הלו לכל בני האנוש והחייזרים בפורום

moon shadow

New member
הלו לכל בני האנוש והחייזרים בפורום

קוראים לי פולינה ואני בת 17, מטורפת על הסדרה ועל מאלדר בפרט.סוף סוף מצאתי פורום נורמאלי לסדרה היפיפיה וחבל לשמוע שפורום כל כך נחמד כמו שלכם גוסס.. הרבה זמן כעסתי על ערוץ 22 עלזה שהם משדרים תיקים בשעה מאוחרת, אנחנו צריכים לקום לבית ספר גם אחרכך בבוקר, לא?.. בקיצור מעכשיו אני מאושרת ביותר על זה ש axn החליטו לשדר את תיקים באפילה. אבל מעניין אותי, האם בaxn מתכוונים לשדר את כל העונות או שיפסיקו כשימאס להם?... אהמ..ומצטערת אם לא אשתתף הרבה בפורום...אני לא יודעת להביע את עצמי בכתב אז אני רק אצפה מהצד..

Chens15

New member
אמרו שבינתים

משדרים רק שלוש עונות אם יהיה רייטינג ישדרו גם את החמישית והשישית ואחרי זה נראה כבר מה יקרה למרות שתכלס אחרי העונה השביעית אין ממש מה לראות השאר די זבל... למה את חושבת שיש הרבה בנות שרואות את התוכנית? בגלל פוקס!!! אף על פי שאני לא אחת מהם לדעתי הבן אדם מכוער!! לא פוטוגני ויש לו פלולה yech צירפתי תמונה של מאלדר למענך.....ותתחדשי ומזל טוב שהצטרפת לפורום כרגע הוא לא גוסס אבל רצוי שתמשיכי ותנהלי חיים כי אם לא יש סיכוי שהוא יגסוס

moon shadow

New member
פוקס- שולט. דוויד-?..לא יודעת..

הממ...הוא באמת די לא פוטוגני, אבל אני רואה את הסידרה לא בגלל איך שהוא נראה אלא בגלל איך שהוא מתנהג.. פרנואיד כזה, מחפש אחר האמת ואחרי חוצנים וכל שאר הדברים ...הוא פשוט בן אדם מרתק (לא יודעת איך דויד דוכובני בחיים...אבל מאלדר נחמד..). ותודה על קבל הפנים הנחמדה..:)... אנסה להשתתף..

אני חן לא שירלי...

היו שמועות שדיוויד וג'יליאן לא התנהגו אחד לשני באופן כל כך נחמד בכלל.....היו שמועות שדיוויד לא התנהג אליה יפה והיה חתיכת ...jerk והיא לא הכחישה אז אין לי מושג אם זה נכון.. אישית אני רואה את הסדרה כי היא מעניינת.........בגלל שבחרו שחקנים לא הכי יפים זה דבר טוב........כי אז זה היה מפגר..

yoooni

New member
הם דווקא יפים מאד...

סקאלי במיוחד

1Shir

New member
ומה עם העונה הרביעית?

נראה לי שהתבלבלת, כתבת שאם יהיה רייטינג ימשיכו מ-3 העונות הראשונות לחמישית ושישית...

אלירז ל

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo148.gif ../images/Emo149.gif ../images/Emo154.gif

ד"א - גם אני די צופה מהצד

Chens15

New member
אז בבקשה...

תבליטי את עצמך תני לעצמך להשתחרר תהיי יותר פעילה או סתם תזרקי הערות מדי פעם העיקר שבאמת תנסי להיות פעילה שהפורום לא יעמוד בסכנת הכחדה...

hrgo

New member
כדאי שהצופים/ות מהצד ינקטו יוזמה

על מנת להציל את הפורום. רשמו הודעות ותגיבו. זו הדרך היחידה. ו... ברוכים הבאים כמובן.

DarlingAdam

New member
ברוכה הבאה :)

אני אישית דווקא מעדיף את דוקובני על מאלדר, אבל נראה לי שזה יותר עניין של אישיות מאשר מראה ;)

למעלה