הלו! לצאת מנמנמת הקיץ!!!

הלו! לצאת מנמנמת הקיץ!!!

חזרתם מהחופשות? הקינדערלך חוזרים לבית הספר? אתם מתחילים לחזור לשגרה? יופי!! לחזור לכתוב כאן פוסטים מעניינים!

הכי טוב יפנים...

מתוך האתר ilovecoffee.jp
 

dts

New member
ומי שאוטוטו יוצא לחופש?

הפוך - מידע על קפה/מאפה/אוכל/גלידות בדרום איטליה יאסף בחפץ לב.
לחדד - לא נאפולי אלה איזור המגף למטה+סיציליה.
 
כאילו באיזור של הפלאטפוס של המגף?

יעני בקלבריה?
טרם הספיקותי, זה בתכנון....
השמועות מספרות על גלידה שבא לבכות ממנה....
ועל מאכלים איטלקים ים תיכוניים מגוונים,
 

mr dish

New member
הלו הלו - רק כשר, או שאני מספר אותך לאבקסיסי.

 
פעם אחרונה שהייתי באיטליה...

אכלתי כזה פרושוטו קרודו מגולגל כזה עם כרוב אדום יחד עם גבינת מוצרלה ברוטב סמיך של יין קיאנטי מצומצם וחומץ בלסמי ושום.... ובזיליקום....


זה כשר כל זה?
 
בהשגחת הגרגרנות הראשית?

בד"צ : באתי דפקתי צ'נדביץ
=
+
+


פעם היו לנו אורחים מגרמניה, והם באו והתארחו בבית של סבא וסבתא שלי והיו נורא נבוכים כי הם גילו שסבא וסבתא שלי היו ניצולי אושוויץ ( ^13985 על היד זה אין מקום לשאלות) בקיצור ישבו מכווצים המסכנים ליד השולחן והשיחה הייתה קצת לחוצה ולא משוחררת ואיכשהו השיחה התגלגלה לנושא הכשרות והם אלו את שאלת החזיר, אז עניתי להם (ככה מחויך בשביל לשבור את הקרח)בכל מיני שמות אחרי שאצלינו לא קוראים לזה ככה כי אסור שידעו שבעצם אנחנו חוטאים לפעמים באכילת נבלות וטרפות... אז אנחנו מעדיפים לקרוא לזה בשמות אחרים כמו בקר נמוך, בשר אחר, תרנגולת נוחרת, פרה ורודה מעופפת ו..... כבשה גרמנית! הקרח נשבר באותה שניה בצחוק מאוד גדול של שניהם...
 

חדגיל

New member
גלידה הכי טובה

היא בקלבריה .כפר/עיירה בשם pizzo אם אני לא טועה.בכלל הקפה בקלבריה וסיציליה מצויין.יותר טוב מהצפון.
הכי התלהבתי זה מהשמן זית בכל המסעדות.כנראה אותו זן ופשוט מעולה.היינו לפני שנה באוק'.
 
השאלה כמה צפונה...

גם בטורינו טרם היתי ובמילאנו ממש קצת..
טריאסט קפצתי ליום אחד, יש שם הרבה קפה טוב והמון מה לראות...
צריך לזכור שהנמל של טריאסט הוא עוד סיגמנט בדרך משי והעיר מאוד מושפעת מסלובניה ומאוסטריה.
 
אור עקיבא...

אתה יודע שבין מילאנו לונציה יש בערך 290 ק"מ שזה כמו ת"א אילת בערך....

אם אתה כבר במילאנו, אתה חייב להגיע לפה , לפוצץ ת'מצלמה על המוזיאון הזה ולהעלות תמונות לפה... כאילו ברור לך, נכון?!
אם אתה מגיע לפירנצה, צור קשר עם פרנצ'סקו סנאפו (אלוף עולם בבריסטה צ'אלנג, מדורג 6 בעולם כרגע) הוא מעביר סדנאות פתוחות לכולם ב : /www.facebook.com/pausacaffefirenze" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/pausacaffefirenze" rel="nofollow" target="blank">pausa caffe firenze
 

mr dish

New member
אגב חור עקיבא ואיטליה...מי שבאמת מחפש אוכל

איטלקי מעולה, מארץ המגף, יש בקניון פיצריה קפה של אדם נחמד מאד בשם מאייר, טריפוליטאי איטלקי אסלי, שלמד שנים באיטליה את סודות המטבח ...תתפלאו - הוא עושה נפלאות ובזול, דוקא שם !

לא לדלג ולא להחמיץ, בכל מעבר דרך חור עקיבא מזרח.
 
למעלה