הלו? מישהו ער? אני לא מצליחה להירדם ואני משתגעת!!!
ש שישיץ New member 9/9/05 #2 אני ערה ../images/Emo13.gif_../images/Emo79.gif בדיוק חזרתי מסרט מזה מפחיייד ואני כולי מפחדת בררר יש לי עוד להכין שיעורים באזרחות, להכין שיעור חינוך למחר ואהה כן, לישון! בהצלחה עם השינה.. יש סיבה מיוחדת אגב שבגללה את לא נרדמת? לילה טוב נגה
אני ערה ../images/Emo13.gif_../images/Emo79.gif בדיוק חזרתי מסרט מזה מפחיייד ואני כולי מפחדת בררר יש לי עוד להכין שיעורים באזרחות, להכין שיעור חינוך למחר ואהה כן, לישון! בהצלחה עם השינה.. יש סיבה מיוחדת אגב שבגללה את לא נרדמת? לילה טוב נגה
ש שוודה New member 9/9/05 #3 אמממ אין לי מושג למה פשוט אין לי חשק לישון... גם אני ראיתי מקודם סרט טוב- חייו של דיוויד גייל איזה סרט ראית? ובהצלחה עם השיעורים...
אמממ אין לי מושג למה פשוט אין לי חשק לישון... גם אני ראיתי מקודם סרט טוב- חייו של דיוויד גייל איזה סרט ראית? ובהצלחה עם השיעורים...
ש שישיץ New member 9/9/05 #4 "סודות נעולים"_../images/Emo79.gif אני מממש מפחדת מסרטים מפחידים (משומה חח) תודה רבה אני אראה בובה פראית (אל תסקלו אותי) ואעשה שיעורים
"סודות נעולים"_../images/Emo79.gif אני מממש מפחדת מסרטים מפחידים (משומה חח) תודה רבה אני אראה בובה פראית (אל תסקלו אותי) ואעשה שיעורים
0 0mroosh New member 9/9/05 #6 כולם הלכו לישון? עומר קם להקיא! ולא מצליח לשוב למיטה, אחרת ישכב-ישתעל חזק חזק ו..יקיא! אני אבנה לעצמי ארון, ככה שאשן בעמידה.
כולם הלכו לישון? עומר קם להקיא! ולא מצליח לשוב למיטה, אחרת ישכב-ישתעל חזק חזק ו..יקיא! אני אבנה לעצמי ארון, ככה שאשן בעמידה.
ש שישיץ New member 9/9/05 #7 ../images/Emo122.gifמסכן עומר..._../images/Emo79.gif אם אתה רוצה חומר משלשל כדי שהכל יצא מההצד [הלא נכון..] השני אז יש לי.. קניתי בשביל לשים למורה שלי לתיאטרון אבל אתה יותר חשוב!! תרגיש טוב
../images/Emo122.gifמסכן עומר..._../images/Emo79.gif אם אתה רוצה חומר משלשל כדי שהכל יצא מההצד [הלא נכון..] השני אז יש לי.. קניתי בשביל לשים למורה שלי לתיאטרון אבל אתה יותר חשוב!! תרגיש טוב