הלו, חברות!

רחלי1

New member
הלו, חברות! ../images/Emo66.gif

שוב אני
הימים עפים לי נורא מהר (כדרכם) ולא תמיד יוצא לי לבקר בפורום... אבל פתאום קלטתי שבעוד שבוע וחצי החתונה!!! ואיך אפשר שלא להתרגש אתכן ביחד?!?
אז חיבוק לכולן/ם, ונשתמע בפירפורים הקרובים... נ.ב רכשנו לי היום טבעת נישואים קסומה ושונה בתכלית מזו שחיפשתי (הפתעתי את עצמי והלכתי על משהו קצת יותר מוחצן מהמתוכנן...
- פרטים ימסרו למתעניינים) סו"ש רגוע ונעים, רחלי

J-סיקה

New member
מה היתה כוונת המשורר

משהו מוחצן יותר ??? מגדל פיזה על היד??? כמה מוחצן???

רחלי1

New member
הנה, הנה, אני מספרת:

התקלתי את המעצב (יובל קרייתי) בדרישה המופרכת הבאה: " אתה רואה את זאת? זאת שעל היד שלי? (שתבינו, מדובר בטבעת עדינונת נורא, כמעט בלתי נראית, עם אבן קטנטנה במרכז, שבחרתי לעצמי כטבעת ארוסין בזמנו) - אז אני רוצה כזאת, רק יותר עדינה!" הבנתי מהר מאוד שיותר עדינה ממה שכבר יש לי זה רק שערה של אלפקה, מצופה זהב. בעודי מקטרת וממלמלת לעצמי, שלף האיש טבעת ברוחב של איזה 5 ס"מ, זהב צהבהב בהיר, "מסורק" כזה, עם טקסטורה שנראית כאילו בזקו אבקת נצנצים על כל השטח, ועם שוליים לא אחידים, ממש כאילו עיצבו אותה בפלסטלינה. ויש לה חתיכת נוכחות, חבר´ה....וואו-וואו.... אבל מה, לא נבהלתי בכלל! להיפך! תאמינו לי, זה ממש ממש לא כמו שזה נשמע. זה פשוט י-פ-ה נ-ו-ר-א!!! מה תגידו? איך זה שפתאום מוותרים על כל האידיאולוגיות והבילבולי ביצים והולכים על משהו אחר לגמרי?

יעלי2

New member
לפי התיאור הטבעת נשמעת יפיפה

יש לך דרך לסרוק תמונה שלה? ושאלה לי: הגעת למעצב בלי התקעה מורדמת שבוע וחצי לפני החתונה ומצאת טבעת מיהממת בגודל שמתאים לך? זה מדהים! אני נושא שמחה בשבילך. וי גדול

oc101

New member
אני בעד ../images/Emo6.gif

הטבעת נשמעת יפה מאוד ! ואם לא -שמעתי שאחרי 10 שנים נהוג לחדש ולקבל טבעת נישואין חדשה... הצעירה

רחלי1

New member
יעלי - ../images/Emo20.gif

אכן, הגעתי אליו בלי הודעה מוקדמת, ובלי להשאיר לו זמן עבודה סביר (בלי כוונה...בדכ´ אני לא כזאת...) והוא היה מאוד אדיב ולבבי, ואמר שיעשה כל מאמץ בכדי שהיא תהיה מוכנה אפילו יום לפני החתונה. הטבעת שסגרתי עליה עדיין לא אצלי, כי באמת לא היתה כזאת במידתי. (אבל העיקר שהוא בא לקראתי והיא תהיה מוכנה בזמן
). אשמח לשלוח תמונה שלה כשהיא תהיה אצלי...אבל עד אז בטח כבר אשלח גם תמונה שלנו מהחתונה, את יודעת....
ומה אתכם, התאבזרתם כבר עם טבעות?

יעלי2

New member
אנחנו ממש לא בשלב טבעות. אל תשאלי

אנחנו שקועים על מעל הצוואר בהחלטה סופית ומוחלטת של תקליטן וצלם. ראינו ארבעה מזה וארבעה מזה. כולם בטעם שלנו, כולם פשוט ברמה, אבל מסיבות שונות שלא תלויות בנו כרגע, לא סגרנו לא זה ולא זה. אנחנו מותשים ומקווים שסוף סוף הענין יסגר ביום ראשון. (קשיים טובים)

רחלי1

New member
וואו...

