי לתת לו מקום ראשון כי הוא השיר הכי מדהים שיש, מעלה בי דמעות כל פעם שאני שומע אותו, וכל פעם שאני מדוכדף הוא רץ אצלי בפלייליסט בלי רחמים. כ''כ עצוב לי שקלי לא כ''כ מופיעה איתו הרבה, לדעתי הוא היה צריך לצאת סינגל עם כל האי-קליטות שלו. שיר שמבחינתי הוא אגדי, היסטורי וההמנון של החיים שלי.

WundeRKind

New member
באמת שניסיתי לעשות 10 שירים...

אבל התחלתי עם 24 שירים צמצמתי אותם ל 20 ואז צמצמתי ל-15, ובאמת שאני לא יכול לצמצם יותר מזה.. אז הנה ה TOP15 שלי.. 15. If I Can't Have You - כמעט אף אחד לא יסכים איתי, והאמת שלפעמים גם אני חושב שהשיר הזה משעמם, אבל בהופעות הוא כ"כ טוב, ואני מתאר לעצמי בהופעה של קלי, קלי שרה את השיר הזה, ואני יודע שאני אתחרפן מאושר וארקוד כאילו אין מחר. אז השיר הזה חייב להכנס לרשימת השירים האהובים עליי. 14. Irvine - אני עצבני על עצמי שהשיר הזה ממוקם כ"כ נמוך ולא בשלשייה הפותחת כי השיר הזה כ"כ עצוב, שומעים גוון קול חדש ומעולה של קלי, והמילים, אחח המילים.. אבל בכל זאת, כמה שאני אוהב את השיר הזה, לא קרה לי עוד שחשבתי לעצמי "וואו בא לי לשמוע אירביין"
. 13. Already Gone - תאכלס תאכלס, זה שיר יפה. אבל אני לא הכימת עליו. הבעיה עם השיר הזה, זה שיש בו את אחד המשפטים הכי יפים... "you couldn't have love me better, but i want you to moved on, so i'm already gone.." 12. Behind these hazel eyes - שיר מדהים, חזק, אבל יש יותר יפים 11. All I Ever Wanted 10. Never again - בא לי קצת מאוחר, אבל היום אני לא מסוגל להעביר יום בלי לשמוע את השיר הזה. וגיליתי שאני יותר אוהב את הרמיקס שיצא יום לפני הדיסק
. 9. Just Missed The Train - השיר הזה כ"כ אנדרייטד וחבל.. אם הוא היה יוצא היום, אני בטוח שזה היה השיר הכי מצליח של קלי אי פעם. 8. Be still - איזה מילים
איזה רוגע
7. Maybe - אין לי מה להרחיב
6. Hear me - בעיקר ההופעה מהרולינג סטון. 5. My Life would suck without you - השיר הכי כיפי של קלי אבר!!|מגניב| 4. Addicted ועכשיו ל TOP3 מדכא במיוחד!! 3. Cry - יש לי הרגשה שחסר משהו בשיר הזה כדי שהוא יהיה ממש ממש ממש מושלם. אבל הוא ממש קרוב לזה 2. All I Know - קשה לי להאמין שעד לפני שנה זה היה השיר הכי אהוב עלי בכל הזמנים... הוא עדיין כזה, אבל קצת פחות. 1. SOBER - שאלוהים יקח אותי עכשיו.

patito ƒeo

New member
יאללה.. נראה אם אני אצליח :) ../images/Emo107.gif

10. Just Missed The Train 9. Impossible 8. Save You 7. All I Know 6. Maybe 5. Since You Been Gone 4. Behind These Hazel Eyes 3. Hear Me 2. Sober 1. Addicted וואי זה היה ממש קשה, חוץ מהשלושה הראשונים שעליהם לא היה לי ספק
כמעט נכנסו אצלי: TTWFA, BA, AG ו-BOY שלפני 4 שנים הוא היה נמצא איפשהו בטופ 5 אבל חרשו עליו יותר מדי שאני לא מסוגלת לשמוע אותו יותר! וסורי שלא היו הסברים לא היה לי כוח :)

למעלה