הלו ? סטודנטים מבוסטון ?

bostonoa

New member
הלו ? סטודנטים מבוסטון ?

הייתי בכנס שארגנה הקונסוליה בברוקליין לא מזמן, ונדהמתי מכמות הסטודנטים בבוסטון! אולי נתארגן לפעילות כיופית חברתית ולאו דווקא לחידוק תדמיתה של מדינת ישראל ( לא שיש לי התנגדות לזה אבל...) מה לדוגמא עם מסיבת פורים? אולי נרים משהו נחמד , שבו אפשר יהיה לפגוש אנשים וליצור "חבורה צוהלת ושמחה"? חוץ מזה הידעתם שברי סחרוף יופיע בMIDDLE EAST ביום א' ה16 למרץ? מקווה שיבואו בית ישראל בהמוניהם ושיהיה כיף!
אשמח לתגובות

הופקינס

New member
היי כמה שאלות על בוסטון אם אפשר

אני רוצה ללמוד בבוסטון 1. האם יש הרבה סטודנטים ישראלים? 2. האם יש קהילה יהודית גדולה? 3. איפה כדאי לגור שם? האם יש מעונות בבוסטון יוניברסיטי? האם יש מעונות של בית הלל או משהו כזה? 4. האם כדאי לקנות רכב שם? 5. כל מידע אחר שיכול לעזור ותודה תודה תודה :)

irishaifany

New member
Boston ../images/Emo104.gif

I don't think you should buy a car in Boston, the public transportation is good there -there is a bus, and subway -there is no need in car inside the city . About maonot - there are maonot in Boston university, but I think you should see first if you get accepted to the university . I think it's pretty expensive to rent an apartment in Boston, because Boston is the city of students,parents send their children to study there & parents give them money.It's an expensive city. I don't know if there a lot of israelis there, try to find out through tapuz, but there a lot of students there in generall, I think you'd like it anyway . It is a cool city. iris

bostonoa

New member
כמה תשובות על בוסטון

הי לך הופקינס. 1. יש פה הרבה סטודנטים ישראלים . הרבה בהרוורד בעיקר ומכון הטכנולוגי של מסצוסצס ( או איך שלא כותבים את זה ...) כולם מפוזרים בהמון מקומות םה כי אכן יש פה הרבה אונ' אז לא בטוח שתתקל בהם מייד. אתה יודע איפה אתה רוצה ללמוד? כי בהרוורד יש אכן בית הלל ואפשר דרכו אולי להכיר אנשים 2.יש קהילה יהודית ממש עצומה פה . יש פה כמה פרוורים עם מלאן יהודים והמון ביכנ"ס וארגונים יהודיים 3.לגבי מגורים , תלוי איפה אתה לומד . לא חייבים לגור באזורים המאד יקרים . לדו' אני גרה בסמרוייל שזה ממש קרוב להרוורד, טפט ועוד כמה אונ'. כך שדעתי אפשר להסתדר ( אם כי עלי לציין שאני לא סטודנטית ) 4. רכב גם לדעתי לאט כדאי כי לרוב סטודנטים נמצאים באונ' ופחות מסתובבים . וכמו שכבר כתבו לך יש אכן תחבורה ציבורית לא רעה - בעיקר רכבת תחתית. בתור סטודנט כדאי לך לחסוך , לא ? 5. איזה עוד מידע אתה צריך? שאל ואענה כפי האפשר בהצלחה!

הופקינס

New member
אני את!! ולא אתה, אבל לא חשוב:

פשוט בבוסטון יו יש תוכנית שאני מתעניינת בה. אני יודעת שמאוד יקר ללמוד בארה"ב בכלל ובבוסטון בפרט. אז יש לי עוד כמה שאלות: 1. האם יש אפשרות לקבל מלגה? 2. מה התנאים לקבלת מעונות? 3. האם לא מפחיד להסתובב בתחבורה הציבורית לבד בלילה?? (אני פחדנית..) 4. האם אתם יודעים מה הממוצע שדרוש בתואר ראשון במשפטים כדי להתקבל שם לתואר שני במשפטים? תודה

aviadl

New member
LLM ב-BU

יש די הרבה סטודנטים ישראלים בבוסטון (וישראלים בכלל). תלמידי תואר שני ב-BU אינם זכאים למעונות וצריכים להסתדר לבד. כנ"ל לגבי מלגה. הסיכויים לקבל מלגה בלימודי LLM קלושים. אני לומד LLM ב-BU. תשאירי את המייל שלך אם יש שאלות ספציפיות ואני אשמח לעזור

למעלה