הלו לכם! גיליתי את הפורום הזה..... אני

הלו לכם! גיליתי את הפורום הזה..... אני

לבד, דווקא לא מוקפת במשפחה וכו'. לא מרגישה בדידות בכל זאת. לדעתי הרגשת הלחץ והשעמום השטוח אצל אנשים מסוימים הנשארים לבד נובעת כנראה מכך שאינם רגילים "להרגיש את עצמם", להתעמק קצת בתחושותיהם ורגשותיהם. הם רגילים שכל הפעילות הנפשית שלהם תיעשה עםאחרים, וביחס לאחרים.
אז אני - גדלתי כבת יחידה (אחי גדול ממני בשנים רבות ולא היה בבית החל מילדותי), שהוריה לא ממש דיברו איתה. כל אחד בבית היה עסוק בעצמו ובעניני עצמו. והבת הזאת - כל הזמן קראה וקראה. זה מה שהיא עשתה. ככה היא גדלה.
מצד שני, אני נורא מעריכה חֶברה טובה. כן, זה באמת המתכון האמיתי לאושר מתמשך, לפחות בעיניי.
אז הלו לכולם.

alona 27

New member
ברוכה הבאה

מסכימה איתך שאנשים צריכים גם להנות מהלבד, ולחוות את עצמם גם לא דרך החברים הקרובים והמשפחה, אלא גם דרך החשיבה העצמאית שלהם והערכים שלהם.
מצטערת שההורים שלך לא דיברו איתך כשגדלת, אבל שמחה שהוצאת מזה דברים טובים כמו לקרוא ולפתח את העולם הפנימי שלך. ושמחה שאת עדיין מעריכה חברה טובה, כי באמת צריך איזון גם בזה ולא כולם מודעים לזה.
מקווה שתמצאי פה חברות טובות שתרגישי שאפשר לדבר איתן על הכל, ושנה טובה.

אתגרת אותי

ואני מאד אוהבת אתגרים

אז הנה - אני מזמינה כל *מצטרף חדש (וישן)
לארוחת בוקר באמצע השבוע בתל אביב (לפי ההיצע בגרופון
)

מימוש השובר ע"י פניה אלי במסר

* מצטרף = מי שפתח יותר מ 5 פוסטים או שהגיב ליותר מ 5 פוסטים שונים בפורום שלנו

Being And Doing

New member
וואו! זה בהחלט היה מפתיע ומעלה חיוך בטירוף!

כל הכבוד על הרעיון, מפרגן כפול 3 !

פריאל12

New member
פנתרית סגולה

אני מתחברת למה שרשמת בנוגע לתחושת השעמום.
שעמום אינו תכונה או מצב, זו תחושה שאדם חש כשהוא מתמודד (או במקרה הזה - לא מתמודד) עם מצב מסוים.
יש אנשים שיאמרו כי משעמם להם גם אם חייהם נראים כלקוחים מסרט שמככבים בו ג'ון וויין (מערבון), ברוס וויליס
וסטיבן סיגל גם יחד (פעולה).
הם לא יקחו את האחריות על השעמום על עצמם ויחפשו דרכים לשנות את המצב, אלא יטילו זאת על המצב (האובייקטיבי
מלכתחילה) ועל האחר.
אלו האנשים שתמיד ימצאו שעמום בכל מצב. גם אם היו בצוות של קרקס מידראנו, גם שם היו מוצאים שעמום...
לעומתם, ישנם אנשים, שגם אם יגזרו על עצמם לחיות במנזר השתקנים במשך חודש, מבודדים מכל נפש חיה, לא יחושו
שעמום אף לרגע.
כמו הרבה דברים בחיים, זה עניין של השקפה ושל בחירה. בחירה איך להתייחס לדברים ואיך להגיב אליהם.

שנה טובה

פריאל12

New member
גם הסרטים עשו את העבודה

צברתי הרבה שעות צפייה בסרטי פעולה ובמערבונים

שכחת

מנהלת יקרה,
שכחת לומר לה את הדבר היחיד שהיא חייבת לעשות כדי להיות חברה מן המניין:
להגיע לאחד מהמפגשים שאני מארגן פה!

למעלה