הלו נוסע.

נגה..

New member
הלו נוסע.

אכן קיים תרגום טייסי ח``א בשבי המצרים של ההוביט ואם אתה אוהב את ספריה של אן מאק-קאפרי, יש לה כמה סדרות מעניינות אז אולי כדאי שתוסיף גם את ספריה של מריון-זימר ברדלי והסידרה שלה על Darkover שילוב של מד``ב ופנטזיה. לגבי שני הספרים האחרים שהומלצו מדובר על מד``ב שאינו רחוק מהמציאות של ימינו. ראה את התחנה הראשונה בחלל שהוקמה לאחרונה ע``י נאס``א קריאה נעימה..אוצר בלום ממממממ....רק חבל שלא תמיד לכולנו את הזמן המספיק :) צ`או ושבוע טוב נגה.

נגה..

New member
epitaph

לא ידעתי שאני עוברת על איזה מכללי ההתנהגות האמונים פה על באי הפורום בפתיחת הודעה חדשה....כל שכן נסיוני פה קצר למדי בפרט, ובכלל אז הנה תגובה להודעתך ..שאני מניחה, הינה לפי כללי הטקס המקובלים :) שיהיה לך שבוע טוב.. נגה.

epitaph

New member
מקווה שלא נפגעת מהתגובה שלי...

כי זה כבר קרה לי לפני כמה ימים בפורום עם אחד שקרא לעצמו ``האומלל שפוחד``. הוא נבהל מהתגובה שלי ויותר לא חזר לפורום (הייתי צריך לדעת שזה מה שיקרה עם הכינוי שהיה לו :)) בכול מקרה, אני מתנצל עם פגעתי בך...פשוט אני חושב שהודעה חדשה צריכה לבוא עם נושא חדש (אבל אולי זה רק מה שאני חושב) ודרך אגב....גם אני חדש בפורום.

נגה..

New member
epitaph

לא בכלל לא..כתשובה כוללת למה שכתבת..ואקח לתשומת ליבי את ההערה, שנראית בסה``כ הגיונית למדי :) שיהיה לך שבוע טוב ומניחה שנתמע צ`או

למעלה