הלו? מה נסגר עם הניהול?

SilentMike

New member
הלו? מה נסגר עם הניהול?

אני רואה שהמנהלת הזמנית הוסרה ומנהל קבוע עדיין אין. נו מה? חשבתי שהוחלט כבר ונסגר כבר והכל סודר (כבר).

22ק ו ס ם

New member
נראה לי שזה תהליך שלוקח זמן

אבל חשבתי שאלפקה תקבל ניהול זמני כדי לייצב את הפורום.

SilentMike

New member
תמיד מדהימה אותי מחדש...

...כמות הזמן שדרוש ללחוץ על כפתור.

Wolverchenus

New member
אז זהו

שהם רוצים שאני אבוא לשם. אז אחרי יום רביעי יהיו חדשות כנראה.

אנטוליו

New member
לדעתי, פורום סולידי כזה יכול לתפקד היטב

גם ללא המנהל, בתנאי שלא תהיה כאן מתקפת הטרולים.

קוסם יכול לעשות לך ,

ולכל אדם אחר בפורום הזה בית-ספר. איני מבין מניין העוינות כלפיו, עקבתי אחרי השרשור שלך ושלו - לעומת מרבית חברי הפורום כאן, הקוסם הוא לא רק אקדמאי ,אלא גם דוקטורנט, והוא יודע טוב מאוד על מה הוא מדבר (סביר להניח, יותר מכל כותב אחר בפורום , אולי למעט רוקד עם שבלולים ,שגם הוא דוקטורנט) אני מציע לך שאם באמת בא לך לבזבז זמן על לעשות דיסקרדיט למשתמשים בפורום (פעולה שהיא לדעתי חסרת תועלת עד כדי פתטית) - אז תשקיע באנשים כמו פינוקי או פגוש או רון סי (שלהם באמת יש נטייה לא להתייחס לדברים שכותבים להם או במקרה של פינוקי - יכולת מדהימה לסתום את האזניים כאשר פורום שלם עונה לך, ואז לשאול את אותה שאלה בדיוק)

denverenum

New member
קוסם יכול לעשות

מה שהוא רוצה, רק שלא יגיב לי מאחר ואין לו תשובות לשאלות שעלולות להפריך את דבריו. יש לך הרגל מגונה להתיחס לכל אקדמאי כקדוש דובר עובדות טהורות, וזו זכותך. הדבר הטוב ביותר שיכול אדם המשתתף ברצח בע"ח לעשות הוא להפסיק ולנסות להקטין את הנזק האדיר שהוא גרם. אדון קוסם, כאשר לא נמנע מתשובה לשאלה שידע שתפריך את דבריו, רק הציף באפולוגטיקה את השרשור על כך שהוא נעלה על בע"ח חיים אחרים מהאדם בכל מישור(כולל סבל) ושאינו אוכל בשר תינוקות משום שכך חונך(על אף שחונך גם להאמין באלוהים במערכת החינוך הישראלית). דיסקרדיט או לא, ההגדרות הללו משולות בעיני לגללי חמור. אני ציינתי את העובדה- אדון קוסם הנכבד התחמק מתשובות והתחיל להשמיץ משתמשים. תרצה או לא, זו האמת.

Wolverchenus

New member
../images/Emo18.gif

זה שהחלפת כינוי לא אומר שעכשיו זה בסדר בשבילך להשתמש עכשיו בשפה הדוחה שהשתמשת בה בכינוי הקודם. יש לך סכסוך עם קוסם תשלח לו במסרים, אבל בתכלס, עם הצורה שדיברת אני לא מתפלא שהוא לא עונה לך. אני קראתי את השרשור ולא רק שלא ראיתי שהושמצת, אני רואה שמאז אתה משמיץ. אז קבל אזהרה בסימן "תרגע ומהר" כי הסיבה היחידה שגם הכינוי הזה לא נחסם היא שמשום מה אתה הרבה יותר נחמד בו. ולא, להשתמש בשפה בוטה שאינה שפת רחוב (למשל, גללים) לא הופך את זה לבסדר.

"רצח" בע"ח אינו נושא לדיון בפורום

מדובר באידיאולוגיה (פחותה בעיניי) ולא בנושא מדעי. אם אתה רוצה , אתה יכול להביא לדיון את החסרונות שבאכילת בשר. תאמין או לא, אבל יש אנשים שפשוט לא מרגישים כמוך כלפיי בשר (אני למשל, ולא בגלל שאני שונא חיות או כי אני אדם לא נחמד (לבני אדם) - אלא פשוט כי מתחשק לי, כי ככה אני, כי לא אכפת לי שישחטו בעלי-חיים כדי שאוכל לאכול את מה שאני אוהב לאכול. לא משנה כמה תצעק עליי או תקרא לי רוצח, זה לא ישנה את זה) הפורום הזה אינו עוסק בזכויות בע"ח, בכפייה של צמחונות (כל סוג של כפייה, על כל פנים, אינה מוצאת חן בעיניי למעט כפיית חובות בני-האדם לחבריהם , דהיינו, חובה לא לרצוח, לאנוס, להתעלל וכד') מה שכרגע יותר רלוונטי לדבריך (שפאת תוכנן לא התייחסתי לרובם) זה שמה שכתבת אינו הולם את עקרונות הפורום.

Wolverchenus

New member
בוא לא נפתח את זה מחדש

המשתמש נחסם ואין סיבה לעודד אותו להכנס תחת כינוי אחר.

למעלה