הלו לכולם, אני חדש...

the mnm factor

New member
הלו לכולם, אני חדש...

הסתכלתי קצת בפורום, האנשים והשיחות נראים לי סבבה... אז החלטתי להצטרף. אני עידו מר"ג. ואם אני כבר מציג את עצמי, אז יש לי שאלה: האם אתם\ן מאמינים\ות בחוקים במערכת יחסים? האם אתם מאמינים שהגבלות מסוימות עוזרות למערכת יחסים או גורעות ממערכת יחסים?

ברוך הבא לפורום!!! ../images/Emo140.gif

אם הבנתי נכון.. אז אני אסכם לך במשפט אחד..
"באהבה אין חוקים" !!! לאיזה הגבלות התכוונת?

the mnm factor

New member
כל מיני הגבלות כמו

"אסור לך להסתכל על פורנו" "אסור לך להסתכל עליה\עליו" "זה או אני או היא\הוא" "אזור לשכב עם אחרים\אחרות" וכו'...

אההה...כאלה...

מדעה שלי אתה לא יכול להגביל מישהו ולהגיד לו מה מותר ומה אסור. כמו "אסור לראות פורנו", אפשר אל תראה לידי, אבל אין זכות לאל תראה בכלל- וואלה אם נהנה שיהיה לבריאות. אבל "אסור לשכב עם אחרים" זה דברים שברורים מאליו בקשר. בכל אופן, לי זה יהרוס אם מישהו יתחיל להגביל אותי - "אל תלבשי ככה.. אל תסתכלי ככה... אל תפגשי איתו...". אם יש הגבלה כלשהי שנגיד היא מוצדקת אז זה כבר לא יחשב כהגבלה אלא כבעיה שנפתרה חחח נגיד לא להפגש עם מישהו שרוצה אותי למרות שיש לי חבר, כי אז זה נחשב ששני הצדדים מסכימים ולא כהגבלה שצד אחד אומר.

Piren

New member
כל קשר שונה מהשני

יש כאלו שהגבלות יהיו טוב לו, יש כאלו שהגבלות יהיו רע בשבילו.

נועם m

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אנחנו באמת סבבה
(אח, הצניעות... הצניעות...) חוקים- אני מניחה שבכל מערכת יחסים יש "חוקים" מסויימים, אפילו אם לא מגדירים אות ככאלה. בסופו של דבר, טיב החוקים כבר תלוי באנשים. ויותר מדי הגבלות זה כבר לא טוב לאף אחד...

d e m o sthenes

New member
טוב אם כבר אז כבר, גם אני חדש פה.

הגעתי לפה בעקבות המהנלת מיטלללללל (כמה ל' צריך לשים?) אחלה פורום מקווה להשתלב. אה ואני חיים בן 21 מהרצליה.

TheWhiteTigris

New member
רשמית צריך לשים 3.

אח"כ חיבתך אליה מתבטאת בהארכה (או כמו שבנות אומרות: גדול זה טוב).

ברוך הבא../images/Emo140.gif

אמממ שאלה קשה, אני חושבת שהגבלות לא צריכיות להיות מלאכותיות, נורא כדאי לשמור על קשר בריא ולא חונק ולא של 24 שעות ביממה. בכל היתר, אני באמת מאמינה שחייבים להיות אמיתיים לומר מה שרוצים להתנהג כמו שמרגישים. ברור שבגבולות הטעם הטוב. אותי חוקים ואיסורים מפחידים, יש לי טראומה מזה וזה מגעיל אותי. מה אתה חושב על זה?

the mnm factor

New member
../images/Emo13.gifאני לא מאמין בחוקים כלל.

בגלל זה אני לא מאמין במונוגמיה... אבל זה כבר לשרשור אחר

לכאורה, באהבה אין חוקים ../images/Emo23.gif

אבל יש חוקים, פנימיים או חיצוניים שאפילו רשומים, אבל החוק הכי חשוב, הוא פשוט להקשיב ללב, לאינטואציה שלנו.

למעלה