הלו, יש פה מישהו????? כולם צמים? משמעם לי
L liri לירי New member 21/9/07 #13 מה בתפריט../images/Emo35.gif שלפחות יהיה מעניין............ אם כבר ................. אז כבר...............
מה בתפריט../images/Emo35.gif שלפחות יהיה מעניין............ אם כבר ................. אז כבר...............
L liri לירי New member 22/9/07 #18 לא נשמע מבטיח..... שדרג לי............ מה אני אעשה עם גרעיני האבטיח? קטנים לי.............. ואת הסק"ס אני אוהבת בלי גרשיים.
לא נשמע מבטיח..... שדרג לי............ מה אני אעשה עם גרעיני האבטיח? קטנים לי.............. ואת הסק"ס אני אוהבת בלי גרשיים.
י יופי של חיוך ותלתלים New member 21/9/07 #3 גם אני פה... בגלל התרופות של סולי אני לא מורשה לצום.... מחכה שהשפכטל יתייבש כדי שאוכל להתחיל לסייד. יופי.
גם אני פה... בגלל התרופות של סולי אני לא מורשה לצום.... מחכה שהשפכטל יתייבש כדי שאוכל להתחיל לסייד. יופי.
A a n a t i 3 3 New member 21/9/07 #9 כנראה שהיא היתה מרופדת ../images/Emo4.gif שנה טובה לך lam או כפי שידידיך מכנים אותך - ים
N nony4 New member 21/9/07 #10 גם אני פה בגלל התרופות של סולי אני לא צמה בגלל הריון עם תאומים אני לא צמה כאילו חסרים תירוצים אני אף פעם לא צמה!!
גם אני פה בגלל התרופות של סולי אני לא צמה בגלל הריון עם תאומים אני לא צמה כאילו חסרים תירוצים אני אף פעם לא צמה!!
L liri לירי New member 21/9/07 #12 אני פה ..........ושם........... באמצע "הדייט שתקע אותי............." יש מצ'ו מעניין?