הלו להתעורר פה!!!!!!!!!!!!!

נועה גו

New member
הלו להתעורר פה!!!!!!!!!!!!!

גם אני נרדמתי בשמירה ולא נכנסתי הרבה זמן כי אני שוכחת בגלל העבודה אבל דפקנו נפקדות ויסגרו לנו את הפורום אי אפשר שכל פעם תהיה פה תקופה של שקט תעשייתי.פורומים אחרים לוקחים אותנו בסיבוב ועוד פעם אומרים לקרול שיכבו לינו את האור אז קומו!!!!! בשביל מה הזמנתי צעיפים??????????? ריקי את רוצה שאני אעיר אותך אישית?http://youtu.be/bIOgHCKY18Q אסנת לתת לך גם נביחה שתקומי?http://youtu.be/sdamwQmxj-g

karoleking

New member
מה יש פה מישהו?

איזה כיף... קבלי. במיוחד בשבילך. שלומי בירושלים. כניסה חינם. Jerusalem

orianush

New member
גם אני פה ../images/Emo13.gif

מה יש בירושלים? הקישור לא עובד..

נרדמנו כי חזרנו לשגרת עבודה

אבל עכשיו נתעורר לקראת ההופעות קרבות ובאות ביום העצמאות שלומצה אצלינו מקווה שתגיעי לאחת הקריות וכמובן אחר כך בנוקיה תביאי את הצעיפים בבקשה לשם אל תשכחי בברכת חג עצמאות שמח להתראות ולהשתמע

|לשלומי שבת ללהקה הנגנים וחברי הפורום

|חודש טוב ומבורך
איך נועה אמרה להתעורר בהיידה גדול ונפלא נ.ב. גברת נועה תשמרי לי צעיף בבקשה
|

נועה חשבתי שאני מקבלת צעיף ראשונה........

בגלל הקירבה לעליזה חחחחחחחחחח

דיאנה בוקר טוב

תקבלי צעיף ראשונה זה לא בגלל עליזההההההההההה זה רק בגלל הרוח שנושבת בתוכי ובנשמתי יה יה את השאר ימשיךשלומי לשיר בכיף

נועה גו

New member
גם עליזה תקבל צעיף כשהיא תרשום לי את הצ'ק

אני מתה עליה (למי שמתעניין עליזה זו המנהלת חשבונות אצלי בעבודה ודיאנה מכירה אותה...שלא תחשבו שיש שוחד על הצעיפים)

karoleking

New member
נועה? את הולכת לנוקיה?

כי אני עד אתמול חשבתי שכן...
.. ועכשיו, זה רק אולי. את קולטת? אולי!!!!

karoleking

New member
זה סיפור ארוך...

אבל מאוד מפרגן לשלומי. מי שצריכה לדאוג לי לזוג כרטיסים (חברה של אסנת) שואלת את כל הלקוחות שלה שבקבע ובמשרד הביטחון אם אפשר לרכוש דרכם כרטיסים להופעה של שלומי שבת. כשהם שומעים שיש הופעה של שלומי, הם מאוד מתלהבים והולכים לקנות כרטיסים, אבל לעצמם
תגידי? אני יכולה להאשים אותם?
אני יכולה רק לשמוח בשבילם. בינתיים, אני חולמת על איזה אשכנזי כבד שלא ירצה לבוא להופעה של שלומי (למרות שגם במחוזותינו, ראינו אשכנזים שקופצים בהופעות של שלומי). תחזיקו לי אצבעות רבותיי..

karoleking

New member
../images/Emo13.gifכן בטח! שלחתי את איציק לעבוד במשרד הביטחון

צ'יק צ'ק סידרו לי את הכרטיסים, שורה ראשונה, באמצע. שאלו אותי איפה הייתי עד עכשיו.
סתם... כנראה שתחגגו בלעדי.

orianush

New member
../images/Emo4.gif

למה לא נתת לי אז להזמין לך אז.....
באתר של "חבר" רשום שנגמרו הכרטיסים אני אנסה להשיג לך

orianush

New member
זאת כבר בעיה אחרת.. ../images/Emo9.gif

אמרתי לך שאחד אני בטוח יכולה ואמרת לי לחכות עם זה לא משנה נראה מה אפשר לעשות..

חודש טוב לכולם ולילה טוב

אכן נכנסנו כל אחד מסיבותיו לתרדמת חורף... ומקווה שעם בוא האביב גם אנחנו נשוב ללבלב ונפקוד את הפורום לעיתים קרובות יותר. התגעגעתי אליכם חבריי פורום יקרים. שיהיה לכולם ליל מנוחה ויום קסום מחר

למעלה