הלו,מישהו פה זוכר אותי? הממ רק שתדעו,צבא זה חרא.
D dsol New member 24/12/05 #6 אתה הזה.... נו... לא מכיר אותך סתם שלמי ממצב ? איך היה הטירונות ? איפה שמו אותך ?
פ פרקשון New member 24/12/05 #7 שלומי../images/Emo23.gifג'ק תייצג אותנו בכבוד ואל תעז לעשות טירונות בזיקים
ד דניאלסתיו New member 24/12/05 #8 שלומי איך אפשר לשכוח בן אדם מדהים כמוך?! האממ. ואתה מלמד אותי? עוד לא התגייסתי והם כבר הורסים לי את החיים עם הצווים שלהם..
שלומי איך אפשר לשכוח בן אדם מדהים כמוך?! האממ. ואתה מלמד אותי? עוד לא התגייסתי והם כבר הורסים לי את החיים עם הצווים שלהם..
E Extraordinary Girl 8 New member 25/12/05 #9 שלומי! בטח זוכרים. ומתגעגעים נצלש-אני חייבת לפרוק. אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההכהסלךצהזכהףכהשדפג זהו
שלומי! בטח זוכרים. ומתגעגעים נצלש-אני חייבת לפרוק. אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההכהסלךצהזכהףכהשדפג זהו
J jack 1 New member 25/12/05 #17 נשארתי כאן לבד ואין כאן אף אחד שיעזור לייייייייייייייייייי. טוביייי!@$#_)^%@{_# הלכתי לישון,מחר צריך להגיע לבאר שבע מוקדם בבוקר, ואל תשכחו,קשה יש רק בלחם,וגם אותו אוכלים,ונוח יש רק בתיבה.
נשארתי כאן לבד ואין כאן אף אחד שיעזור לייייייייייייייייייי. טוביייי!@$#_)^%@{_# הלכתי לישון,מחר צריך להגיע לבאר שבע מוקדם בבוקר, ואל תשכחו,קשה יש רק בלחם,וגם אותו אוכלים,ונוח יש רק בתיבה.
D dsol New member 25/12/05 #19 חעחח שלומי מושפע מסלנג צבאי שנגיע לגשר נחצה אותו אין לא יכול יש לא רוצה חעחח שונא את כל המשפטים האלו ! שמעתי אותם יותר מידי בחיים שלי !
חעחח שלומי מושפע מסלנג צבאי שנגיע לגשר נחצה אותו אין לא יכול יש לא רוצה חעחח שונא את כל המשפטים האלו ! שמעתי אותם יותר מידי בחיים שלי !
ו וואחאד ראש New member 28/12/05 #21 נראה לי שהוא מושפע מהחתימה שלי../images/Emo8.gif נראה לי שאת המשפט על נוח אני גם אוסיף לחתימה.....חחחח תודה רבה לך חחחחח חוץ מזה שד"א אני זוכר אותך למרות שאין סיכוי שאתה זוכר אותי
נראה לי שהוא מושפע מהחתימה שלי../images/Emo8.gif נראה לי שאת המשפט על נוח אני גם אוסיף לחתימה.....חחחח תודה רבה לך חחחחח חוץ מזה שד"א אני זוכר אותך למרות שאין סיכוי שאתה זוכר אותי