אני מבינה, זה בסדר. ובאמת מזל שמדובר ב"צרות" טובות
! - הכי חשוב, לדעתי, לסגור את הדברים הגדולים קודם. בדיוק כמו שאתם עושים!(גם אנחנו סגרנו קודם כל מקום, צלמים ותקליטן, ורק בסוף בסוף טבעות). אני מחכה לשמוע שעשיתם החלטה ושאתם מאושרים איתה, ואין לי ספק שתהיי הרבה יותר נינוחה ורגועה כשתסמני
על שני הנושאים האלה! אלה הסידורים ה"כבדים", וכל השאר זה פאנן יחסית, באמת! ב-ה-צ-ל-ח-ה, יעלי

הילית*

New member
יעלי, לכו על תחושות הבטן

קחו את האנשים שאת מרגישים בנוח שיהיו אתכם ביום שלכם. את לא יודעת כמה זה חשוב. 100 או 200 דולר יותר או פחות זה ממש לא חשוב. לכו על מי שאתם אוהבים את העבודה שלו ומרגישים איתו טוב ואפילו תעלו חלק מהם לשלב הגמר, תיפגשו איתם שוב ותראו באמת מה נראה לכם יותר. בהצלחה !!!

הילית*

New member
נשמעת מקסימה

ולפי מה שאני מבינה הטקסטורה של הזהב היא כמו אצלי. גם אני עשיתי טבעת אצל יובל קרייתי רק ששלי בעיצוב מאוד שונה. וכנראה שאצלך כמו אצלי הטבעת בדיוק התאימה ליד כך שלא היה צריך להכין לך במיוחד ! תתחדשי ובשעה טובה !!!!

רחלי1

New member
באמת, הילית? איזה יופי!!!

לא ידעתי שעשית את הטבעת אצלו! נורא נחמד.... כמו שבטח שמת לב בינתיים, היא עדיין לא אצלי, אבל אני מאוד שמחה ורגועה שמישהו מוכן להכין לי תוך שבוע וקצת טבעת - ובלי להחמיץ פנים.... נשיקות, ותהני לך מהטבעת היפה!!!

הילית*

New member
תודה ! אני אכן נהנית ממנה

אני קצת מתפלאה שהוא לא עיקם לך את הפרצוף על זה שבאת ממש ברגע האחרון. כי ללקוחה שלנו שבאה אליו שבועיים לפני (אמנם באוגוסט) הוא די עיקם את הפרצוף והיא עשתה בסוף אצל מישהו אחר... מקווה שתהני מהטבעת כמוני ודרך אגב גם לישראל עשינו בסוף אצלו למרות שבחרנו במשהו די פשוט...

שירי71

New member
קודם כל - תתחדשי!

ולגבי האומץ וההעזה, נשמע לי אחלה ומאד מוכר לי... גם אני תכננתי על טבעת עדינה וכמעט בלתי נראית ויצא משהו אמנם ךא עד כדי כך אבל יצאה טבעת לא קטנה וככה גם בעוד נושאים בהם העזתי ... הקיצר זה נשמע לי אחלה דווקא ללכת עם משהו ששונה מהסגנון של כל היתר שאת עונדת, ותתחדשי! אגב, נראה לי שעל מישהי בסגנון שלך שנשמעלי סגנון סופר-סולידי, הטבעת תראה מוחצנת לחיוב דווקא כי הטעם שלך שקט ואז זה אחלה, ושוב, תתחדשי!

נשמעת טבעת יפהפיה!!!

אולי גם אני ינסה ללכת אליו ואז לכל מתחתנות הפורום תהיה אותה טבעת ? :)

רחלי1

New member
נוגה, תודה !

ואפילו לא ידעתי שרוב הבנות עשו אצלו...כמה נחמד! - הוא פשוט ממוקם מטר מהבית שלי, אז קפצתי לשם...(אחרי סיבוב מתיש ולא פורה בקניון רמ"א, כשכבר הייתי קרובה ליאוש...) בהצלחה בבחירה וברכישה, איפה שזה לא יהיה!

למעלה