הלו, מישהו שומע אותי?

MaPHisTo

New member
הלו, מישהו שומע אותי?

לא!!! צריכים לעשות חרם על חמי כי הוא מניאק, אני אסביר אח"כ למה. היי, אנשים, זה אני- מישהו שבטח לא ממש מעניין אתכם... על כל הפנים של בריטני (והכוונה לשתי הבלונדיניות הטיפשות) אני מת על דריה. טוב, האמת אני מת למות ואוהב את דריה אבל למה שזיוניי השכל האלו יעניינו אתכם... אם מישהו מעוניין בתמונות, פוסטרים ממוחשבים, קבצים וכאלה יכול להשאיר לי הודעה.

Synthetic mE

New member
איש...

חמי..שין סיפרה לי..עצוב קפוץ שוב לביקור.. אם לא אכפת לך, אני אשמח שתשלח לי את הקבצים ושות (אפילו לאימייל שיש בכרטיס) ונכין עוד ועוד גלריות עד שימאס!! :") יומטוב ונתראה בקרוב

E l i a n

New member
חברים יקרים שלי..!.. ../images/Emo13.gif

גם אני אראה אתכם בקרוב.. מפיסטו..אתה לא מזהה אותי..? מקווה שנראה אותך הרבה פה בפורום..וגם בשאר.. ותמלא את הכרטיס! שיהיה יותר מעניין..! אתה מודע לכך שאפשר לשלוח דרך כאן מסרים אישיים?.. צפה לקבל אחד כזה בקרוב..
אה..! וגם אני אוצה (בלשון ילדים קטנים) את הקבצים ושות´.. מה יש? שיורד עליי גשם אני לא מתרטבת? (ע"ע ברכה של שובי-שובל-ביומן שלי) וגם אני רוצה לעזור בהכנת הגלריות,גיתית...!גם אני!גם אני! טוב..אני מחוקה.. כדאי לכולנו שאסתום את הפה. (ואהיה יפה? או שלא..) ביי ביי ואחלה סופ"ש וצום קל לכל מי שצם!

למעלה