הלו? כרוני?

yoelmati

New member
הלו? כרוני?

שלום לך ידידי, שיניתי את דעתי. אני מבקש לארגן בסופו של דבר משלוח של מזרוני ים בצבעי אדום-לבן-שחור (הרבה מאוד שחור) גם לי, גם לחבריי, ולגאוני הדור - אלה שעל הדשא, והדפוק שמנצח על התזמורת הזו. הכתובת כבר רשומה לך אני חושב מהעונות שעברו. כמה זה יוצא אחרי מס? תודה מראש, אני

pepe chatruc

New member
לפסארלה אתה יכול כבר להביא היום

הקייזר הודיע על התפטרותו לפני כמה שעות סיבה אחת לחגיגות אצל אוהדי ריבר (לא מוצדקת מבחינתי)

כרוני

New member
קולולולולו

עשית לי את הערב.... :-d העיקר שהוא הצהיר לפני שבוע: "אני עולה עם חצי קבוצה כי אני שם דגש על הסוד-אמריקנה".....
לא נורא, יואל, אח של יואל, שיר, ארג00 ועוד 70% מקוראי הפורום הסמויים..... אתה יכולים להתחיל להתרגל..... גם העתיד לא נראה ורוד מבחינתכם.....

gallardo

New member
אתה מדבר כאילו לקחתם אליפות

נחכה ונראה אם גם אתה מצטרף ליואל במר דה פלאטה

כרוני

New member
אני אצטרף לחוף תל ברוך במקרה הטוב

מעבר לכך, אנחנו עוד רצים לאליפות..... השנה הזאת יכולה להגמר רע מאוד עבורכם...

yoelmati

New member
ההבדל בין "רצים לאליפות" ל"נזכה באליפות"...

הוא קטן מאוד, אתה בטח זוכר.

כרוני

New member
זוכר זוכר. איך לא כשאתה מזכיר לי את זה לאורך

כל השנה וכנראה לתוך העשור הבא (כן, זה בערך הזמן שיקח לכם לקחת אליפות נראה לי)... שים לב שאני מקפיד להתנסח בצורה מדוייקת. רק חמור לא לומד מהעבר.

yoelmati

New member
רק על ההתנסחויות הזהירות שלך מגיע לך פרס

ישן אבל עדיין אקטואלי לצערנו. עצוב כמה שזה נכון, לפחות בשבילי.

ic11

New member
לא רק בשבילך......

גם לכל הארגנטינאים!!! ראיתם המצב של הדשה במונוצמטל במשחק של אתמול???? קטסטרופלי!!!!!אי אפשר לשחק כדורגל!!!!!הדשה של צפרירים חולון במצב יותר טוב!!! הכל בגלל ההופעות!!!! אני כמו ארגנטינאי שהואב כדורגל.......מאוד מתבייש.................

Shir17

New member
אין מה לעשות ...

עד שסביולה ואיימאר לא יעשו קאמבק המיז'ונריוס לא יתרוממו למקומם הטבעי כנראה ...

pepe chatruc

New member
או

שזה לא מקומם הטבעי... מה זה עד שהם יחזרו ? ריבר לקחה אליפויות הרבה לפני סביולה ואיימאר וכנראה תקח עוד מתישהו בעתיד , זה אפילו לא השניים הכי גדולים שיצאו משם.

Shir17

New member
לא הכי גדולים

אבל הכי גדולים שאני זוכר מאז שאני אוהד ריבר... וכן לקחנו לפני וניקח אחרי, וכן- לא יעזור לך פפה המקום הראשון בטבלה הוא מקומנו הטבעי (כ"כ הרבה אליפויות לא משקרות) ! PARA SIEMPRE RIVER PLATE !!!!

Shir17

New member
על טעם וריח אין להתווכח

וגם תלוי לפי מה אתה מודד - לפי הצלחה באירופה או לפי מה שהם עשו בריבר... לפי הקטגוריה הראשונה מסצ'ה לוקח , לפי השנייה סביולה ואיימאר.

yoelmati

New member
אם יורשה לי

למרות שהויכוח די מיותר, כי הרי מדובר בשחקנים עם עוד הרבה כדורגל ברגליים לפני שיחזרו לליגה הארגנטינאית בכלל ולריבר בפרט, אני חושב שצריך להפריד בין שחקנים שהיו גדולים בריבר לבין שחקנים שנהיו גדולים אחרי זה. מסצ'ראנו, עם כל הכבוד, לא מגיע לברכיים של מה שעשה איימאר בריבר של אז. על זה שהוא שחקן מעולה, בין הגדולים במשבצת שלו, אני לא חולק. אבל התרומה של מסצ'ה לא הופכת אותו לשחקן הכי טוב בריבר בעשור האחרון. מה שכן, כיום הוא השחקן הכי חשוב של ארגנטינה, יותר מהעצלן הזה עם הטאץ' בכדור (שבטח יביא שלושער היום וישתיק אותי שוב). בכל אופן אני מקווה שיצמח משהו מריבר בקרוב (ולא עובש), כי אחרת גם בעוד הרבה שנים מהיום ננהל את השיחה הזו כמו איזה חבורת זקנים על כיסאות פלסטיק בבית קפה קטן שמהרהרים בעבר בנוסטלגיה...

pepe chatruc

New member
רשמתי הכי גדול שיצא...

לא דיברתי על ההשגים שלו שם , לדעתי גם מה שעושה אותו גדול יותר זה העובדה שהוא ממשיך לשפר את המשחק שלו מאז שעזב בניגוד לאיימאר וסביולה שלא שיפרו כמעט שום דבר במשחק שלהם מאז עזבו , מה שעשה אותם גדולים בריבר בזמנו עושה אותם גדולים גם היום (יחסית). אני אתוודה גם שאני שיחקתי כדורגל בעמדת הקשר האחורי ולכן אני מזדהה יותר עם מסצ'ראנו ועוד וידוי זה שלפני המונדיאל שהייתי בארגנטינה טענתי בפני המקומיים שלדעתי עמדת הקישור האחורי היא הנק' תורפה של הנבחרת , איך אכלתי את הכובע בסוף אחרי טורניר מושלם של מסצ'ראנו...
בקשר למאמנים של ריבר , גם לדיאס הייתה תקופה נוראית בריבר (96-98 לדעתי) שלא לקח בה תארים אבל מעמדו בקהל יקנה לו שקט בהתחלה , אל צ'ולו הוא מאמן העתיד של הנבחרת מבחינתי ויהיה לי קשה לראות אותו בריבר אבל אני מאמין שהוא יהיה הבחירה הנכונה ביותר בכל מקרה כל אחד שיגיע לריבר צפוי להתקל בבעייה , בסוף העונה צפויים לעזוב הרבה שחקנים מיוזמתם (חלקם בגלל שהקייזר עזב) ובמקומם מותר להביא רק 4 שחקני רכש ככה שגם הקלאוסורה נראית אפורה כרגע.

למעלה